Σελίδες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Elle Οκτωβρίου 2014

Το νέο Elle Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή χωρίς δωράκι στα 3,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα βερνίκι Essie στις 25 πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και με τιμή 5,90€. Μαζί με το περιοδικό θα βρείτε και το ένθετο healthy me καθώς και μια πρόσκληση απο την εταιρία Tous για να πάρετε κάποιο δωράκι αλλά πρέπει να κάνετε ελάχιστη αγορά και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης, μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Advanced Genifique της Lancome σε ειδικό μέγεθος (7ml) που την παραλαμβάνετε απο επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών καθώς και ειδικές τιμές για κρέμες Lancome των 30ml, Genifique στα 39€ , Visionnaire στα 49€ και Renergie Multi Lift στα 59€. Υπάρχει φωτογραφία του δείγματος πιο κάτω.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δείγμα ορού προσώπου Clinique smart custom-repair serum, ένα δείγμα αντιοξειδωτικό ορό ανάπλασης προσώπου και λαιμού Eva Belle, ένα δείγμα κρέμας προσώπου Vichy Idealia και ένα δείγμα το νέο λάδι προσώπου της  L'oreal Age Perfect.
FoxyLady.






7 σχόλια:

  1. ειχα κοιταξει στο facebook του elle κ ελεγε οτι θα κυκλοφορησει σημερα (23/09) . αλλα απ'οτι βλεπω κυκλοφορησε μια μερα νωριτερα . γιατι αυτο ?? αργυρω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργυρώ μου το τεύχος κυκλοφόρησε χτες μόνο στην Αθήνα και σήμερα πανελλαδικά. Γι αυτό είπαν οτι κυκλοφορεί κανονικά σήμερα 23/09! Δεν το ήξερα ούτε εγω!

      Διαγραφή
  2. α...οκ!! ευχαριστω πολυ, το ειπα γιατι στην επαρχια σημερα ηρθε:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα! Ξερεις απο πιο καταστημα παμε να παρουμε το δειγμα της Lancome?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νίνα! Μπορείς να το πάρεις σίγουρα απο τα Hondos Center και τα Galerie de beaute!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ Μαρια! :)

      Διαγραφή