Σελίδες

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Περιοδικά Οκτωβρίου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Οκτωβρίου 2014 που κυκλοφορούν , τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!




  • ELLE

Το νέο Elle Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή χωρίς δωράκι στα 3,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα βερνίκι Essie στις 25 πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και με τιμή 5,90€. Μαζί με το περιοδικό θα βρείτε και το ένθετο healthy me καθώς και μια πρόσκληση απο την εταιρία Tous για να πάρετε κάποιο δωράκι αλλά πρέπει να κάνετε ελάχιστη αγορά και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης, μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Advanced Genifique της Lancome σε ειδικό μέγεθος (7ml) που την παραλαμβάνετε απο επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών καθώς και ειδικές τιμές για κρέμες Lancome των 30ml, Genifique στα 39€ , Visionnaire στα 49€ και Renergie Multi Lift στα 59€.
Υπάρχει φωτογραφία του δείγματος πιο κάτω.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δείγμα ορού προσώπου Clinique smart custom-repair serum, ένα δείγμα αντιοξειδωτικό ορό ανάπλασης προσώπου και λαιμού Eva Belle, ένα δείγμα κρέμας προσώπου Vichy Idealia και ένα δείγμα το νέο λάδι προσώπου της  L'oreal Age Perfect.







  • MIRROR

Το νέο Mirror Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι απλή χωρίς δωράκι και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα κολάν σε 2 αποχρώσεις (βλ.φωτο) και κοστίζει 3,90€ . Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Idealia.




  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 6,10€ και έχει δώρο μια μικρή τριπλή παλέτα σκιών Shiseido (βλ.φωτο). Μέσα στο τεύχος θα βρείτε και ένα δειγματάκι Clinique smart custom repair serum.







  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 2,90€ και έχει δωράκι ένα λιπ γκλος Cosmo touch σε κανονικό μέγεθος (15ml) και σε 2 αποχρώσεις (ανοιχτό ροζ και βυσσινί). Αυτό που πήρα εγώ το οποίο είναι το ανοιχτό ροζ (βλ.φωτο) μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Idealia και ενα δειγματάκι οδοντόκρεμας Aim White now gold.





  • IN STYLE

Το νέο In Style Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η σκέτη χωρίς δωράκι και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,80€ και μπορείτε να επιλέξετε διάφορα δωράκια που έχουν κυκλοφορήσει και παλαιότερα (βλέπε φωτο). Για παράδειγμα, υπάρχει έκδοση που έχει τα 2 μανό της Oriflame ή αυτό που πήρα εγώ που είχε την μινι μάσκαρα και το ξεβαφτικό ματιών Helena Rubinstein.
Αναλυτικά Τα δώρα είναι τα εξής :
-Κραγιόν YSL σε ειδικό μέγεθος (μινι)
-Αρωμα Armani σε ειδικό μέγεθος (μινι)
-Μάσκαρα Helena Rubinstein σε ειδικό μέγεθος (μινι)
-Ντεμακιγιάζ ματιών Helena Rubinstein σε ειδικό μέγεθος 50 ml (μινι)
-2 βερνίκια Oriflame σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις σε κανονικό μέγεθος
-Κρέμα χεριών Oriflame Milk & Honey στα 75 ml
-Κρέμα χεριών Oriflame Chocolate dream στα 75 ml
Ολα τα παραπάνω είναι συνδυαστικά και επιλέγετε ποιά έκδοση θα αγοράσετε και με τι δώρο. Επίσης, μέσα στο περιοδικό  (θα το βρείτε και στις 2 εκδόσεις) θα βρείτε μια πρόσκληση για δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Advanced Genifique της Lancome σε ειδικό μέγεθος (7ml) που την παραλαμβάνετε απο επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών καθώς και ειδικές τιμές για κρέμες Lancome των 30ml, Genifique στα 39€ , Visionnaire στα 49€ και Renergie Multi Lift στα 59€.Υπάρχει φωτογραφία με το συγκεκριμένο δείγμα πιο κάτω.





  • ASTRA & ORAMA
Το νέο Astra & Orama Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα με δώρο μια βενετσιάνικη τράπουλα και τιμή 4,90€.


  • ASTROLOGOS
Ο Αστρολόγος Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα με δώρο ένα Feng Shui αντικείμενο και τιμή 4,90€. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το δώρο και το περιοδικό απο εδώ.



  • VOTRE BEAUTE

Το νέο Votre Beaute Οκτωβρίου 2014 θα το βρείτε σήμερα 21/09/14 μαζί με την εφημερίδα Το Θέμα. Στη συνέχεια, κυκλοφορεί μόνο του στα περίπτερα με τιμή 3,90€. Μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου εντατικής ενυδάτωσης Aqua Vita Apivita.


  • VITA

Το νέο Vita Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτη με δωράκι ένα δείγμα οδοντόκρεμας Colgate στα 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έρχεται με δώρο ένα σίδερο μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες στα 7,90€.





  • GLITTER

Το νέο Glitter Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 1€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 2€ και έχει δώρο ένα μανό Golden Rose  ή ενα μανό Beauty Line Cosmetics σε διάφορα χρώματα. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα λιπ γκλος Beauty Line Cosmetics, σε κανονικό μέγεθος σε σκούρο ροζ περλέ χρώμα. Και στις 3 εκδόσεις θα πάρετε δώρο 5 μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Septona με ορχιδέα και χαβιάρι.
FoxyLady.






  • ΑΡΜΟΝΙΑ

Το περιοδικό Αρμονία Οκτωβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 27/09/14 μαζί με την εφημερίδα ''Εθνος'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.




  • HARPER'S BAZAAR

Το περιοδικό Harper's Bazaar Οκτωβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28/09/14 μαζί με την εφημερίδα ''Real News'' και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.



  • BRAVA

Το περιοδικό Brava Οκτωβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28/09/14 μαζί με την εφημερίδα ''Ελεύθερος τύπος'' και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.




  • L'OFFICIEL HELLAS
Το περιοδικό L'Officiel Hellas Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 3,50€.


  • ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Το Περιοδικό Γυναίκα Οκτωβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28/09/14 μαζί με την εφημερίδα ''Καθημερινή της Κυριακής'' και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 4€.




  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έχει δώρο μια κρέμα ματιών Clinique All about eyes κατά των μαύρων κύκλων σε μικρό μέγεθος 5ml και κοστίζει 4,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια μεγάλη τσάντα σε γκρι ή μαύρο χρώμα, με σχέδιο δέρμα φιδιού και κοστίζει 7,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας ματιών Estee Lauder Advanced night repair eye και ένα δείγμα απο το νέο λάδι προσώπου L'oreal Age perfect.






  • FORMA

Το νέο Forma Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι με δωράκι ένα σαμπουάν Fresh Line στα 75ml και κοστίζει 3,90€. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά σαμπουάν 1.για επανόρθωση  2.για βαμμένα μαλλιά   3.κατά της τριχόπτωσης. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα σάκο για ταξίδι ή το γυμναστήριο σε 2 χρώματα , μαύρο ή γκρι και κοστίζει 6,40€. Επίσης, μαζί με το περιοδικό θα πάρετε κι ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate. Το περιοδικό μαζί με τον όμιλο Ιατρικής Αθηνών προσφέρει ένα κουπονάκι που θα το βρείτε μέσα στο περιοδικό με το οποίο μπορείτε να κάνετε μαστογραφία και τεστ παπ ή υπέρηχο μαστών και τεστ παπ με 50€. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.







  • CELEBRITY
Το νέο Celebrity Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο 1 μαύρο μολύβι ματιών και 1 τετραπλή σκιά Fabb. Τα χρώματα της παλέτας είναι χακί-καφέ-πράσινο-άσπρο ή μωβ-μαύρο-γκρι-άσπρο.



  • SHAPE
Το νέο Shape Οκτωβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο ένα Shape Pants σε μεγέθη M-L, ένα Dvd γυμναστικής κι ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate.





  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Οκτωβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτη και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο 3 προϊόντα Olivia σε μικρό μέγεθος (βλέπε φωτο) και κοστίζει 4,90€.



FoxyLady.

18 σχόλια:

  1. kalispera sas! tha ithela na rotiso, an kserete,, iparxoun k stin apli ekdosi tou elle ta deigmatakia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Δεν έχω αγοράσει την απλή έκδοση και δεν ξέρω ,αλλά λογικά τα δειγματάκια είναι και στην απλή έκδοση!

      Διαγραφή
    2. se euxaristo poli!! :) den me endiaferei to doro tou elle ayti tin fora!! ta deigmatakia einai omos teleia!! :)

      Διαγραφή
    3. Τίποτα! Απλά δεν στο λέω με σιγουριά , μη σε πάρω στο λαιμό μου και το αγοράσεις τσάμπα!

      Διαγραφή
  2. Γεια ! Ποτε θα κυκλοφορήσει το In Style ? Μήπως ξέρεις τι δώρο έχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν πει ακόμα πότε. Λογικά όπου να ναι θα κυκλοφορήσει αφού το προηγούμενο τεύχος βγήκε στα περίπτερα μέσα Αυγούστου!

      Διαγραφή
  3. Δείτ αυτό: http://www.instyle.gr/article/instyle-oktovriou-diavaste-leptomeries-gia-to-neo-tefchos-pou-tha-kikloforisi-stis-26-septemvriou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι το είδα σήμερα! Επανακυκλοφορούν όλα τα προηγούμενα δώρα και βγαίνει αύριο στα 4,80€ αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

      Διαγραφή
  4. γεια σου!ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις περισσοτερα για το κουπονακι στο elle που εχει για τα κοσμηματα tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Οχι δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί δεν ψωνίζω απ την συγκεκριμένη εταιρία και έχω πετάξει το κουπονάκι. Αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα που έχει πάει, ας μας πει!

      Διαγραφή
  5. Μήπως ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει η madame figaro; Άργησε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλοφόρησε! Μπορείς να το δεις εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2014/09/madame-figaro-2014.html

      Διαγραφή
  6. Την πρόσκληση για το Advanced Genifique της Lancome σε ειδικό μέγεθος (7ml) που την παραλαμβάνετε απο επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε ποια καταστηματα την εξαργυρώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Η πρόσκληση βρίσκεται μέσα στο περιοδικό και απλά την πας σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών όπως Hondos Center ή Galerie de beaute και σου δίνουν το δειγματάκι!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Μήπως εννοείς το Glitter που βγήκε σήμερα? Είναι στα περιοδικά Νοεμβρίου (αυτά που βγαίνουν τώρα) Δες το εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2014/10/glitter-2014.html

      Διαγραφή