Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Περιοδικά Απριλίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Απριλίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!


  • ELLE

Το νέο ELLE Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. 
Το περιοδικό το οποίο είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς βγαίνει σε 2 εκδόσεις. 
Η πρώτη έκδοση με έξτρα τεύχος ELLE DECORATION και δώρο ένα απολαυστικό body butter ALOE PLUS από ΑΛΟΗ σε κανονικό μέγεθος 200ml και 4 υπέροχα αρώματα κυκλοφορεί με τιμή 5,90€.
Η δεύτερη έκδοση με έξτρα τεύχος ELLE DECORATION και δώρο ένα αξεσουάρ από την κολεξιόν του ELLE, φουλάρι ή κολάν (φωτο πιο κάτω) κυκλοφορεί τιμή 4,40€. 
Και στις 2 εκδόσεις υπάρχουν αφιερώματα ELLE μακιγιάζ, ELLE kids και Πασχαλινό ELLE a-table. 
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε τα παρακάτω δειγματάκια: Bioten Recaptiv day cream, Garnier Miracle sleeping cream, L’oreal Revitalift filler cream, Apivita bee radiant illuminating cream, Eva belle serum, Dettol pro fresh fruit burst shower gel, Thierry Mugler Angel άρωμα, Nina Ricci άρωμα .
Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.










  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 4€ και έχει δώρο ή ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Biotherm, ή ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Clinique, ή ένα δειγματάκι ντεμακιγιάζ Clinique. Αν κάποιο κορίτσι δει και άλλα δώρα με αυτήν την έκδοση ας μας το γράψει στα σχόλια. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα τσαντάκι μακιγιάζ σε μεγάλο μέγεθος και 2 χρώματα (καφέ και κόκκινο) καθώς και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας Miracle sleeping cream Garnier, ένα δειγματάκι κρέμας Revitalift L'oreal, ένα δειγματάκι κρέμας Recaptiv Bioten, ένα δειγματάκι serum black pine Korres και ένα δειγματάκι Dettol fruit burst shower gel.





  • IN STYLE
Το νέο In Style Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το τεύχος βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο το κραγιόν L'absolu Rouge της Lancome no 368 σε ειδικό μέγεθος. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Recaptiv Bioten καθώς και ένα δειγματάκι αρώματος Si Giorgio Armani.





  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα δείγμα Hypnose Drama Lancome μάσκαρα σε μαύρο χρώμα και ένα δείγμα Le Crayon Khol Lancome μολύβι ματιών σε μαύρο χρώμα και κοστίζει 5,90€. Τα 2 δειγματάκια είναι περίπου στο μέγεθος του δείκτη του χεριού σας. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι serum προσώπου Black Pine Korres (αγαπημένο) , ένα δειγματάκι Miracle sleeping cream Garnier και ένα δειγματάκι Revitalift Filler L'oreal.




  • MIRROR

Το νέο Mirror Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα ρουζ L.A.Angel σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση και κοστίζει 3,50€. Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται η ροδακινί απόχρωση.






  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει ένα απο τα παρακάτω δώρα : μια βούρτσα μαλλιών, μια τσάντα (μικρή) ή ένα πορτοφόλι, όλα σε διάφορα χρώματα και κοστίζει 3,50€.






  • VOTRE BEAUTE

Το νέο Votre Beaute Απριλίου 2015 θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα ''Το Θέμα της Κυριακής'' αυτή την Κυριακή 22/03/2015'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.


  • GLITTER 
Το νέο Glitter Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 1,50€ και έχει δώρο 1 σκιά ματιών σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα ματ κραγιόν (κόκκινο ή βιολετί) μαζί με πούδρα ή λιπ γκλος ή μάσκαρα. Μπορείτε να δείτε όλα τα δώρα στην φωτογραφία πιο κάτω. 




  • ASTRA & ORAMA

Το νέο Astra & Orama Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο το φυλαχτό της παρακάτω φωτογραφίας.



  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Το νέο περιοδικό Αστρολόγος Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο ένα κόσμημα (βλέπε φωτογραφία).



  • ΑΡΜΟΝΙΑ
Το περιοδικό Αρμονία Απριλίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 28/03/2015 μαζί με την εφημερίδα το ''Εθνος του Σαββάτου''.


  • HARPER'S BAZAAR

Το νέο Harper's Bazaar Απριλίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 29/03/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Real News'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.




  • ΓΥΝΑΙΚΑ

Το νέο περιοδικό Γυναίκα Απριλίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 29/03/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Καθημερινή της Κυριακής'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.





  • VimaDonna

Το νέο VimaDonna Απριλίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 29/03/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Το Βήμα της Κυριακής'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.


  • THE BODY

Το νέο The Body Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 2€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια αδυνατιστική κρέμα νύχτας Cosmelia 150ml και κοστίζει 6,90€.




  • VITA

Το νέο Vita Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα βιβλίο ( διάφορες εκδόσεις που έχουν ξανακυκλοφορήσει με το περιοδικό, fitness/υγείας/κυτταρίτιδα) και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,60€ και έχει δώρο μια κρέμα Oriflame κατά της κυτταρίτιδας σε κανονικό μέγεθος και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας.




  • FORMA

Το νέο Forma Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ έχει δώρο ένα lip gloss σε 6 γεύσεις φρούτων ή ένα δείγμα σαμπουάν Fresh Line και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο μια τσάντα ταξιδίου σε 2 χρώματα, καφέ ή μπλε και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας.





  • SHAPE

Το νέο Shape Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα θερμαντικό gel κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους Mastic Spa.





  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο διάφορους τίτλους βιβλίων...ροζ λογοτεχνίας.



  • ESQUIRE

Το νέο Esquire Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη, είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη, κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα σάκο ταξιδίου.



  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Απριλίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο 4 μινι μπουκαλάκια ταξιδίου Olivia και κοστίζει 5,90€.



FoxyLady.

69 σχόλια:

  1. Γεια σας!Μηπως ξερει καποια κοπελα τι δωρο θα εχει το elle απριλιου; Μαιρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξει κάτι θα έχει δώρο ένα Body butter aloe plus σε 4 διαφορετικά αρώματα και κανονικό μέγεθος 200ml.

      Διαγραφή
    2. ΟK σ'ευχαριστω!Μαιρη.

      Διαγραφή
  2. Πήρα το Instyle για το κραγιόν με το που βγήκε μήπως και εξαντληθεί, σχέτη απογοήτευση κοριτσια! O.K γράφει ειδικό μέγεθος. Το άνοιξα και βρήκα μία μινιατούρα που σου χαρίζουν στα beauty shops σε παραπλανητική συσκευασία. Καμμία σχέση με την αναρτημένη φωτό, σχέτη κοροιδία! Τέρμα από δω και πέρα ότι είναι σε κανονικό μέγεθος θα παίρνω, δεν τη ξαναπατάω! Λίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Λίζα! Δεν είχες δει το μέγεθος όταν το αγόρασες? Το γράφει κιόλας οτι είναι ειδικό μέγεθος. Άσε το τι δείχνει στη φωτογραφία, πάντα βάζουν το μεγάλο μέγεθος για να σε παραπλανούν, αλλά όταν το πήρες φαντάζομαι είδες ότι είναι μικρή η συσκευασία. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με 5,90€ δεν παίρνεις περιοδικό και κανονικό μέγεθος κραγιόν Lancome, αλλά δειγματάκι. Πάντως εγώ δεν είχα θέμα με το μέγεθος, πιστεύω είναι ικανοποιητικό αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, το χρώμα δεν μου άρεσε! Σου αρέσει τουλάχιστον η απόχρωση?

      Διαγραφή
  3. Είδα οτι η συσκευασία ήταν μικρή και φαντάστικα οτι εσωτερικά θα ήταν πιο συμπαγές και οχι τόσο λεπτό. Η απόχρωση δεν μου άρεσε. Έχω πολλά παρόμοια κραγιόν. Έχω πάρει πάντως από περιοδικό με 3,50€ κανονικό μέγεθος κραγιόν σε brand και ήτανε super! Λίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα τι λες. Ναι, σ αυτό δεν έχεις κι άδικο. Κρίμα που δεν σου άρεσε ούτε σαν απόχρωση. Ούτε κι εμένα μου άρεσε, δεν μου πηγαίνει καθόλου. Ας ελπίσουμε τα επόμενα τεύχη να βάζουν πιο μεγάλα μεγέθη!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα κορίτσια. Πήρα το περιοδικό mirror που έχει δώρο το ρουζ. Δεν είναι ούτε κακό αλλά ούτε κ τέλειο. Το χρώμα που πήρα ήταν το ροζ κ προσωπικά π είμαι μελαχρινή μου αρέσουν αυτά τα χρώματα αν κ δε το πίστευα φάνηκε πάνω στην επιδερμίδα μου το χρώμα. Το μόνο που με χάλασε γι αυτό κ το λέω μέτριο είναι πως όταν βάζεις το πινέλο (όχι το δικό του) το δικό του δε το δοκίμασα, αφήνει πολύ σκόνη του ρουζ δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όσων αφορά τη μυρωδιά του δεν με χάλασε δεν μυρίζει κάπως δηλαδή. Η συσκευασία του αρκετά καλή έχει και ωραίο καθρεφτάκι. Ίσως πάρω κ το ροδάκινι χρώμα. Είναι ωραίο? Αυτά από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για το πολύ ωραίο και κατατοπιστικό review σου! Να σαι καλά. Ωραίο και το ροδακινί σαν απόχρωση!

      Διαγραφή
  5. geia sas mipws kserete to madame figaro apriliou ti dwro tha exei?katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει δώρο ένα νεσεσερ βαλιτσάκι σε κόκκινο ή μπεζ χρώμα. Είναι σετ με τον σάκο που έχει τώρα δώρο, στο τεύχος Μαρτίου.

      Διαγραφή
  6. ok se euxaristw poli!mipws ksereis na mou peis kai timoula me to dwro?katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to marie claire kai to cosmopolitan ti dwro tha exoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Cosmo δεν ξέρω, αλλά βγαίνει αύριο. Το Marie Claire θα χει δώρο μια μάσκαρα Hypnose drama Lancome και ένα μολύβι ματιών μαύρο Lancome σε ειδικό μέγεθος και τα δύο. Ξέρεις, τα μικρά δειγματάκια που βάζουν πάντα.

      Διαγραφή
  8. Πήρα και εγώ το mirror όπως πάντα! Ρουζ σε ροδακινί χρώμα. Συλλεκτικό δωράκι λόγω τέλειας συσκευασίας όμως. Φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω στο δέρμα μου - made in PRC = made in China. Τελικά τα L.A Angel που δεν ξέραμε και ψαχνόμασταν από το τεύχος Ιανουαρίου με τη mascara είναι κινέζικα!Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ! Ειδικά από το mirror δεν το περίμενα αφού τα δώρα τους ήταν πάντα επώνυμα και σε κανονικό μέγεθος. Λίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Λίζα! Ναι να σου πω κι εγω δεν το χω χρησιμοποιήσει, τα δίνω σε μια φίλη τα προϊόντα. Γι αυτό δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα για την εταιρία..

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως εάν συνεχίσουν με κινέζικα καλλυντικά θα σταματήσω να παίρνω το περιοδικό που για εμένα τουλάχιστον ήταν σταθερή αξία! Με αυτόν το τρόπο δεν θα τους ενθαρρύνω....που τα λάνσαραν λες και επρόκειτο για το BRAND που διατίθεται αποκλειστικά με το περιοδικό. Λίζα

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία τα σχόλια σας κορίτσια και πολύ κατατοπιστικα. Τέλειο το blog σου, χίλια συγχαρητήρια Μαρία. Ευχαριστούμε ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου!!Αξιζει το body butter απο το elle ;Το δοκιμασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Εγώ έχω το Velvet, μυρίζει πολύ ωραία!

      Διαγραφή
    2. Το coconut που πήρα εγώ δεν μου άρεσε... Το άπλωσα στο χέρι μου και μυρίζει περίεργα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω... Πάντως όχι καρύδα... Το velvet θυμίζει κάτι σαν μυρωδιά; Το exotic fruits με ψήνει να πάρω αν το βρω...Αν κάποια πήρε κάποια άλλη μυρωδιά ας μας δώσει feedback! Φιλιά και keep up the good work! Είσαι απίθανη foxylady!

      Διαγραφή
    3. Σταυρούλα κατάρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πάντα μου φτιάχνει η διάθεση οταν διαβάζω τέτοια σχόλια!
      Η Velvet που πήρα εγώ, έχει ένα απαλό άρωμα λουλουδιών. Μυρίζει ωραία. Το exotic frutis δεν το χω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Πάντως η κρεμούλα (για να ενημερωθουν και τα άλλα κορίτσια) είναι όντως σαν βούτυρο. Δεν είναι καθόλου λεπτορευστη. Εγω θα συμβούλευα ο καλύτερος τρόπος για εφαρμογή είναι το βράδυ, μετά απο ενα ντους, πριν τον ύπνο για να ξυπνήσεις με σούπερ ενυδατωμένη επιδερμίδα!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ! Είναι αρκετά βαριά η σύνθεσή της, όπως προτείνεις πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετά το ντους βράδυ για να είσαι την άλλη μέρα τέλεια! Ειδικά για τα ξηρά σημεία (πατούσες, γόνατα κλπ) είναι σούπερ τα body butter! Thanks again για την πολύ ενημερωτική σου ιστοσελίδα, με έχει γλυτώσει από την αναζήτηση των περιοδικών και πλέον δεν χάνω κανένα δώρο που με ενδιαφέρει. Και φυσικά οι ενημερώσεις για τις προσφορές σε μάρκετ, καταστήματα κλπ. Κάθε μέρα έχω στο facebook ειδοποιήσεις από τη σελίδα σου και χαίρομαι όταν βλέπω να κοκκινίζει το tab των ειδοποιήσεων! :-)

      Διαγραφή
    5. δεν μπορω να βρω την λιστα με τα συστατικα τους στο internet. μπορειτε να μου πειτε αν περιεχουν mineral oil ή/και parabens?

      Διαγραφή
    6. Σταυρούλα μου είσαι φοβερή! Σε ευχαριστώ πολύ! :) :)

      Διαγραφή
    7. Σου ανέβασα φωτογραφία με τα συστατικά της κρέμας!

      Διαγραφή
  11. Piga na parw simera to cosmopolitan pou exei dwro tin tsanta piga se 2 periptera kai mou eipan pws den tin esteilan upirxan ta alla duo dwra mono.sigoura uparxei teuxos me dwro tin tsantoula i to lene etsi?lena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Λένα! Εγώ την έχω δει σε αρκετά περίπτερα την τσαντούλα, υπάρχει σίγουρα! Δοκίμασε σε κάποια άλλη περιοχή μήπως την βρεις.

      Διαγραφή
    2. Maria telika eixes dikeio tin vrika kai einai teleia!Lena

      Διαγραφή
    3. Maria telika eixes dikeio tin vrika kai einai teleia!Lena

      Διαγραφή
    4. Μπράβο Λένα μου! Με γειά σου!

      Διαγραφή
  12. Γεια σου Μαρια ! Ξέρεις τι δώρο θα έχει το celebrity ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου Μαρια! Θελω λεπτομερειες για τα δωρακια του περιοδικου Marie Claire. Αν δηλ η μασκαρα ειναι καλη δινει ογκο κλπ κ το μολυβι ειναι μαυρο μαυρο μαλακο σκληρο κλπ. Ευχαριστωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα! Και τα 2 είναι πολύ καλά προϊόντα! Το μολύβι είναι πολύ μαλακό, έντονο μαύρο και έχει μεγάλη διάρκεια. Η μάσκαρα δίνει έντονο αποτέλεσμα σε μήκος και όγκο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι μικρό μέγεθος.

      Διαγραφή
  14. μηπως εχετε δοκιμασει το δερματινο κολλαν του elle;ειναι καλο σε ποιότητα ,η σκίζεται αμέσως;έχει ελαστικότητα;κυκλοφορεί σε μεγέθη, η ειναι one size;ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αν το χει αγοράσει κάποιο κορίτσι, ας απαντήσει στην φίλη μας!

      Διαγραφή
  15. Καλησπέρα το περιοδικό madame figaro του Απριλίου πότε κυκλοφορεί ???Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αναφέρει λίγο πιο πάνω η Μαρία Π........Θα έχει δώρο ένα νεσεσερ βαλιτσάκι σε κόκκινο ή μπεζ χρώμα. Είναι σετ με τον σάκο που έχει τώρα δώρο, στο τεύχος Μαρτίου.

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και την βοήθεια! : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το κολαν τ elle ειναι πολυ βολικο εχει ελαστικοτητα κ το υφασμα του δν παθαινει τιποτα,το ειχα παρει κ σε πιο παλαιοτερη εκδοση κ ακομη τ χω !!!! Εμπλουτιστηκε η συλλογη μου μ δυο γ αυτο αν θελετε αντοχη σε ενα κολαν γ τ καθημερινο styling εναι τ ιδανικο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρύσα σε ευχαριστούμε πολύ για την απάντησή σου! Μας βοήθησες πολύ!

      Διαγραφή
  18. Γεια σας κοριτσια!!!!εχει παρει καμια τ body butter απο τ elle με αρωμα exotic fruits;;;ξερετε αν εχει ωραια μυρωδια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω πάρει! Καλά μυρίζει! Εξωτικά φρούτα, αυτό που λέει και το όνομα! Από το coconut πολύ καλύτερο πάντως (τα πήρα και τα 2).

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα κορίτσια,
    ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει το BODY (υποτίθεται ότι έπρεπε να είχε βγει στα περίπτερα στις 27/3/15).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το madame figaro κυκλοφορει από χτες στα περιπτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωσταντίνα μου το χω ανεβάσει απο χτες. Δεν το είδες? ή εννοείς κάτι άλλο?

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα, δεν το ειχα δει Μαρια μου.Ευχαριστουμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Μαρία Π! Ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση που μας κάνεις για τα δώρα των περιοδικών κάθε μήνα κ΄το blog σου με τις πολύτιμες παρατηρήσεις που ανακάλυψα πρόσφατα- χωρίς αυτό όλα θα ήταν ένας πονοκέφαλος !!! Πήρα το the body με την αδυνατιστική νυκτός για να την δοκιμάσω όπως κ΄τα προηγούμενα 2 τεύχη με τις αδυνατιστικές Cosmelia που βρήκα ικανοποιητικές έτσι για συντήρηση. Πήρα επίσης κ΄το Mirror- έκδοση Απριλίου 1,50 Ε που είχε δωράκι 1 lipgloss της Crazy σε απαλό ροζ που είναι super (μάλλον από προηγούμενα δώρα - εσύ θα ξέρεις καλύτερα εάν δεν κάνω λάθος πέρυσι είχαν pot pouri σε Crazy). Τουλάχιστον έχεις την ασφάλεια του επώνυμου! Λίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίζα μου σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Επίσης, σ ευχαριστούμε για το Review απο τις κρέμες που πήρες! Για το λιπ γκλος του Mirror δεν το χω δει και δεν ξέρω ποιο λες. Μάλλον θα εννοείς έκδοση Μαρτίου.Συνήθως και μόνο σε κάποια περίπτερα, ξαναεκδίδουν προηγούμενα τεύχη με χαμηλότερη τιμή (δώρου) και διαφορετικά δώρα. Χαίρομαι που βρήκες κάτι που σου άρεσε πάντως!

      Διαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα κοριτσια... πηρα το περιοδικο madame figaro που εχει δωρο το νεσεσερ, σε κοκκινο-μπορντο χρωμα. Ειναι πολυ ωραιο κ αρκετα μεγαλο δν χωραει μονο τα καλλυντικα μας αλλα κ πολλα αλλα! Μυριζει λιγο αλλα no problem θα φυγει η μυρωδια. Η υφη του ειναι λιγο σκληρη αλλα ισως μαλακωσει κι αν δν μαλακωσει παλι no problem. Α! Στο περιοδικο μεσα δεν υπηρχε το δειγμα της οδοντοκρεμας. Αυτα απο μενα Καλο Πασχα να εχετε! Γειααααααα σαςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Maraki m gliko eida oti pires thn bourtsa apo to cosmopolitan exei kamia sxesi me thns tanglet teezer autes p exun vgei me leptes plastikes trixules pou k kala voithane sto na mhn spane eukola ta mallia? Gt apo thn eikona m emiaze me autes alla einai otns kali vourtsa aksizi? Gt endiaferome para poli na thn parw h tanglet teezer kostizun panw apo 12€ to ligotero k pisteuo gia mia vurtsa pou tha xalasei eukola gt exei mia fili m se sxetika ligo kairo ta dontakia xalasan k gia auto dn thelw na dwso tosa gia na parw gt pisteo dn aksizi...eno auth esto me to periodiko exei 3,50€ perimeno na akouso tis apopsis sas :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απομίμηση αλλά εγώ τουλάχιστον έχω αντικαταστήσει την κανονική μου βούρτσα με αυτό του περιοδικού. Με βολεύει και είναι μια χαρά. Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει την μάρκα που μου λες, μπορεί να χει τεράστια διαφορά. Πάντως φαίνονται σχεδόν ίδιες.

      Διαγραφή
  26. Ti xazi p eimao aferethika :p Xristos Anesti se oles sas oti epithimite k tu xronu!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σας!! χρονια πολλα!! θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρει καμια κοπελα την τσαντα ταξιδιου απο το forma? ειναι καλη? τι διαστασεις εχει? επειδη θελω αν την παρω να την χρησιμοποιησω σαν χειραποσκευη σε αεροπλανο και πρεπει να γνωριζω τις διαστασεις της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν την έχω πάρει αλλά αν την έχει αγοράσει κάποιος ας απαντήσει εδώ στα σχόλια! Απ'ο,τι βλέπω στην φωτο όμως, την βλέπω λίγο μεγάλη για να περάσει το επιτρεπτό όριο.Ρώτησε κατέυθείαν στο περιοδικό με ένα σχόλιο στην σελίδα τους στο facebook , μπορεί να σου απαντήσουν. Χρόνια πολλά!

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστω πολυ! :)

      Διαγραφή