Σελίδες

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Περιοδικά Ιουνίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Ιουνίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!

  • ELLE

Το νέο ELLE Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι με τιμή 3,90€. Η δεύτερη έκδοση είναι με τιμή 5,90€ και δώρο τα best sellers της Clinique σε ειδικό μέγεθος. Και στις 2 εκδόσεις θα βρείτε έξτρα τεύχος ELLE Decoration και ELLE On The Beach. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Korres 50 spf, ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Idealia,  ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten Skinnergy break free και ένα δειγματάκι κρέμας BB Vichy Ideal Soleil 50spfΜπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.








  • INSTYLE

Το νέο InStyle Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει διάφορα δώρα από προηγούμενα τεύχη (μανό Oriflame, δείγμα ορός Biotherm κ.ά.). Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα μολύβι ματιών με σφουγγαράκι σε 3 χρώματα και μια σκιά ματιών σε 6 ματ και ιριδίζουσες αποχρώσεις Oriflame. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten Skinnergy break free και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Nivea Cellular.





  • MIRROR

Το νέο Mirror Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα κραγιόν stick L.A. Angel σε πορτοκαλί ή φούξια απόχρωση και κοστίζει 3,50€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten skinnergy, ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Κορρές, ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Idelia Vichy και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Vichy Ideal Soleil 50 spf.




  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,10€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια κρέμα σώματος Aqua di Gioia Giorgio Armani 75ml και κοστίζει 5,40€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Idealia και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Vichy Ideal Soleil 50 spf.



  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 4,40€ και έχει ένα δώρο από την συλλογή του Madame Figaro ( body lotion Si Armani, μαγιό κ.ά.). Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,90€ και έχει δώρο ένα t-shirt Deux Hommes σε 1 μέγεθος και 3 διαφορετικά σχέδια (βλέπε φωτο). Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι cream shower Nivea crème smooth καθώς και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Idealia Vichy.








  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα και κοστίζει 1,90€. Μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Carroten mat look 30 spf, ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Vichy Ideal Soleil 50 spf και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Idealia.




  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο μια μάσκαρα Md professionnel Max Volume σε κανονικό μέγεθος και μαύρο χρώμα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι γαλάκτωμα σώματος Bioten Skinnergy so alive και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Vichy Ideal Soleil 50spf.



  • GLITTER
Το νέο Glitter Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 1,50€ και έχει δώρο ένα μανό σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει 2 απο τα παρακάτω δώρα της φωτογραφίας π.χ. διπλή σκιά με eyeliner ή ρουζ με eyeliner. Όλα τα δώρα είναι Beauty Line και Golden Rose. Επίσης, μαζί με το περιοδικό θα πάρετε και 5τμχ ντεμακιγιάζ Septona.




  • ASTROLOGOS

Το νέο περιοδικό Astrologos Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€ και δώρο το παρακάτω φυλαχτό της φωτογραφίας.



  • ASTRA & ORAMA

Το νέο Astra & Orama Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€ και το παρακάτω δώρο βραχιόλι της φωτογραφίας.



  • VOTRE BEAUTE

Το νέο Votre Beaute Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί Κυριακή 24/05/15 μαζί με την εφημερίδα ''Το Θέμα'' στην έκδοση των 4,25€ και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.




  • ARMONIA

Το νέο Armonia Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 23/05/15 μαζί με την εφημερίδα το ''Έθνος''.



  • ΓΥΝΑΙΚΑ

Το νέο Περιοδικό Γυναίκα Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 30/05/2015 μαζί την εφημερίδα ''Καθημερινή της Κυριακής''.



  • HARPER'S BAZAAR

Το νέο Harper's Bazaar Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 30/05/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Real News''.


  • VIMADONNA

Το νέο VimaDonna Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ''Το Βήμα'', εκτάκτως το Σάββατο 30/05/2015.


  • VITA

Το νέο Vita Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα παγούρι και κοστίζει 6,90€.




  • BODY

Το νέο Body Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 2€ και έχει δώρο ένα dvd γυμναστικής.. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο κρέμα αδυνατίσματος Cosmelia καθώς κι ένα dvd γυμναστικής και κοστίζει 6,90€.





  • FORMA

Το νέο Forma Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει ένα απο τα παρακάτω δώρα: μονή σκιά ματιών σε διάφορα χρώματα, μανό σε διάφορα χρώματα, μάσκαρα, αδιάβροχο eyeliner, όλα Md Professionnel. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους Benostan ή Cera di Cupra. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.





  • SHAPE

Το νέο Shape Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,90€ και έχει ένα απο τα παρακάτω δώρα: σαγιονάρες, πετσέτα θαλάσσης, μαγιό, τσαντάκι. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Aqualia Thermal Vichy καθώς και ένα δείγμα επιθέματος Hansaplast για φουσκάλες ποδιών.



  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women’s Health κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο 2 δειγματάκια Olivia. Επίσης, και με τις 2 εκδόσεις θα βρείτε ένα δειγματάκι γαλάκτωμα σώματος Bioten Skinnergy καθώς και ένα κουτάκι με 150 ταμπλέτες Sweetela. 






  • MEN'S HEALTH

Το νέο Men’s Health κυκλοφορεί στα περίπτερα με 3€ και δώρο ένα δείγμα Str8 hair&body shower gel.





  • ESQUIRE

Το νέο Esquire Ιουνίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€ και δώρο μια μουσική συλλογή από τον Radio Athens DeeJay.



FoxyLady.

33 σχόλια:

  1. Γεια ! Μήπως ξέρεις τι δωράκι θα χει το Marie Claire και ποτε θα κυκλοφορήσει ? Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νεφέλη! Νομίζω απο βδομάδα θα κυκλοφορήσει, αν όχι την Παρασκευή και θα χει δώρο μια κρέμα σώματος Giorgio Armani 75ml!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολυ Μαρια ! :)

      Διαγραφή
  2. Για το Elle γνωρίζεις πότε βγαίνει και τα δώρα που θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to elle exei dwra proionta ths clinique se eidiko megethos kai se diaforous sundiasmous.. krema matiwn, kragion, kragion se stick, poudra, skies, maskara, molubi matiwn, enudatikh proswpou, enudatikh losion swmatos ktl. To pote tha kukloforisei tha hthela kai egw na to mathw giati to perimenw pws kai pws!

      Διαγραφή
    2. Γιάννα σ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Σούπερ όλη η περιγραφή!
      Ελένη, τα δώρα θα είναι διάφορα best sellers της Clinique,σε ειδικό μέγεθος, όπως λέει και η Γιάννα.
      Κορίτσια, το νέο ELLE θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 26/05/15!

      Διαγραφή
  3. mipws kamia gnwrizei ti dwro tha exei to madame figaro?lena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Deux Hommes t-shirt limited edition σε 3 prints

      Διαγραφή
    2. Λενα,το madame figaro δεν γνωριζω τι δωρο θα εχει αλλα δεν θα εχει τα t-shirt,προκειται για διαγωνισμο και 5 τυχερες αναγνωστριες της madame figaro θα τα κερδισουν..!Μαιρη.

      Διαγραφή
    3. Μαίρη, άνοιξε το Mirror και θα δεις

      Διαγραφή
    4. Οντως, το δώρο του επόμενου Madame Figaro θα είναι ένα συλλεκτικό t-shirt Deux Hommes σε 3 σχέδια.

      Διαγραφή
    5. Ναί, έχετε δίκιο για το madame figaro,λάθος μου,sorry κορίτσια..Μαίρη.

      Διαγραφή
    6. Ποτε θα κυκλοφορησει το Madame Figaro ξερουμε?

      Διαγραφή
    7. Ασπα, κυκλοφόρησε σήμερα! Μπορείς να το δεις απο εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2015/06/madame-figaro-2015.html

      Διαγραφή
  4. Μήπως ξέρετε τι δωρο θα έχει το celebrity ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε μήπως αν θα δώσει κανένα περιοδικό καμιά ωραία πετσέτα θαλάσσης; έχει παλιώσει η δικιά μου και είναι κρίμα να την χρυσοπληρώσω από μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα όχι.. αλλά μπορεί σε επόμενα τεύχη!

      Διαγραφή
    2. θα έχει το shape ουνίου μια πετσέτα σε κοραλλί ή μωβ χρώμα με 3,90..λογικά θα το ανεβάσει η Μαρία όταν κυκλοφορήσει! Εγώ έχω την κοραλλί απο πέρσυ και περιμένω για τη μωβ ^_^ είναι μεγάλη και απαλή πάντως

      Διαγραφή
    3. Το νέο Shape κυκλοφόρησε σήμερα

      Διαγραφή
    4. Το ειδες σε περίπτερο το νεο τεύχος; Εγώ πήγα σε 2 και δεν το είχαν.

      Διαγραφή
    5. Ααα τέλεια.. είναι ωραίες οι πετσέτες; είναι πολύ καλή η τιμή και αν οι πετσέτα αξίζει είναι ευκαιρία

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει καποιο περιοδικο που να δινει βερμουδα εφιδρωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχε δώσει πιο παλιά το Shape νομίζω, μπορεί να το ξαναβγάλει. Προς το παρόν δεν ξέρω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σας!!! Γνωρίζετε αν όντως το madame figaro θα έχει ως δώρο t-shirts με λογότυπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρυσα , ναι το χω απαντήσει και πιο πανω. Έχει διαφήμιση οτι θα δώσει ενα συλλεκτικό t shirt σε τρια σχεδια! Μαρια Π.

      Διαγραφή
  9. Ειλικρινά ευχαριστούμε πάρα πολύ, το πόσο μας βοηθάς δεν λέγεται! Καλές μας αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα! Εγώ που αγόρασα το Εlle δεν είχε συνδυασμό προιόντων, αλλά είχε μόνο το Chubby Stick σκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το shape δε το βρήκα πουθενά με την πετσέτα θαλάσσης. Είχε μόνο την έκδοση με μια κρέμα από τα mastic spa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κορίτσια να ξέρετε πήρα το μαύρο μπλουζάκι με το Madame. Το έπλυνα στο πλυντήριο και μάζεψε πάρα πολύ, χάλασε το σχήμα του και έφυγαν τα γράμματα...Απαράδεκτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή