Σελίδες

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Blast From The Past

Τι νοσταλγία είναι και αυτή. Σκεφτόμουν τρία απο τα αγαπημένα μου περιοδικά που δεν κυκλοφορούν πια. Το θυμάστε το Glamour? Το Lucky ? Τη Vogue? Τι κρίμα που σταμάτησαν. Ηταν πάντα πολύ ''χορταστικό'' το συναίσθημα κάθε φορά που τα αγόραζα. Απο πολύ μικρή αγόραζα μανιωδώς σχεδόν όλα τα περιοδικά. Κάτι που ξεκίνησε απο τη Βαβούρα (όσες το θυμάστε) και το Μίκυ μαους , μετά Κατερίνα, μετά Σούπερ Κατερίνα, μετά είχα την δική μου μικρή εφημερίδα που ανάγκαζα όλους τους γείτονες και συγγενείς να αγοράσουν, Cosmopolitan, Glamour, Marie Claire, Vogue και τη συνέχεια την βλέπετε.. Κάτι να το πεις λόξα, κάτι συνήθεια , περισσότερα λεφτά μου έχουν φύγει σε περιοδικά παρά σε παπούτσια. Τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί βέβαια και οι εφημερίδες , ναι βλέπεις δεν μου έφτανε το έντυπο περιοδικό αλλά προχώρησα και σε αυτές και τσουπ κάθε Κυριακή πρωί να μαι στο περίπτερο πάλι. Και δεν μένω μέχρι εκεί, πολλές φορές πάω και αγοράζω και ξένο τύπο. Ναι, το ξέρω.


Είναι τόσο κρίμα που έκλεισε ο όμιλος γιατί σταμάτησαν αυτά τα περιοδικά. Ακόμα και οι τιμές τους ήταν φοβερές. 
Το Glamour το αγόραζες με 2€ και είχε πλούσιο υλικό και ενδιαφέροντα θέματα. Εαν έδινες και άλλα 0,90€ παραπάνω, έπαιρνες και καλό δωράκι που πάντα θα ήταν κάτι καλλυντικό ,σετ σκιών, λιπ γκλος, κραγιονάκι, ένα ρουζ. 


Το Lucky? Με 1,50€ είχες τα πιο ωραία αφιερώματα στη μόδα και καθάριζες και ολόκληρο ''βιβλίο'' με εκπτωτικά κουπόνια! Θυμάστε το μπλοκάκι με τα ποσοστά εκπτώσεων απο κάθε μαγαζί?
Στο Lucky πάντα έβρισκα τα πιο ωραία ρούχα, λες και η Fashion director κι εγώ είχαμε το ίδιο γούστο. Το αγόραζα κι έλεγα ωχ, πάλι για ψώνια θα πάω.


Εντάξει η Vogue μπορεί να μην έκανε 1,50€ αλλά είχες μια άλλη ποιότητα στα θέματα της μόδας και της ενημέρωσης σχετικά με οίκους και μεγάλες εταιρίες.

Ημουν πάντα ευχαριστημένη με την ύλη αυτών των περιοδικών και μόλις τελείωνα το διάβασμα περίμενα με ανυπομονησία πότε θα βγει το επόμενο τεύχος. 
Είχαν πάντα μια γενναία και χορταστική δόση απο μόδα, ομοφιά , ποικίλα θέματα και φυσικά δωράκια. Κι αυτό φαίνεται στο πόσο καλή δουλειά έκαναν τα κορίτσια που δούλευαν εκεί. 

Εντάξει, δεν λέω μια χαρά περιοδικά έχουμε και τώρα αλλά πειράζει που θέλω να επανακυκλοφορήσουν και τα συγκεκριμένα?

FoxyLady.

6 σχόλια:

  1. Το glamour το έπαιρνα κάθε μήνα! Ηταν το καλύτερο περιοδικό και στεναχωρηθηκα παρα πολυ όταν το σταμάτησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το glamour είχε πολύ ωραία θέματα, ήταν απολαυστικό και είχε τέλεια δωράκια.. και τιμή εννοείται.. Όντως λατρεία τα περιοδικά.. Τώρα τελευταία και εγώ περιμένω πώς και πώς να κυκλοφορήσουν κάθε μήνα παρόλο που μπορεί να αγοράσω μόνο ένα ή δύο περιοδικά το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα και δεν μπορούμε να κάνουμε τόσες αγορές όπως παλιά, αλλά και πάλι, κι ενα - δυο να πάρουμε είναι μια καλή δόση! :))

      Διαγραφή
  3. ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ.... ΤΟ VOGUE ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ - ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ!!!! ΤΟ GLAMOUR ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.... ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ!!!! Κ ΓΩ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή