Σελίδες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Garnier Gel καθαρισμού Review

Garnier Gel καθαρισμού Review.

Είχα αγοράσει το συγκεκριμένο και είχα πάρει άλλο ένα δώρο στην τιμή των 4,60€. Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά αν το ξαναβρω 1+1 πάλι, θα είμαι πανευτυχής. 
Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ καθαριστικά τζελ προσώπου τα οποία τα εφαρμόζω μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού για να αφαιρούνται εντελώς τυχόν υπολείμματα make up και ρύποι. Έπαιρνα πάντα το Normaderm της Vichy ή της Avene το Cleanance gel (μέχρι πρόσφατα). Είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο έτσι για αλλαγή και όπως σχεδόν με όλα τα προϊόντα της Garnier, δεν απογοητεύτηκα.
Το νέο καθαριστικό προσώπου της Garnier δεν έχει parabens, είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και καθαρίζει σε βάθος. 
Είναι σε μορφή τζελ και έχει πολύ ευχάριστο άρωμα. Καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και την αισθάνεσαι καθαρή χωρίς να ''τραβάει''.
Περιέχει απολεπιστικό εκχύλισμα απο πράσινο τσάι και δημιουργεί μικρό αφρό όταν έρχεται σε επαφή με το νερό και καθαρίζετε το πρόσωπό σας.
Η τιμή είναι καλή, η ποσότητα είναι ικανοποιητική , το άρωμά του είναι ευχάριστο και το προϊόν κάνει πολύ καλή δουλειά.
Θα το αγοράσω ξανά οπωσδήποτε.
Εσείς κορίτσια το έχετε δοκιμάσει?

Ο σκοπός των αξιολογήσεων διαφορων προϊόντων είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις και να μαθαίνετε για καινούργια προϊόντα σε περίπτωση που θα χρειαστείτε να αγοράσετε κάτι ανάλογο. Σε καμία περίπτωση μην επηρεάζεστε και κάνετε άσκοπες αγορές προϊόντων που δεν χρειάζεστε πραγματικά.
Το παραπάνω προϊόν αγοράστηκε και δεν αποτελεί διαφήμιση. 
FoxyLady.


4 σχόλια:

  1. πολυ χαιρομαι μαρακι που αρχισες review προιοντων!!! και ακομη πιο πολυ χαιρομαι που εταιρειες με πιο προσιτες τιμες εχουν αρχισει και βγαζουν ολα αυτα τα parabens απο μεσα!!!! Ασε που με επεισες να το παρω!!!!! φιλακια και καλη αρχη στα review!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου έρχονται πολλά ακόμα reviews προϊόντων αφού τα περισσότερα requests που έχω είναι για reviews . Αγόρασέ το μόνο αν το χρειάζεσαι ε ? Φιλιά

      Διαγραφή