Σελίδες

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Meet Market

Χριστουγεννιάτικο Meet Market.
''Το Χριστουγεννιάτικο Meet Market – Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού
Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 2015
Καστορίας 34-36, Βοτανικός 10447
13:00 – 23:00: κάθε μέρα
Φέτος θα γιορτάσουμε όχι μόνο με ένα αλλά με δυο Meet Markets, ξεκινώντας από το Χριστουγεννιάτικο Meet Market που θα γίνει στην Αθηναϊδα. Είναι η τρίτη χρονιά που θα είμαστε εκεί και το νιώθουμε σαν τη γιορτινή μας φωλιά. Γι αυτό και θα την περιποιηθούμε αναλόγως, βάζοντας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μουσική από τους αγαπημένους μας djs και 100+ πάγκους γεμάτους με ένα σωρό δημιουργίες και κατασκευές από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις.
Ελάτε για ψώνια, διασκέδαση και για να νιώσουμε όλοι μαζί αυτή τη ζεστασιά και γλυκιά ζάλη που έρχεται όταν κάποιος είναι με τους αγαπημένους του και πίνει gluwein. Παράλληλα με το Meet Market θα γίνονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως παιδικό θέατρο και παιχνίδι στη Μουσική Σκηνή, χαλαρωτικό Thai Yoga Massage … και φυσικά, όπως κάθε φορά θα υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας το παιχνίδι μας στο κεντρικό ταμείο.
ΟΠΟΤΕ, φέρτε τους φίλους σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας, το παλιό σας laptop, ή απλά ελάτε μόνοι σας, γιατί υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market.
&
Πρωτοχρονιάτικο Meet Market – six d.o.g.s.
Πέμτπη 31 Δεκεμβρίου, 2015
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι 10551
12:00 – 20:00
O καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά είναι ενα όμορφο, μικρό αλλά δυνατό N.Y.E. Meet Market Edition! Ελάτε να μας συναντήσετε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου απο τις 13:00 μέχρι τις 20:00 το βράδι στο πολυσύχναστο στενό της Αβραμιώτου, στο 6 d.o.g.g.s. , όπου 20+ σχεδιαστές, κατασκευαστές και παραγωγοί θα στήσουν πάγκους με τα προϊόντα τους στο συναυλιακό χώρο, στη γκαλέρι και στο φουαγιέ. Οπως πάντα τη μουσική θα διαλέγουν οι αγαπημένοι μας djs και στο κεντρικό ταμείο θα βρείτε πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε δωρεαν παίζοντας το παιχνίδι μας.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…
The Meet Market: Μια Χριστουγεννιάτικη και μιά Πρωτοχρονιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου