Σελίδες

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα 2015

Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα 2015.
''Στη Γλυφάδα, για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνεται «Κόκκινη Νύχτα»! Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τις 12 το βράδυ. Ελάτε να γιορτάσουμε το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης με εκπλήξεις και χάπενινγκ! Μια πρωτοβουλία που θα ζωντανέψει τη γλυφαδιώτικη αγορά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση.
Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, τη φιλαρμονική & τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, κεράσματα ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.
Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 5 το απόγευμα, ενώ οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι τα μεσάνυχτα.''
ΠΗΓΗ: http://esthetic.gr/
FoxyLady.

4 σχόλια:

  1. Να έρθουν να δουλέψουν ο δήμαρχος και όλοι οι μ@& που ψηφίσαμε!!! Κανένας να μην ψωνίσει εκείνη τη νύχτα αγαπητέ καταναλωτή αν θες να ψωνίζεις στις 12 ετοιμάσου κ εσυ να δουλεύεις μέχρι τις 11!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που δουλεύω μέχρι τις 5πμ, είναι οκ ε;

      Διαγραφή
    2. Αλλα τη ωρα αρχίζεις; Γιατι το ωραριο της κόκκινης νύχτα ήταν 9-12 και μετα ξανά Κυριακή 10-6

      Διαγραφή
  2. Και όπως λεει ολα τα έξοδα τα εχει βάλει αυτος αφού καλα τα τσέπωσε απο ολα τα καταστήματα στη μεταξα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή