Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ELLE Ιουνίου 2014

Το νέο τεύχος του ELLE Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα! Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις :
1η έκδοση) με 2 έξτρα τεύχη: ELLE ON THE BEACH με 300 + μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία & ΕLLE DECORATION με ονειρεμένα σπίτια και υπέροχες γωνιές που αποπνέουν ανεμελιά! 
Δώρo: Η μεγαλύτερη τσάντα για τη πόλη και τα weekends, από φυσικό υλικό σε πετροπλυμένο σκούρο γκρι χρώμα: Tιμή 7,90€

2η έκδοση) με 2 έξτρα τεύχη: ELLE ON THE BEACH με 300 + μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία + ΕLLEDECORATION με ονειρεμένα σπίτια και υπέροχες γωνιές που αποπνέουν ανεμελιά! 
Χωρίς δώρο, με τιμή 3,90€.

Επίσης, μαζί με το περιοδικό θα πάρετε ένα μινι αποσμητικό Dove σε σπρεϋ invisible dry, ένα δειγματάκι της νέας κρέμας Lancome Visionnaire, 2 δείγματα κρέμας προσώπου Garnier Hydra match, ένα δείγμα Nivea Cellulite Gel cream, ένα δείγμα Bioten shower cream και 1 δείγμα Garnier Fructis Color resist shampoo + conditioner.
Μπορείτε να δείτε και το βίντεο του περιοδικού από εδώ  .
FoxyLady.







2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα περιοδικά. Κάθε μήνα μπαίνω στο site και ενημερώνομαι για όλα τα περιοδικά, τις τιμές του και τα δώρα του και μετά αποφασίζω ποιο θα πάρω. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βοήθεια που μας δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Υπάρχει ειδικό ποστ που είναι όλα μαζεμένα εαν δεν το ξέρεις. Περιοδικά Ιουνίου 2014. http://foxyladynews1.blogspot.gr/2014/05/2014.html . Ό,τι καινούργιο βγαίνει!

      Διαγραφή