Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Περιοδικά Ιουνίου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Ιουνίου 2014 που κυκλοφορούν , τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!
  • ELLE
Το νέο τεύχος του ELLE Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα! Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις :
1η έκδοση) με 2 έξτρα τεύχη: ELLE ON THE BEACH με 300 + μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία & ΕLLE DECORATION με ονειρεμένα σπίτια και υπέροχες γωνιές που αποπνέουν ανεμελιά! 
Δώρo: Η μεγαλύτερη τσάντα για τη πόλη και τα weekends, από φυσικό υλικό σε πετροπλυμένο σκούρο γκρι χρώμα: Tιμή 7,90€

2η έκδοση) με 2 έξτρα τεύχη: ELLE ON THE BEACH με 300 + μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία + ΕLLEDECORATION με ονειρεμένα σπίτια και υπέροχες γωνιές που αποπνέουν ανεμελιά! 
Χωρίς δώρο, με τιμή 3,90€.
Επίσης, μαζί με το περιοδικό θα πάρετε ένα μινι αποσμητικό Dove σε σπρεϋ invisible dry, ένα δειγματάκι της νέας κρέμας Lancome Visionnaire, 2 δείγματα κρέμας προσώπου Garnier Hydra match, ένα δείγμα Nivea Cellulite Gel cream, ένα δείγμα Bioten shower cream και 1 δείγμα Garnier Fructis Color resist shampoo + conditioner.
Μπορείτε να δείτε και το βίντεο του περιοδικού από εδώ  .






  • MADAME FIGARO 

Το νέο Madame Figaro Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε μία έκδοση η οποία έχει δωράκι 2 δείγματα Biotherm και κοστίζει 5,50€. Τα δωράκια είναι 1 αντηλιακό προσώπου Biotherm με SPF 30  των 30ml , 1 γαλάκτωμα σώματος Biotherm 30ml και 1 δωροεπιταγή 10€ για αγορά αντηλιακού Biotherm. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και 2 δειγματάκια κρέμας προσώπου Garnier Hydra match.



  • MIRROR

Το νέο Mirror Ιουνίου 2014 είναι εδώ! Το περιοδικό βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη ,που είναι η απλή, κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δωράκι μια τσαντούλα παραλίας navy σε διάφορα χρώματα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε δειγματάκι οδοντόκρεμας Oral B , δύο δειγματάκια ενυδατικής κρέμας προσώπου Garnier και 2 δειγματάκια shampoo & conditioner Garnier Fructis Color Resist.



  • MARIE CLAIRE 
Το νέο Marie Claire Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το τεύχος κοστίζει 3,50€ μαζί με ένα δείγμα οδοντόκρεμας Colgate 19ml. Δωράκι έχει ή τα τρία μολύβια που είχε σε προηγούμενο τεύχος ( πατήστε εδώ ) ή ένα κραγιόν Oriflame , πάλι όπως είχε σε παλιότερο τεύχος ( πατήστε εδώ ) ή 2 σκιές Oriflame.



  • COSMOPOLITAN
Το νέο τεύχος του Cosmopolitan Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 2,90€ και έχει δωράκι μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Pom Pon 5 τεμαχίων ή μια μικρή μπάρα σαπουνιού Dove. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας ματιών Vichy Idealia, ένα δείγμα τζελ κρέμας σμίλευσης κατά της κυτταρίτιδας Nivea και δυο δειγματάκια κρέμας προσώπου Garnier Hydra Match.


  • IN STYLE 
Το νέο In Style Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δωράκι ένα μπλουζάκι ή ένα κολάν σχεδιαστών(αυτά που είχε και σε παλιότερο τεύχος). Τα μπλουζάκια είναι τρία σύνολο και διαλέγετε ένα, ανάλογα με το τεύχος. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δωράκια ένα δείγμα ντεμακιγιάζ ματιών (50ml) και μια μίνι μάσκαρα για όγκο και μήκος , και τα δύο Helena Rubinstein. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι της νέας κρέμας Lancome Visionnaire, ένα δείγμα λοσιόν σώματος Nivea Firming και ένα δείγμα αντηλιακής κρέμας προσώπου Carroten.




  • GLITTER
Το Glitter Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 2€ και έχει δωράκι 1 μανό neon beauty line cosmetics , σε διάφορα χρώματα και ένα μινι αποσμητικό - δείγμα Rexona.


  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι χωρίς δωράκι και κοστίζει 2,50€ ενώ η δεύτερη έρχεται με ένα μικρό λιπ γκλος της εταιρίας Crazy priorities σε διάφορα χρώματα και κοστίζει 3,50€. Επίσης, και στις 2 εκδόσεις θα πάρετε ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate.

  • FORMA

Το νέο Forma Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δωράκι ένα διάφανο λιπ γκλος Revoc σε 6 γεύσεις φρούτων ενώ η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δωράκι μια συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.Μπορείτε να δείτε το βίντεο από εδώ .

  • SHAPE

Το νέο Shape Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το τεύχος βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η έκδοση με το δώρο ,το οποίο είναι ένα αντηλιακό σώματος Youth Lab, κοστίζει 6,40€ και η δεύτερη έκδοση έχει δωράκι 2 dvd  ''σώμα για μπικίνι'' και κοστίζει 3,90€.


  • VITA
Το νέο Vita Ιουνίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,50€ (μαζί με το δώρο) και έχει 2 επιλογές δώρων. Η πρώτη είναι μια τσάντα παραλίας σε διάφορα σχέδια και χρώματα και η δεύτερη ένα φόρεμα-παρεό σε 3 χρώματα. Και στις 2 περιπτώσεις η τιμή είναι στα 4,50€. Δεν βγαίνει σκέτο, χωρίς δώρο.



FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου