Σελίδες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Διακοπή Λειτουργίας 2016

Το FoxyLadyNews διακόπτει οριστικά την λειτουργία του.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει.
FoxyLady.


86 σχόλια:

  1. πολύ λυπηρό!!καλή τύχη σε ότι κι αν κάνεις από δω και μπρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια, έχω πάρει πολλά μηνύματα από εσάς που ενδιαφέρεστε για την σελίδα και με ρωτάτε τον λόγο που σταματάω.
    Επειδή δεν μου αρέσει να μην απαντάω σε καμία από εσάς, οι λόγοι είναι πολλοί για την διακοπή του blog.
    Οι κυριότεροι είναι οικονομικοί και θέμα χρόνου. Τα περιοδικά όπως ξέρετε τα αγόραζα μόνη μου και ίσως αν ήμασταν σε άλλες εποχές θα μπορούσα να συνέχιζα. Το κυριότερο όμως είναι ότι αφιέρωνα πάρα πολλές ώρες σε αυτό. Δεν λέω, μου άρεσε πολύ και χαιρόμουν να το κάνω. Δεν ήταν αγγαρεία. Απλά κάποια στιγμή αναρωτιέσαι τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις με τις 3-4 ώρες σχεδόν καθημερινά που αφιερώνεις σε ένα blog. Επίσης, κάποια σχόλια και συμπεριφορές που έβλεπα καθημερινά (όχι απαραίτητα εδώ) με έκαναν να μην θέλω άλλο να συνεχίσω.
    Πέρα από όλα αυτά όμως, θέλω να σας πω ότι ήσασταν πολύ καλή παρέα, ήταν ευχαρίστησή μου να το κάνω και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες εσάς που δείξατε αγάπη για το blog.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Μαρία Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ στεναχωρο.. αλλά απόλυτα λογικό αυτό που μας περιγράφεις! και πολύ κακώς που κάποιος να ενδιαφερθηκε να σου κάνει μια χορηγία.. τόση διαφήμιση και με τον πιο εξαιρετικό τρόπο. είσαι υπέροχη και μπράβο σου για όλη αυτή την πολύχρονη προσπάθεια. Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις από εδώ και μπρος..

      Διαγραφή
  3. Ραντεβού λοιπόν στο επομενό σου μπλογκ. Σιγά που προκομμενα κορίτσια σαν εσενα να μη βρουν δουλειά να κανιυν. Απορώ μαλθστα με τις περιφημες εκδοτριες γυναικειων περιοδικών... Ματακθα ανοικτα δεν εχουν...scouting μηδεν. Αλλά τετοιες δεξιότητες δε χανονται. Κεφαλι ψηλά και προχωράμε. Ευχαριστω για το χρόνο πιυ μας χαρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη σ ευχαριστώ πολύ τα καλά σου λόγια!
      Ευχαριστώ για την στήριξη και την παρέα!

      Διαγραφή
  4. Ραντεβού λοιπόν στο επομενό σου μπλογκ. Σιγά που προκομμενα κορίτσια σαν εσενα να μη βρουν δουλειά να κανιυν. Απορώ μαλθστα με τις περιφημες εκδοτριες γυναικειων περιοδικών... Ματακθα ανοικτα δεν εχουν...scouting μηδεν. Αλλά τετοιες δεξιότητες δε χανονται. Κεφαλι ψηλά και προχωράμε. Ευχαριστω για το χρόνο πιυ μας χαρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά οι εκδοτικοί οίκοι θα έπρεπε να σου στέλνουν απο μόνοι τους τα τεύχη του κάθε μήνα. Τα περισσότερα περιοδικά έχουν άθλια sites και facebook pages και δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ σε ερωτήσεις των αναγνωστών για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα τεύχη και με τι δώρα. Αυτοί είναι χαμένοι. Αλλά δυστυχώς κι εμείς. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως, όσον αφορά τα περιοδικά, δεν χρειάζεται να τα αγοράζεις. Μπορείς απλώς να ποστάρεις την ανακοίνωση του περιοδικού όπου λέει τι δώρο θα έχει το επόμενο τεύχος. Μετά, μπορείς να αγοράζεις όποια περιοδικά θες, όποια θα αγόραζες έτσι κι αλλιώς, και να ποστάρεις μόνο αυτά. Και οι αναγνώστριες/αναγνώστες θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό, πχ αν εγώ αγοράσω το instyle, να σου στείλω φωτογραφίες από το δώρο για να τις ανεβάσεις στο blog. Τα review για τα δώρα δεν χρειάζονται, ή μπορεί σε ειδική στήλη στα σχόλια να γράφει κάθε αναγνώστρια/αναγνώστης τη γνώμη της/του.
    Όσον αφορά τα σχόλια και συμπεριφορές που λες, τουλάχιστον ως προς τα σχόλια στο blog, θα μπορούσες να το ρυθμίσεις να περνάνε από έγκριση πρώτα, ώστε να μη γράφει ο καθένας ό,τι να είναι.
    Το πιο σημαντικό βέβαια είναι αυτό που λες για το χρόνο που σου παίρνει το blog, σε αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι. Όντως 3-4 ώρες τη μέρα είναι πολλές.
    Μακάρι να αλλάξεις γνώμη, αλλά αν όχι, σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες μέσω του blog. Εύχομαι τα καλύτερα σε οτιδήποτε κάνεις!
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, καταρχήν σε ευχαριστώ για τις ιδέες σου.
      Για το πρώτο κομμάτι που λες, υπάρχει το πρόβλημα οτι δεν ποστάρουν όλοι οι εκδοτικοί οίκοι τα περιοδικά τους , δεν αναφέρουν όλα τα δώρα ούτε τις τιμές και άσε που τα περισσότερα τα ανεβάζουν μετά απο 3 μέρες.
      Για το κομμάτι που λες για τις αναγνώστριες να ανεβάζουν τις δικές τους φωτο αυτό ξέρω σίγουρα δεν θα γίνει ποτέ καθώς τον τελευταίο χρόνο το έχω κάνει σαν πείραμα 4 φορές. Ζήτησα απο εσάς να ανεβάσετε δικές σας φωτο π.χ. όταν το glitter είχε δώρο κραγιόν σε 5 αποχρώσεις(δεν μπορούσα να αγοράσω 5 περιοδικά) είχα ζητήσει να στείλετε τις δικές φωτο για να δούμε όλα τα χρώματα. Ξέρεις πόσα άτομα μου έστειλαν φωτογραφίες? Μία κοπέλα. Τις άλλες 3 φορές, καμμία.
      Ο αρχικός μου σκοπός για αυτό το μπλογκ ήταν να γίνει κάτι σαν κοινότητα και να στέλνουν όλοι φωτογραφίες ή να γράφουν σχόλια αλλά είδα οτι δεν μπορεί να γίνει αυτό.
      Πάντως και πάλι σ ευχαριστώ, και να ξέρεις δεν θα διαγράψω την σελίδα, θα παραμένει ανοιχτή απλά δεν θα συμμετέχω. Αν θέλει κάποιος να γράψει κάτι για τα επόμενα περιοδικά, μπορεί να το κάνει ελεύθερα, απλά θα δεις οτι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.
      Πάντως, ένα τελευταίο που μπορώ να κάνω είναι αν μάθω για κάποιο μεγάλο BAZAAR όπως π.χ. Σαράντης που δεν το ανεβάζουν πουθενά, θα το γράψω στα σχόλια εδώ για να μην το χάσετε.
      Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα... Δεν πειράζει, και πάλι σε ευχαριστώ και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο <3
      Μαρία

      Διαγραφή
    3. Πολύ κρίμα!δεν υπήρχε καμμια άλλη τέτοια σελίδα και μάλιστα με τέτοια λεπτομέρεια!Σας ευχαριστούμε που τόσο καιρό μας ενημέρωνατε κ που διαθεσατε το χρόνο σας προς δική μας ενημερωση κ αυτό αμμισθη!!εύχομαι Ο,ΤΙ καλύτερο,καλη τύχη και όλα καλά να πάνε!οι ικανοί άνθρωποι αλλωστε δεν χάνονται ποτε κ δικαιωνονται παντα.Πηγη!!!

      Διαγραφή
  7. Το blog σου ήταν πολύ χρήσιμο και η πληροφόρηση που μας παρειχες θα μας λείψει. Κανονικά έπρεπε τα περιοδικά να σου τα στέλνουν και το blog να συντηρείται με έσοδα από διαφημίσεις των περιοδικών.
    Καλή τύχη σε ό,τι θα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ! Όντως, έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά τι να κάνεις..

      Διαγραφή
  8. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για ό,τι έκανες μέχρι τώρα. Η απόφασή σου αν και μας λυπεί, είναι απόλυτα σεβαστή.

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οτι είσαι το Μόνο μπλοκ που παρακολουθούσα πιστεύω να σου λέει κάτι...αλλα ένα τελειώνει 10 αρχίζουν εύχομαι στα επόμενα βήματα να σε στηρίξω κάνα: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dear Maria, you broke my heart! Till now you are the only source of greek magazines infos and i enjoyed so much reading your articles & watching you YT videos. But i absolutely understand your reasons for give up this blog. I wish all the best and good luck in your next activities.
    Kisses from Romania!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hi Miki! It's nice to hear from you again!
      I'm sorry but you do understand the reasons for me quitting this blog, so I hope you can find another way to find out about greek magazines.
      Thank you very much for your kind words and I also wish you luck with your blog!
      Kisses! Maria

      Διαγραφή
  11. Προς την κοπέλα που ανάρτησε το μπλογκ της:
    Είναι η πρώτη φορά που σβήνω σχόλιο στην σελίδα μου.
    Δούλεψα πολύ σκληρά τα τελευταία 2,5 χρόνια για να αποκτήσω τους φαν της σελίδας και δεν βρίσκω το βρίσκω σωστό να το γράψεις εδώ.
    Σου εύχομαι καλή τύχη και να πάει η σελίδα σου καλύτερα απο την δικιά μου. Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μας λειψεις!Ειλικρινα.Ησουν η καθημερινη μου αναγνωση.Ευχες πολλες για οτι επιθυμεις.Το αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απίστευτο ρε συ. Ήσουν πολύ βοηθητική. Μα καταλαβαίνω με την κρίση. Δεν ξέρω τι θα έπρεπε κ τι όχι να κάνουν οι εταιρείες κ δεν με νοιάζει κι πολύ. Μετράει ότι Το μπλογκ σου είχε προσωπική χροιά και αυτό ήθελα να παραμείνει.
    Καλή συνέχεια Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ κρίμα που κλείνει αυτό το blog... Ήταν και για μένα το μόνο blog που διάβαζα και μάλιστα καθημερινά...Ήταν πολύ σημαντική και χρήσιμη η δουλειά που έκανες και μέσα απο αυτή ανακάλυψα τη χρησιμότητα των bazaars. Πολύ κρίμα πραγματικά...Εύχομαι στη συνέχεια να βρεθεί ο τρόπος να κάνεις αυτό που αγαπάς και να προκύψουν και οι απαραίτητες χορηγίες. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά! Εις το επανιδείν...:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά λυπάμαι , το μοναδικό blog που παρακολουθούσα ήταν αυτο .. Καταλαβαίνω τους λόγους, παλιά κι εγω αγόραζα όλα τα περιοδικά διότι ήθελα να στηρίζω τον τύπο, πλέον 1-2 και πολλα ειναι και ως προς τι θα αγόραζα με βοηθούς ες πολυ. Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά λυπάμαι, και εγω παρακολουθούσα μόνο αυτο το blog καθώς τα περιοδικά ήταν τρόπος ψυχαγωγίας , για χρονια τα αγόραζα όλα για να στηρίζω τον τύπο, καταλαβαίνω τους λόγους που δε γίνεται να συνεχιστεί, πλέον αγοράζω 1- 2 το πολυ και αυτά τα επέλεγα αφού διάβαζα τις αναρτήσεις του blog. Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι λόγοι σου είναι απολύτως λογικοί. Αλλά να ξέρεις πως είσαι υπέροχη και η δουλειά σου είναι εξαιρετική.Επειδή το έχεις και γράφεις πολύ ωραία, μην αφήσεις τον χώρο,πιστεύω ότι θα μπορούσες να το κάνεις και με χρηματικές απολαβές(κάποιο blog,κάποιο κανάλι στο youtube,κάποια σελίδα).Πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι με όμορφη ψυχή θα καταφέρουν να πετύχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κορίτσια είστε όλες υπέροχες, δεν ήξερα οτι σας άρεσε τόσο πολύ το μπλογκ.
    Χαίρομαι και λυπάμαι ταυτόχρονα.
    Σας ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήσουν πολύ καλή παρέα! Καλή συνέχεια και εύχομαι μετα απο αυτήν την πόρτα που έκλεισε, το παράθυρο που θα ανοίξει να είναι γεμάτο από ευκαιρίες για την υλοποίηση των ονείρων σου και την αξιοποίηση των δυνατοτητων σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κρίμα!δεν υπήρχε,άλλη ,τέτοια σελίδα και μάλιστα με τέτοια λεπτομέρεια!Σας ευχαριστούμε που τόσο καιρό μας ενημέρωνατε κ που διαθεσατε το χρόνο σας προς δική μας ενημερωση κ αυτό αμμισθη!!εύχομαι Ο,ΤΙ καλύτερο,καλη τύχη και όλα καλά να πάνε!οι ικανοί άνθρωποι αλλωστε δεν χάνονται ποτε κ δικαιωνονται παντα.Πηγη!!!

      Διαγραφή
  20. Λυπαμαι... νιωθω σα να πηγε μια καλη και χρησιμη φιλη στο εξωτερικο μονιμα για επαγγελματικους λογους και θα την αναζητω γιατι ειχαμε καθημερινη επαφη... ας ειναι για καλο σου ευχομαι!!! Καλη τυχη στη συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστούμε για την παρέα που σας κρατησες! Ομολογώ ότι ηταν το μοναδικό blog που παρακολουθούσα και ακόμα βλέπω και ξαναβλέπω τα υπέροχα βιντεάκια σου! Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε ανακάλυψα το καλοκαίρι και μάλιστα εξαιτίας σου αγόρασα και περιοδικά, μια παλιά σχεδόν κοριτσίστικη απόλαυση που είχα ξεχάσει. Και χάρηκα πολύ, περίμενα να σε διαβάσω τον Σεπτέμβρη, να δω πως κινείσαι στο μπλογκ σου αλλά μας την έκανες. Αποκαρδιώθηκα λίγο γιατί μου άρεσε πολύ να επισκέπτομαι την σελίδα σου, αλλά είμαι σίγουρη πως ο χαρακτήρας σου που με κέρδισε -και κέρδισε και άλλες αναγνώστριες και αναγνώστες όπως βλέπω- θα μας κερδίσει ξανά σε αυτό που θα έρθει μετά.
    Δες τα λάθη σου, τις παραλείψεις σου, γίνε πιο μαχητική, μην περιμένεις, προχώρα σε ό,τι σε ευχαριστεί και κάνε πειράματα: tumblr, twitter, facebook ή μία νέα σελίδα foxyladynews1 φυσικά να βρεθούμε και να οργανωθείς καλύτερα. Να συμβάλλουμε κι εμείς καλύτερα. Εάν είχες πει κάποιους προβληματισμούς σου νωρίτερα δημόσια ίσως να είχες περισσότερη υποστήριξη. Να ζητάς, είναι σπουδαίο μάθημα για τους δυνατούς ανθρώπους να ζητούν.
    Εύχομαι τα καλύτερα, σε περιμένω σε σόσιαλ μίντια, έτσι απλά να υπάρχεις και να γρατσουνάς ιδέες. Ξέρω πως σύντομα θα μπεις στον δρόμο σου, φαίνεται.
    Είσαι καταπληκτική. Προχώρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είσαι υπέροχη, ξεκουράσου και μπες στον δρόμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρα πολυ καλή δουλειά...Πάρα πολύ κρίμα...! Βάλε κουμπί να κάνουμε donation....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μαρακι μου εγραψα και στη σελιδα σου στο φεις..πολυ πολυ κριμα στεναχωριεμαι πολυ γιατι εκανες πραγματικα φοβερη δουλεια και μας βοηθουσες ολους πολυ!!σου ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι καποια στιγμη να το ξανακανεις με καλυτερες συνθηκες για σενα !! να σαι καλα !!πολλα φιλια!!μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και την παρέα,πολλά τεύχη περιοδικών δεν θα τα αγόραζα αν δεν μάθαινα για τα δώρα τους από το μπλογκ σου,ήταν εύκολο να ενημερώνομαι απτο μπλογκ σου και είναι κρίμα που δεν έτυχεσ κάποιας αναγνώρισης από τα περιοδικά,έχασαν μια σημαντική πηγή διαφήμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σ ευχαριστω για την συντροφια που μου προσφερες και την τεραστια βοηθεια τα τρια χρονια της ανεργιας μου διοτι μεσω των ανακοινωσεων σου για τα διαφορα μπαζαρ και τις προσφορές καταφερα να κρατηθω τα τελευταία χρονια της κρισης.Αν και εχω βρει εργασια δυστυχώς η συρρίκνωση των μισθων δεν αφηνει περιθώρια ακομη κυνηγαω τις προσφορες.Καταλαβαινω λοιπον τους λογους σου και σου ευχομαι καλη τυχη.θα ηθελα αν ειναι ειναι δυνατον να ανεβαζεις με καποιον τροπο τις ανακοινωσεις των μεγαλων μπαζαρ οπως των notos galleries (οποτε εχω τηλεφωνησει να ρωτησω μου τα μασανε)εσυ μονο ανεβαζεις τις ανακοινωσεις γιαυτο ησουν η πρωτη καθημερινη μου επισκεψη και σε εκτιμω αφανταστα γιατι εκανες κατι που με στηριξε περισσότερο απο οσο μπορεις να φανταστεις,παρολο που δεν σε γνωριζω εισαι μια καλη μου φιλη και σου ευχομαι οτι καλητερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κρίμα! Δεν ήμουν τακτική, αλλά ήξερα πού να έρθω όταν ήθελα να αγοράσω ένα περιοδικό. Πρόσφερες μια πολύτιμη βοήθεια και φαινόταν ότι το έκανες με αγάπη. Για τον χρόνο δεν υπάρχει λύση, αλλά για το οικονομικό, θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με τους εκδοτικούς οίκους ώστε να σου στέλνουν από ένα έντυπο κάθε μήνα. Δεν τους κοστίζει πολλά και αν μπορούσες να τους αποδείξεις πως υπάρχει κόσμος που βλέπει τις παρουσιάσεις σου (ίσως μια σελίδα στο facebook να μάζευε περισσότερο κόσμο), θα στα έστελναν. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, είναι πολύ κρίμα η μεγαλύτερη συμμετοχή σχολίων να σημειώνεται στο τελευταίο σου post, έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες για τη συμμετοχή. Ευθύνη έχουμε όλοι. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το blog σου μου αρεσε παρα πολυ! Λογω πολλων reviews που εκανες αγοραζα περιοδικα. Σου ευχομαι τα καλυτερα, καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ λυπάμαι, δεν μπορώ να το πιστέψω :( Ήταν το μοναδικό blog που διάβαζα. Υπήρξε πολύ χρήσιμο για εμένα. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις.
    Με εκτίμηση,
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. HENKEL BAZAAR :
    13/10-16/10/2016
    Πέμπτη 13:00-19:00
    Παρασκευή&Σάββατο 10:00-19:00
    Κυριακή 10:00-17:00
    Κύπρου 23 Μοσχάτο. Τηλ 210 4897210
    Απορρυπαντικά, Καθαριστικά, Καλλυντικά ευρείας, προϊόντα κομμωτηρίου κτλ εως 70%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η απουσία σου είναι αισθητή!Έκανες πολύ καλή δουλειά. Μας λείπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. MARKS & SPENCER BAZAAR:
    12/10-15/10/2016
    10:00-16:00
    Αγίου Δημητρίου 63, Άλιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EXCLUSIVE SALES FW16 BAZAAR :
    13/10-15/10/2016
    10:00-21:00 (Σάββατο 10:00-20:00)
    Λεωφ.Πειραιώς 74Α, Νέο Φάληρο.
    Superdry, Pepe, Naf naf, Volcom, Kocca, Salomon,Brooks, Roxy, DC etc
    UP TO -60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. INTERSPORT BAZAAR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
    Απο 14/10 για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη bazaar με έκπτωση εως 70%.
    Λαγκαδά 341 & Β.Τσιτσάνη, Σταυρούπολη.
    ΔΕ-ΠΑ 9πμ-9μμ
    ΣΑ 9πμ-8μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. NEW CULT BAZAAR:
    13-15/10/2016
    Λ.Βουλιαγμένης 22, Γλυφάδα 2109601098
    ΠΕ-ΠΑ 11πμ-8μμ
    ΣΑ 11πμ-6μμ
    Adidas, Hurley, oasics, Nike, Converse, Vans, Boxfresh etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε πολύ για την τόσο πολύτιμη ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. υπάρχει περίπτωση να συνεχίσετε σε κάποιο άλλο blog

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν όχι. Αν αλλάξει κάτι, θα ενημερωθείτε απο αυτήν τη σελίδα. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  39. BODYTALK BAZAAR:
    21/10-23/10/2016
    Λεωφ.Ειρήνης 36, Ταύρος Αττικής
    ΠΑ 10ΠΜ-9ΜΜ
    ΣΑ 10ΠΜ-8ΜΜ
    ΚΥ 10ΠΜ-6ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαρία μου, τυxαίως βρήκα το site, και κλείνει!
    Μαιίρη, χρυσό μου
    Σε περίπτωση νέας προσπάθειας
    μυνηματάκι στο elinors813@gmail.com
    μην χαθούμε εντελώς..αν και
    δεν βρεθήκαμε και ποτέ!
    So long!-
    Εις το επανιδείν!/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. BEST O BAZAAR :
    20-22/10/2016
    Nike, Converse, Franklin&Marshall, Helly Hansen etc εως -80%.
    Ηρωων Πολυτεχνείου 19, Χαλάνδρι
    2106770006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. NOTOS OUTLET BAZAAR:
    Για το μπαζάρ καλλυντικών στην Κηφισιά, θα ξέρουμε τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ δεν αργει να βγάλει ανακοίνωση για το bazaar?Συνήθως προηγείται του Σαράντη.

      Διαγραφή
    2. Πήρα τηλέφωνο χθες και δεν ήξεραν κάτι μου είπαν.

      Διαγραφή
  43. ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ESTEE LAUDER BAZAAR :
    Απ ό,τι με ενημέρωσαν το μπαζάρ καλλυντικών θα ξεκινήσει 08/11 και θα διαρκέσει εως τις 19/11/2016.
    Για περισσότερες πληροφορίες στο 2106786100 αρχές Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώνετε.

      Διαγραφή
    2. http://newsletter.elhsa.gr/lenidi/bazaar/november-2016-web/newsletter.htm

      Διαγραφή
  44. SOHO SOHO BAZAAR:
    SOHO-SOHO fashion AW16 bazaar, Ορφεως 4 Νέο Ηράκλειο, έναρξη 21/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αχ να ξερες ποσο πολυ σου είμαι υποχρεη και ποσο θα ήθελα να μπορω να στο ανταποδοσω. Σου ευχομαι οτι καλητερο, μαλλον οτι και σε ολους μας,οχι μονο υγεια αλλα και επαγγελματική ικανοποίηση,την θεωρούμε κατι δεύτερο στη ζωη και αρνουμαστε να αναγνωρισουμε οτι ειναι μεγαλο μερος της εαυτου μας και της καθημερινότητας μας.Να κανεις αυτο που αγαπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχουμε καινούργια ενημέρωση για το motors bazaar ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.businessnews.gr/article/56147/ff-group-fashion-bazaar-me-70-ekptosi-se-eponyma-brands

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. FF GROUP BAZAAR:
      Πατήστε πάνω στον απο πάνω σύνδεσμο που ανάρτησε ο ''ανώνυμος'' για να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με το μπαζάρ.
      Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
  48. Μηπως στη σελιδα του FB οποιος μαθαινει κατι να το ανακοινωνει...να κανουμε κ τη ζωη μας πιο ευκολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. CASA DI PATSI BAZAAR:
    Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016
    Ζακύνθου 2, Μεταμόρφωση.
    10:00-20:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. SPECIAL BRIDAL BAZAAR:
    KONSTANTINOS MELIS
    21/11-20/12/2016
    Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 18:00.
    Για περισσότερες πληροφορίες:
    Karaoli Dimitriou 53, Vironas
    Τ : +30 210 7665501 – 210 7648336

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για το μπαζάρ στα καλλυντικά του νότια μάθαμε τίποτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. SUPER HOME BAZAAR:
    24/11-03/12/2016
    https://www.facebook.com/superhomebazaar/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για όποιον ενδιαφέρεται, τηλεφωνικά μου είπαν οτι τo bazaar καλλυντικών του Notos δε θα πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. FULLAH SUGAH BAZAAR:
    https://www.facebook.com/events/373650442974413/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ευχομαι να ξαναλειτουργησει καποια στιγμη... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. FF GROUP BAZAAR:
    fashion Bazaar 8-10/12/2016
    εως -70%
    22oχλμ Ε.Ο Αθηνων-Λαμίας, Αγιος Στεφανος
    Τηλ 2109699300
    ΠΕ & ΠΑ 10:00-21:00
    ΣΑ 10:00-20:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επειδή με στεναχωρει που αυτο το blog είναι κλειστό θα ήθελα όταν βλέπω κάποια ενημέρωση από δώρο περιοδικού να το βάζω σε σχόλιο αν επιτρέπεται. Δεν ξέρω πως να προσθέσω εικόνα αλλά το elle Ιανουαρίου έχει δώρο μίνι μασκαρα και μίνι μολύβι sephora..

    m.elle.gr/eksypno_shopping/arthro/17_dora_omorfias_gia_eksypno_shopping-130665658/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μήπως έχουμε κάποιο νέο σχετικά με τα ανοιξιάτικα bazaar? Θα ήταν σημαντικό αν θα μπορούσαν να αναρτηθούν κάποιες ημερομηνίες εδώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κορίτσια το notos galleries έχει bazaar, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει ως το Σάββατο 1/4. Βρίσκεται στην οδό Μενεξέδων 6 στην Κάτω Κηφησιά. Τηλέφωνο notos galleries για πληροφορίες :2111887100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Να ρωτήσω κάτι; Από πού ενημερώνεστε για τα bazaar? Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο site ή το ψάχνετε στο google;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ESTEE LAUDER - SARANTIS BAZAAR:
    Bazaar καλλυντικών απο 23/05/2017 εως 03/06/2017.
    Θα βρείτε μάρκες καλλυντικών με έκπτωση εως 70%, Estee Lauder, Pupa, Mac, Clinique, Darphin κ.α.
    Διεύθυνση Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή