Σελίδες

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Shape Αυγούστου 2016

Το νέο Shape Αυγούστου 2016 κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Το τεύχος κοστίζει 5,50€ και έχει δώρο ένα cocoa argan butter mastic spa 150ml ή ένα άρωμα (body mist) σε 3 ''γεύσεις'' : Sweet Vanilla, Amorissimo & Magical Beat στα 125ml σε μορφή σπρέυ.

FoxyLady.






8 σχόλια:

  1. Δεν μου άρεσε πολύ το άρωμα. Πήρα την βανίλια. Νομίζω οτι το καλύτερο απ τα 5 θα είναι η καρύδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ στην ιστοσελίδα του περιοδικού και στα περίπτερα είδα 3 αρώματα. Τη βανίλια, το magical beat και το amorissimo. Ξέρεις τι αρώματα είναι τα δύο τελευταία; Ή πιο απο αυτά είναι η καρύδα;
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xmm..Ναι κι εγω αυτο βλέπω απλά πάνω στο χαρτάκι με το άρωμα γράφει τα 5 αρώματα. Θεωρώ οτι δεν αναφέρονται στη βανίλια και τα 5. Τι να πω, δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ βρήκα μόνο την βανίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια με την κρέμα αδυνατισματος mastic spa είδατε αποτέλεσμα; Ξέρει καμία να μου προτείνει κάποια καλή κρέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησιμοποιώ κ την κρέμα κυτταρίτιδας κ βοηθάει..αλλά αν δεν κανείς κ λιγο διατροφή με καμία κρέμα δεν θα δεις αποτέλεσμα..όπως έγραψα κ πιο κάτω τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βάζω χρονια κ είμαι ικανοποιημένη!

      Διαγραφή
  5. Μήπως δοκίμασε καμιά σας κορίτσια το cocoa argan butter για το σώμα; Μυρίζει έντονα και ευχάριστα; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι τέλεια δοκίμασε κ με την aloe Vera!Εκτος από τέλειο άρωμα με διάρκεια έχουν κ τρομερή ενυδάτωση..σου προτείνω κ της εταιρίας mastic spa θα δεις τρομερή διαφορά..στα προτείνω ανεπιφύλακτα(έχω αλλεργίες κ δεν με ενοχλούν πουθενά)

      Διαγραφή