Σελίδες

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Πασχαλιάτικο Bazaar για καλό σκοπό

Πασχαλιάτικο Bazaar για καλό σκοπό.
''Πασχαλιάτικο Bazaar οργανώνει το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Απριλίου, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου η Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ του Συλλόγου Αποφοίτου Κολλεγίου Ανατόλια εν Αθήναις.
Η Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ υποστηρίζει από το 2011 άπορες ,πολύτεκνες οικογένειες που τις υπέδειξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.
Το φετεινό bazaar θα ενισχύσουν με την παρουσία τους 20 καλλιτέχνες που θα διαθέσουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες σε εξαιρετικές τιμές.
Συμμετέχουν οι Μίνα Νομίδου, Ντίτα Αντωνοπούλου,mΕμυ Τρικάρδου, Georgia Art Room, Demi ceramics, Σέλλη Κοέν-Ναμία, Ελενα Μαυρουδή, Ελεονόρα Πασπαλιάρη, Ρωξάνη Καμβύση,mΝίνη Αντωνοπούλου, Μαριλένα Καρτελιά, ΣΕΝ, Μαριέλα Ρίζου,mΕμιλυ Στεφάνου, Σοφία Αρκαδινού, Λυδία Μαυρομμάτη, Ιλια Σοπέογλου, Σοφία Γαιτάνη, Τζιοβάννα Τσιόλα, Τέλης Καράμπελας.
Οι επισκέπτες του bazaar θα βρουν κάθε λογής πασχαλιάτικα είδη, δώρα, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα , σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.
Ωρες λειτουργίας : 11:00-19:00
Σας περιμένουμε όλους!
Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία η επιτυχία του bazaar είναι καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη των οικογενειών.''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου