Σελίδες

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Meet Market: Love Edition

Meet Market: Love Edition.
''Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου το Meet Market επιστρέφει δυναμικά με ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση αυτή τη φορά, στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Αυτή τη φορά το bazaar θα διαξαχθεί σε τρία κτίρια: στο «Μηχανουργείο», στο κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην «Αποθήκη». Μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν παντού χάρτες για να ξέρετε που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε από τους 90 + πάγκους των καλλιτεχνών, κατασκευαστών, εμπόρων και παραγωγών που θα σας εντυπωσιάσουν με τα προϊόντα τους.
Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ένα παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου! Στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν 3 κουτιά με τους παρακάτω τίτλους / κατηγορίες :
1) “Μόλις χώρισα”
2) “Για πάντα εργένης”
3) “Σε σχέση και μ’ αρέσει”
Όποιος θέλει να παίξει θα βάζει σε ένα χαρτάκι το όνομά του και θα το ρίχνει στο αντίστοιχο κουτί που νιώθει ότι ανήκει. Την Κυριακή το βράδι θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές από τις δυο πρώτες κατηγορίες θα κερδίσουν ένα μυστηριώδες ραντεβού στα τυφλά (με μπόλικο αλκοόλ μέχρι να γίνουν τύφλα, στο σημείο που ερωτευόμαστε και το σκαμπό) κανονισμένο απο το Meet Market ενώ οι νικητές τις τρίτης
κατηγορίας θα κερδίσουν μια ρομαντική βραδιά με κοκτέηλς κερασμένα από το Meet Market!
Το Μeet Market αγαπάει κάθε αφορμή που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, να τα ζήσουμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα με πολύ μουσική, έμπνευση, δώρα, παιχνίδια για τα παιδιά και έρωτα!
Πηγή:www.monopoli.gr''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου