Σελίδες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Book Bazaar Πάτρα 2016

Book Bazaar Πάτρα 2016.
''BOOKFEST ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 
ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 68 & Γεροκωστοπούλου 
Μετά τον Βόλο και τα Ιωάννινα η μεγάλη βιβλιογιορτή κάνει στάση στη Πάτρα στην καρδιά της πόλης ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 68 (πρώην FBBANK) & Γεροκωστοπούλου και με δεύτερη είσοδο από Λεωφόρο Όθωνος Αμαλίας 56.
Από 17/2 έως 19/3/2016.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ – Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ – Κυριακές και Αργίες κλειστά.
Το Bookfest διαθέτει βιβλία στο κοινό σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ χαμηλές τιμές εν μέσω οικονομικής κρίσης για μικρό χρονικό διάστημα και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. 
Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά ώστε η τιμή που ο εκδότης έχει ορίσει να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ. 
Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.
Η διάρκεια είναι μικρή (17/2 έως 19/3/2016) γιατί το Bookfest στην διάρκεια του χρόνου επισκέπτεται σταδιακά όλες τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του νομού, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου κλπ να μας επισκευθούν και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλία σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.
Προσφέρονται 150.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων, λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδικά, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο κλπ βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Η μεγάλη βιβλιογιορτή στην Πάτρα από 17/2 έως 19/3/2016
Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά. 
Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές των βιβλίων, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Το Bookfest δέχεται ΟΛΕΣ τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και υπάρχει ακόμη η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου