Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ELLE Ιουλίου 2015

Το νέο ELLE Ιουλίου κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση έχει δώρο μια τσάντα ή ένα T-shirt από την κολεξιόν του ELLE και με τιμή 4,20€. 
Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο το θαυματουργό spray a porter της Kerastase 50ml για τέλειο beach look στα μαλλιά και με τιμή 6,90€. 
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Aqualia Thermal 1,5ml , ένα δειγματάκι conditioner σώματος Nivea μέσα στο ντους 9ml, ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου Luxurious Intermed 50 spf 3ml καθώς και ένα δειγματάκι-χαρτάκι αρώματος Chanel Chance. 
Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.
FoxyLady.





2 σχόλια:

  1. Πολύ ακριβό το περιοδικό για μόνο 50ml spray. Το Aussie beach waves έχει περίπου την ίδια τιμή με 150ml. Και κάποιες φορές έχει και έκπτωση.
    Ίσως τα άλλα δωρα του elle να αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ οτι τα 6,90€ είναι πολλά για ένα περιοδικό. Απο την άλλη όμως, δεν μπορείς να συγκρίνεις το Aussie με το Kerastase. Το Aussie το πουλάνε και στο σουπερμαρκετ ενώ το Kerastase είναι επαγγελματικό προϊόν κομμωτηρίου. Είναι πιο ποιοτικό. Τα 50 ml πιστεύω φτάνουν για αρκετές εφαρμογές. Τουλάχιστον το λαδάκι που είχαν βάλει πέρσυ, μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το τελειώσω. Απο κει και πέρα παίρνεις και το περιοδικό και τα δειγματα που προσφέρει. Δες και την έκδοση με τα 4,20€ μήπως σου αρέσει καλύτερα. :)

      Διαγραφή