Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινό Bazaar Βιβλίου - Vima fm - Μέγαρο Μουσικής

Καλοκαιρινό Bazaar Βιβλίου - Vima fm - Μέγαρο Μουσικής
''Από την Πέμπτη 4 μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου ο ΒΗΜΑ FM 99,5 διοργανώνει και πάλι το καθιερωμένο φιλανθρωπικό Καλοκαιρινό bazaar βιβλίου.
Κάνοντας πράξη το σύνθημα ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ο ΒΗΜΑ FM επιστρέφει στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής!
Διακόσιες πενήντα χιλιάδες βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατεθούν προς ένα ευρώ το κάθε ένα και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας του Δήμου Αθηναίων, και θα ανακουφίσουν περισσότερες από 2.500 οικογένειες της περιοχής, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Το bazaar θα λειτουργεί 10:00 – 21:00 και στόχος μας φέτος είναι να σπάσουμε το φράγμα του 1.000.000 € συνολικής προσφοράς των ακροατών μας στα 8 φιλανθρωπικά bazaar που έχουμε διοργανώσει .
Παράλληλα, στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής θα διοργανωθεί και φέτος ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ, με συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών, το πρόγραμμα του οποίου σας επισυνάπτω.
Όλες οι συναυλίες είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν με όλη την παρέα τους για να χαρούν μερικές εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις στον πιο όμορφο Κήπο της Αθήνας.
Δεν δίνονται ρέστα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Παρασκευη
Εναρξη 21:15 
ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, STAVENTO Και οι MISS CHERY
ΣΑΒΒΑΤΟ
Εναρξη 20:30
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ-ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ
Εναρξη 21:15
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ''.
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου