Σελίδες

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Review προϊόντων Garnier

Πρόσφατα αγόρασα κάποια καινούργια προϊόντα της εταιρίας Garnier και κάποια άλλα τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Ας κάνουμε ενα review των προϊόντων. 

Για την κρέμα BB δεν χρειάζεται να πω πολλά , νομίζω το 90% απο εσάς την έχει δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένες όπως και εγώ. Εδώ και καιρό έχει αντικαταστήσει το μεικ απ που είχα πριν και εχω δει σημαντική βελτίωση της επιδερμίδας μου. Κυρίως σε ατέλειες και κοκκινίλες που είχα, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί τώρα.Χρησιμοποιώ την ματ η οποία δεν γυαλίζει. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. 


Το roll on ματιών για τους μαύρους κύκλους το αγόρασα πριν 1 μιση μήνα περίπου αλλά δεν έμεινα ενθουσιασμένη. Χαρίζει κάλυψη και αφήνει ωραία αίσθηση κάτω απ τα μάτια αλλά δεν είδα σημαντική βελτίωση . Οι μαύροι κύκλοι δυστυχώς παραμένουν. 


Το πιο πρόσφατο προϊόν που αγόρασα και το οποίο έκανε και την έκπληξη, είναι το καινούργιο Scrub προσώπου. Είναι σε μορφή gel και πρέπει να πω οτι εχω ενθουσιαστεί. Για τις φανατικές των ''μυρωδιών'' θα το λατρέψετε. Έχει φοβερό άρωμα, καθαρίζει αρκετά καλά την επιδερμίδα και την αφήνει απίστευτα απαλή. Το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα. 


Τέλος, το προϊόν μαλλιών Goodbye damage serum. Η ψαλίδα δυστυχώς δεν εξαφανίζεται με κανένα προϊόν του εμπορίου , παρά μόνο με κούρεμα. Το συγκεκριμένο όμως μπορεί να μην βοηθάει στο να την εξαφανίζει, βοηθάει όμως στο να μην φαίνεται πολύ όταν χτενιζόμαστε. Αφήνει μια αίσθηση οτι τα μαλλιά έγιναν λίγο πιο υγιή και ''γεμάτα''. 



FoxyLady.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου