Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ELLE Ιουλίου 2016

Το νέο ELLE Ιουλίου 2016 κυκλοφορεί στα περίπτερα σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση με τιμή 4,40€, και δώρο ένα  Νεσεσέρ – τσαντάκι με φλούο λεπτομέρειες.
Η δεύτερη έκδοση με τιμή 6,40€, και δώρο την ολοκαίνουργια επαναστατική μάσκαρα Vinyl Couture του Yves Saint Laurent σε μπλε ή μαύρη απόχρωση. Δοκιμάστε την πριν κυκλοφορήσει!
Η μάσκαρα είναι σε ειδικό μέγεθος στα 2ml και βγαίνει σε 2 αποχρώσεις:
- Μαύρη Νο 1 ''I'm the clash'' 
- Μπλε Νο 5 ''I'm the trouble''.
Επίσης, μέσα στο τεύχος (και στις 2 εκδόσεις) θα βρείτε ένα δειγματάκι body lotion Dove derma spa goodness 10ml, μια αντηλιακή κρέμα Vichy Ideal Soleil 50spf 1.5ml, και μια κρέμα προσώπου Liftactiv Supreme Vichy 1.5ml.
REVIEW: Η μάσκαρα δίνει πάρα πολύ καλό μήκος και ξεχωρίζει εύκολα τις βλεφαρίδες. Η Νο 5 έχει πολύ έντονο χρώμα, μπλε ηλεκτρίκ.
FoxyLady.






32 σχόλια:

  1. Αυτή η μάσκαρα είναι θεϊκή στο μπλε. Τρέεεεεεχω στο περίπτερο :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάσκαρα ειναι παρα πολυ καλή και ξεβγαζεται και εύκολα!Εγω προτίμησα την μαύρη 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτο το editorial αυτού του τεύχους. Για ένα περιοδικό που ασχολείται κυρίως με botox και δίαιτες, ανεπίτρεπτο να ασχολούνται με πολιτικά/οικονομικά ζητήματα, πολλώ μάλλον όταν είναι τελείως άσχετοι και γράφουν ανακρίβειες προπαγανδιστικού χαρακτήρα. Θέλω να διαβάσω για μόδα και μακιγιάζ, όχι πολιτικές μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά;Άποψη και δικαίωμα στη σκέψη ποιος μπορεί να έχει; Προφανως διαβαζεις λαθος περιοδικό...

      Διαγραφή
    2. Να περιοριστούν σε αυτά στα οποία εξειδικεύονται (μόδα κτλ) και να αφήσουν τα πολιτικά. Μας ζαλίζουν το κεφάλι όλη μέρα οι υπόλοιποι, ας μην μας το επιβάλλει κι ένα περιοδικό μόδας πια.
      Και όχι δεν διαβάζω elle, για το δώρο το πήρα. Παραείναι ελαφρόμυαλο για τα γούστα μου (εκατό άρθρα για αδυνάτισμα και πλαστικές). Υπάρχουν καλύτερα γυναικεία περιοδικά.

      Διαγραφή
    3. Μαλλον σε λαθος περιοδικο γραφει αυτη που εγραψε το editorial! Δεν μπορεις να γραφεις αυτα και 5 σελιδες πιο κατω να λεει για οργασμους επιστημονικης φαντασιας και πως αδυνατιζουν τα τοπ μοντελς! lol!

      Διαγραφή
    4. Χαχα μ'αρέσει που έχετε και απαιτησεις από το elle βρε κορίτσια! Το επαιρνα παλιά, το σιχάθηκα γιατι πάντα - μα πάντα! - είχε καποιο άρθρο που ελεγε οτι πρέπει να έχουμε αυτοεκτίνηση, να αποδεχομαστε τον εαυτό μας όπως ειναι κτλ κτλ και μετα είχε δεκα άρθρα για διαιτα και λιποαναρροφηση και πλαστικές και εικόνες με υπερβολικά αδύνατα μοντέλα τελειοποιημένα με photoshop! Δάσκαλε που δίδασκες! Πλεον το παιρνω μονο αν έχει δωρο της προκοπης και το περιοδικο παει για ανακυκλωση ή πεταμα! Δεν το διαβαζω καν!

      Διαγραφή
  4. όντως δίκιο έχετε,κι εγώ για τα δώρα το παίρνω το elle (και όλα τα άλλα εδώ που τα λέμε) φροντίζω πάντα να αγνοώ το editorial,νισάφι πια τόση προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα από τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου είναι η ελευθέρια σκέψης και έκφρασης.Μπορεί να μην ταιριάζουν όλες οι γνώμες των ανθρώπων μεταξύ τους όμως όλοι μας οφείλουμε να σεβόμαστε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Αλλά είναι δείγμα εξυπνάδας η γνώμη αυτή να εκφράζεται στο σωστό χώρο.

      Διαγραφή
    2. Ελα ντε. Οταν γραφεις για μποτοξ και διαδικτυακους οργασμους δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να γραψεις κατι σοβαρο και να μη χλευαστεις. Συμφωνω να περιοριστουν σε αυτα στα οποια εξειδικευονται! Δεν ειναι για κατι αλλο ετσι κι αλλιως!

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν μπορεί;Δημοκρατία έχουμε.Διαβάζω, ακούω, αξιολογώ και φιλτράρω τα πάντα...περί ορέξεως ουδείς λόγος :)

      Διαγραφή
    4. Δεν είπε "δεν μπορεί να γράψει". Είπε "δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να γράψει... χωρίς να χλευαστεί".
      Το "δημοκρατία έχουμε" είναι γνωστή καραμέλα όσων λένε σαχλαμάρες κι έχουν την απαίτηση να μην τους αντιτίθεται κανείς.
      Εν κατακλείδι, ας γράφει ό,τι θέλει, κι εμείς όμως έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τα γραφόμενα. Το ότι ένα ασόβαρο περιοδικό το παίζει σοβαρό, αυτό είναι το πρόβλημα νομίζω. Και όχι το αν κάποιος έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.

      Διαγραφή
    5. Η συζήτηση ξεκίνησε με "απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο editorial" :) δεν υπάρχει ανεπίτρεπτη άποψη...ακόμα :)

      Διαγραφή
    6. Θέλεις να παίξεις με τις λέξεις; Και ναι είναι ανεπίτρεπτη η άποψη όταν εκφράζεται στο λάθος μέρος. Αν δηλαδή εμείς οι δύο συζητάμε για κραγιόν και ξαφνικά πεταχτώ εγώ και πω "η κυβέρνηση κτλ" δεν θα σου κακοφανεί; Είναι άσχετη η άποψη, στο λάθος σημείο, εκπεφρασμένη με λανθασμένο τρόπο. Και στην τελική αν θέλω να διαβάσω πολιτικές απόψεις, θα διαβάσω Καθημερινή ή Αυγή, ανάλογα. Δεν θα διαβάσω elle (και οποιοδήποτε άλλο από αυτά). Είναι αστείο ότι προσπαθούν να το παίξουν σοβαροί. Πλήρης σοβαροφάνεια.

      Διαγραφή
    7. Τέλος πάντων...Παρε το "δωρακι" σου και άστο...δεν συνεννοούμαστε

      Διαγραφή
    8. Χαχαχα κλασική αντίδραση ατόμου χωρίς επιχειρήματα που προτιμά να προσβάλλει παρά να συζητά! Το πήρα το "δωράκι" μου και δεν με χάλασε καθόλου! Το περιεχόμενο του περιοδικού το αφήνω για σένα που σου ταιριάζει περισσότερο! Καλό απόγευμα και καλά μυαλά!

      Διαγραφή
    9. δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις,έτσι απλά,δεν καταλαβαινω την αγανακτηση σου.Μου φαίνεται υπερβολική

      Διαγραφή
    10. Εσύ πάλι που την είδες την αγανάκτηση; Λίγο βαριά λέξη η "αγανάκτηση". Κουβέντα κάνουμε.

      Διαγραφή
    11. Δε νομιζω να ξερει και τοσο καλα ελληνικα,ετσι εχει αποδειχθει μεχρι στιγμης.Ο,τι να ειναι διαβαζει,ο,τι να ειναι καταλαβαινει.Δεν ειναι μονο η "αγανακτηση".Στην κατανοηση κειμενου δεν το 'χει,καθολου

      Διαγραφή
    12. διαβαζω για να βελτιωθώ :)

      Διαγραφή
    13. "Πάρε το δωρακι σου"??? Σίγουρα το εννοούσες σαν προσβολή αλλά ούτε να προσβάλεις δεν εισαι ικανή. Κρίμα για το επιπεδο κ την ανατροφη σου.

      Διαγραφή
    14. Παίζουμε το χαλασμένο τηλέφωνο,προτιμώ να δω μπάλα :)

      Διαγραφή
    15. Στο elle δουλευεις και το υποστηριζεις με τοσο παθος;
      Και το "δωρακι" που λες δεν ειναι δωρακι, το πληρωνουμε. Και προσωπικα, αν δεν ηταν το δωρο δεν θα το επαιρνα ποτε το elle, οπως και πολυς κοσμος και αυτο το γνωριζουν οι του περιοδικου (και των υπολοιπων περιοδικων βεβαια).
      Απο εκει και περα, το χαλασμενο τηλεφωνο δεν ξερω που κολλαει, γραφεις ασχετα, "πετας τη μπαλα στην εξεδρα", να χρησιμοποιησω μια γνωστη σου εκφραση, αφου σου αρεσει να βλεπεις και "μπαλα". Αλλα να ξερεις μονο μπαλα και elle δεν βοηθανε στην πνευματικη σου αναπτυξη.

      Διαγραφή
    16. Καλα σοβαρά; Τοση ωρα συζητάμε με καποια που λεει πως "βλεπει μπαλα"; Σαν να τη βλεπω μπροστά μου, αραχτή στον καναπέ με αξυριστα πόδια, να βλεπει ποδοσφαιρο πίνοντας μπυρες, τρωγοντας πασατέμπο και βρίζοντας σαν αντρας! Χαχαχαχχαχαχαχααχαχα "δεν περιγράφω αλλο"!!!

      Διαγραφή
    17. Μάλιστα...Αυτο καταλαβες εσυ...Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκά! Υ.Γ Ιταλία-Ισπανία 2-0 :)

      Διαγραφή
    18. Έλα παραδέξου το... Με το που ειδες το μηνυμα πήγες και ξυρισες τα ποδια σου... Χαχαχχαχαχχαα
      Υ.Γ Viva l' Italia (άσχετο)

      Διαγραφή
  6. Κορίτσια, παρακαλώ, μην τσακώνεστε. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του αλλά μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον. Ζούμε σε μια περίοδο που τα πράγματα είναι ήδη τόσο δύσκολα και καταλαβαίνω οτι πλεον εκνευριζόμαστε με το παραμικρό αλλά δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε άσχημα ο ένας στον άλλον. Μην ξεχνάτε οτι είναι δύσκολο να καταλάβετε τι θέλει να πει ο άλλος μέσω απο κάποια σχόλια σε μια ιστοσελίδα.
    Είμαστε όλοι εδώ μια παρέα, μην μαλώνετε. ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw exw allh erwthsh,...akyrh..ti marka einai to magio sto prwtoselido?? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή