Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

BAZAAR - Estee Lauder - Σαράντης 2016

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Το νέο bazaar καλλυντικών του ομίλου Σαράντης για το 2016 θα ξεκινήσει 24/05 στις 11:00 και θα διαρκέσει εως τις 04/06/2016. 
Η πληροφορία δόθηκε τηλεφωνικώς. 

Εκεί θα βρείτε προϊόντα των εταιριών Estee Lauder , Clinique, La prairie, MAC , DKNY, Tommy Hilfiger, Darphin, Pupa , STR8, BU , C-Thru , Adidas, Banderas και πολλές ακόμα σε χαμηλές τιμές. 
Η διεύθυνση είναι Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι (στάση μετρό Χολαργός).

Οπλιστείτε με αρκετή υπομονή γιατί στο συγκεκριμένο μπαζάρ έρχεται πολύς κόσμος.

Κορίτσια, το ΩΡΑΡΙΟ είναι:
Δευτέρα με Παρασκευή   11:00-20:00
Σάββατο   11:00-19:00
Κυριακή κλειστά.

FoxyLady.



5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!ΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!!ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!ΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!!ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το φθινοπωρινό bazaar ξέρετε τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή