Σελίδες

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ Περιοδικών

ΟΔΗΓΟΣ Περιοδικών.
Στο FoxyLadyNews μπορείτε να δείτε όλα τα περιοδικά μόδας που κυκλοφορούν στα περίπτερα με τις τιμές και τα δώρα τους.

Το κάθε ένα περιοδικό που κυκλοφορεί στο περίπτερο, ανεβαίνει στην σελίδα την ίδια ημέρα και μπορείτε να βρείτε το κάθε ένα περιοδικό μόνο του σε δική του ανάρτηση.
Για παράδειγμα, για το περιοδικό ELLE μόνο, πατήστε εδώ για να το δείτε τώρα.


Εάν θέλετε να δείτε όλα τα περιοδικά του μήνα μαζεμένα σε ένα post, τότε θα πατήσετε το πλαϊνό εικονίδιο στα δεξιά με την παρακάτω εικόνα ''Περιοδικά Ιανουαρίου 2016''. Κάθε μήνα ανανεώνεται.


Υπάρχει καινούργια στήλη, οπου γίνονται όλα τα reviews απο τα δώρα των περιοδικών. Μπορείτε να διαβάσετε απο κάτω τα σχόλια των φίλων της σελίδας ή ακόμη μπορείτε να γράψετε ελεύθερα το δικό σας (εαν έχετε αγοράσει κάποιο περιοδικό και θέλετε να πείτε την γνωμη σας -αρνητική ή θετική-  για το δώρο ή και το περιοδικό το ίδιο). Κάθε μήνα ανανεώνεται.
Την στήλη θα την βρείτε στο πλαϊνό εικονίδιο στα δεξιά της σελίδας με την παρακάτω εικόνα. 


Και τέλος, το νέο κανάλι στο YOUTUBE όπου μπορείτε να βλέπετε τα περιοδικά του μήνα και τα δώρα τους σε βίντεο! Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι, πατώντας ''εγγραφή'' για να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν ανεβαίνει καινούργιο βίντεο.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα βίντεο.



Οι εξηγήσεις είναι για τις καινούργιες φίλες της σελίδας γιατί καμιά φορά μπερδευόμαστε ή δεν ξέρουμε οτι υπάρχει κάτι που ψάχνουμε όπως π.χ.reviews.
Όσο για τις παλιές, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παρα μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου