Σελίδες

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

REVIEW - Δώρα Περιοδικών Δεκεμβρίου 2015

Κορίτσια, δοκίμασα όλα τα δώρα των περιοδικών αυτού του μήνα  και αποφάσισα να γράψω ένα μικρό review για τα προϊόντα. 
Μπορείτε να προσθέσετε απο κάτω τα δικά σας σχόλια - θετικά ή αρνητικά - και να πείτε ελεύθερα την γνώμη σας για αυτά που έχετε δοκιμάσει κι εσείς.

Πινέλο Lancome απο το περιοδικό ELLE:
Το χρησιμοποίησα για να εφαρμόσω το concealer κάτω απ τα μάτια. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αυτό που μου κανε τρομερή εντύπωση είναι το πόσο μαλακό είναι αυτό το πινέλο. Επειδή η περιοχή γύρω απ' τα μάτια είναι γενικά ευαίσθητη, μπόρεσα να απλώσω το concealer πολύ καλά χωρίς να δημιουργούνται γραμμές και χωρίς να με ''τσιμπάει''. Το σχήμα που έχει (η γωνία) είναι κατάλληλη για τέτοια εφαρμογή. Είναι πολύ καλή αγορά.

Δώρα απο το περιοδικό Madame Figaro:

-Lancome foundation teint miracle . 
Το συγκεκριμένο είναι πολύ μικρό δείγμα make up στα 5ml. 
Πρέπει να πω οτι δεν περίμενα να μου αρέσει γιατί το είδα κάπως νερουλό στην αρχή. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη όμως. Είναι ωραίο make up που αφήνει την επιδερμίδα μου κάπως βελούδινη και είναι και λίγο καλυπτικό. Η επιδερμίδα μου φαίνεται πολύ ωραία και φυσική, δεν έβαλα πολύ προϊόν γιατί απλώνεται εύκολα αλλά πρέπει να το δουλέψεις πολύ γρήγορα. Η απόχρωση είναι το Natural Beige και είναι ανοιχτή απόχρωση αλλά όχι πολύ άσπρη με τόνους πορτοκαλί-κίτρινο. Έχει ένα ωραίο απαλό άρωμα και αφήνει ανάλαφρη αίσθηση.

-Lancome Mascara Hypnose Drama . 
Η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι δείγμα στα 2ml σε μαύρο χρώμα. 
Δίνει όγκο και μήκος και προσφέρει έντονο μάυρο χρώμα. Δεν μπορώ να πω, είναι καλή μάσκαρα. Ο λόγος όμως που δεν θα την αγόραζα είναι ότι αφήνει πολλά κατάλοιπα. Δεν μου δίνει ''καθαρό'' αποτέλεσμα (δηλ. να ξεχωρίζει καλά τις βλεφαρίδες και να φαίνονται ''καθαρές'' χωρίς κατάλοιπα) αλλά κάπως σαν να τις ''μουτζουρώνει'' δηλαδή να τις κολλάει λίγο μεταξύ τους και να μου αφήνει μαυράκια. 





-Τσάντα απο τη συλλογή της Madame Figaro . 

Σε αυτή την έκδοση μάλλον έχει διάφορες τσάντες με διαφορετικά σχέδια. Αυτή που πήρα εγώ, που φαίνεται στην  φωτογραφία, δεν είναι τίποτα το φοβερό. Εχει μια έντονη μυρωδιά που δεν νομίζω να φύγει εύκολα και το υλικό δεν είναι τόσο καλό. 'Οταν άνοιξα την συσκευασία το λουράκι ήταν κολλημένο πάνω στην τσάντα και όταν προσπάθησα σιγά σιγά να το ξεκολλήσω, ξεκόλλησε και το ύφασμα και χάλασε η τσάντα..

Δώρα απο το περιοδικό In Style:
Τα δώρα που έχει το In Style Δεκεμβρίου 2015 είναι δώρα απο προηγούμενα τεύχη. Σίγουρα, αν παίρνετε το περιοδικό, θα τα έχετε ήδη δοκιμάσει. Έψαξα να βρω τα παλιά μας σχόλια και τα έχω μαζέψει εδώ. Όλα τα δώρα είναι σε ειδικό μέγεθος.

-Κραγιόν Lancome:
Το κραγιόν το έχει ξαναβάλει το περιοδικό με την έκδοση Απριλίου. Είναι μικρό σε μέγεθος αλλά καλό εαν θέλεις να το δοκιμάσεις. Η απόχρωση είναι η 368 και το χρώμα βγαίνει φούξια. Εχει μεγάλη διάρκεια, είναι έντονο το χρώμα και δεν φεύγει εύκολα. Εμένα προσωπικά η γνώμη μου είναι οτι το κραγιόν είναι καλό αλλά εμένα δεν μου πάει κα-θό-λου η απόχρωση! Το βρήκα το κραγιόν (το είχα καταχωνιάσει) και έβγαλα 2 φωτογραφίες για να δείτε την απόχρωση (η μια είναι με φυσικό φως και η άλλη όχι). 




-Μάσκαρα Giorgio Armani Black Ecstasy:
Την μάσκαρα την έχει ξαναβάλει το περιοδικό με την έκδοση Ιανουαρίου. Ήταν καλή απ'όσο θυμάμαι αλλά τίποτα το φοβερό. Είναι κατάλληλη για όγκο & μήκος.

-Σετ μακιγιάζ YvesSaintLaurent Top Secrets Pro Removers & Mascara Volume Effet Faux Cils:
Το σετ το έχει ξαναβάλει το περιοδικό με την έκδοση Μαϊου. Το ξεβαφτικό ματιών είναι στα 30ml. Απ'οτι θυμάμαι δεν με είχε ξετρελάνει γιατί δεν έβγαινε πολύ καλά η μάσκαρα. Αλλά άφηνε απαλή την επιδερμίδα γύρω απ τα μάτια. Η μάσκαρα είναι στα 2ml και είναι καλή. Προσφέρει μήκος πιο πολύ. 
-Φούστα Miro:
Η φούστα Miro είναι one size και υλικό polyester.

Διπλό κραγιόν FABB. απο το περιδικό Celebrity:
Είναι έντονες και οι 2 αποχρώσεις σε αυτό το διπλό κραγιόν και δεν φεύγει γρήγορα. Δεν είναι ούτε ματ, ούτε γυαλιστερή απόχρωση. Παρ'όλα αυτά η συγκεκριμένη μάρκα δεν μου γεμίζει το μάτι και τα κραγιόν δεν μυρίζουν τόσο ωραία.


Κρέμα BB Garnier απο το περιοδικό Cosmopolitan:
Είναι μάλλον καινούργια σειρά γιατί η κρέμα βγαίνει πρώτα άσπρη και μετά γίνεται μπεζ χρώμα. Ειλικρινά, δεν έμεινα ευχαριστημένη. Κολλάει λίγο, γυαλίζει, δεν είναι πολύ καλυπτική και πρέπει να την ''δουλέψεις'' καλά για να απλωθεί σωστά. Ενιωθα βαριά την επιδερμίδα μου. Είμαι μεγάλη φαν της σειράς BB της Garnier αλλά της κρέμας που είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Η συγκεκριμένη που δίνει το περιοδικό είναι για κανονικές επιδερμίδες και εμένα δεν μου κάνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν θα κάνει για κάποιες απο εσάς. Η κάθε μια μας έχει διαφορετικό τύπο επιδερμίδας και διαφορετικές ανάγκες.

Ρουζ - Πέρλες La Angel του περιοδικού Mirror:
Αυτό το ρουζάκι δεν είναι ακριβώς ρουζ. Δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Δηλαδή μην το πάρετε αν χρειάζεστε ρουζ. Αχνοφαίνεται και γυαλίζει. Αλλά, είναι φοβερό εαν θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη στην επιδερμίδα σας. Εγώ το έβαλα ψηλά στα ζυγωματικά και μου έδωσε μια πιο ''φρέσκια όψη''.

Ισοθερμικό κολάν απο το περιοδικό Shape:
Είναι απο 90% polyester & 10% spandex. Το ύφασμα είναι ελαστικό και όχι πολύ λεπτό. Είναι μακρύ και μαλακό σε μαύρο χρώμα. Το μόνο που με χαλάει είναι η γκρι ραφή που έχει στα πλαϊνά αλλά αν κρυώνετε εύκολα, τότε θα σας χρησιμέψει το κολάν να το φοράτε και μέσα απο παντελόνι.


Lip Gloss Beauty Line απο το περιοδικό Glitter:
Είναι ένα απλό lip gloss που δίνει μια πολύ έντονη γυαλάδα και αφήνει στα χείλη κάτι σαν χρυσόσκονη. Δίνει χρώμα (η συγκεκριμένη απόχρωση) αλλά όχι τόσο έντονη όσο φαίνεται στην φωτογραφία. Και σαν κλασσικό lip gloss, κολλάει αρκετά.

Μάσκαρα Hyper Stretch Oriflame του περιοδικού Marie Claire:
Η συγκεκριμένη μάσκαρα δίνει μήκος , κάτι που δεν χρειάζομαι. Πάντα ψάχνω μάσκαρα για όγκο καθώς οι βλεφαρίδες μου είναι μακριές. Είναι καλή. Τίποτα το φοβερό.

Μάσκαρα Cat Walk Golden Rose του περιοδικού Glitter:
Υποτίθεται προσφέρει όγκο. Δεν μπορώ να πω οτι είδα μεγάλη διαφορά. 
Πάντως, συνδύασα και τις 2 μάσκαρες μαζί (Oriflame & Golden Rose) και ήταν εντάξει το αποτέλεσμα. 

Αυτά! Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!
Εαν βγει άλλο περιοδικό με προϊόν ομορφιάς θα το προσθέσω εδώ.
Ελπίζω να σας κάλυψε το review!
FoxyLady. 

54 σχόλια:

  1. Μαράκι τέλειο το ριβιου! Ευχαριστούμε πολυ! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το review να καθιερωθεί! Συμφωνώ για την bb, έμειναν πάνω στο δέρμα μου ασπράκια, προφανώς δεν τη δούλεψα καλά. Γυάλιζε κι όλας και με την πούδρα από πάνω έγινε καλύτερα να μην πω...αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σε νιώθω!
      Το review θα καθιερωθεί μου φαίνεται! Βοηθάμε η μια την άλλη με τα σχόλια για τα δώρα των περιοδικών!

      Διαγραφή
  3. τέλεια η στήλη με τα reviews! εγώ είμαι ακόμη διστακτική ως προς την αγορά του, διότι απλώνω το foundation με τα δάχτυλα και μου φαίνεται μεγάλο για concealer....οπότε μάλλον τζάμπα θα πάνε τα 7 ευρώ (η αλήθεια είναι ότι θα το έπαιρνα μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ ακριβό κανονικά....εάν ήταν καμιά άγνωστη μάρκα δεν θα του έδινα καν σημασία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κάτια! Καταλαβαίνω τι λες. Κι εγώ με τα δάχτυλα άπλωνα το make up μέχρι που σταμάτησα (πήρα καλό πινέλο άλλου τύπου) και τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτό. Για την εφαρμογή του concealer πάντως εμένα δεν μου είναι μεγάλο. Ισα - ίσα μου φαίνεται καλύτερο για εφαρμογή concealer παρά make up - Eχω συνηθίσει με ένα χοντρό κοφτό πινέλο που απλώνω το make up πολύ γρήγορα - δεν έχω καθόλου υπομονη :) Αλλά γούστα είναι αυτά. Μπορείς να καταλάβεις απ την φωτο περίπου τι μέγεθος είναι το πινέλο. Αν δεν είσαι σίγουρη, ναι, μην δώσεις τζάμπα λεφτά για κάτι που θα μετανιώσεις.

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραια στηλη μαρια μου!!θελουμε ριβιου απο σενα<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με το review για το πινέλο!Είναι καταπληκτικό <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα..
    Εμένα η bb cream με βόλεψε αρκετά...
    Το "ρουζ" θα συμφωνήσω δίνει μια όμορφη λάμψη..είναι πολύ διακριτικό και μου άρεσε πολύ!
    Εγώ προτίμησα τη μωβ μάσκαρα της Golden Rose και (αν και έχω μεγάλες βλεφαρίδες) μου τις πήγε στο Θεό!
    Περιμένω να μου φέρουν το πινέλο
    Και θα πάρω το Marie Claire με το σετ!
    Πολύ ωραίο το review πάντως! :* ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα, σ ευχαριστούμε πολύ για το review σου! Χαίρομαι που σε βόλεψε η κρέμα. Είναι αυτό που είπα και στο ποστ, σε κάποιες θα κάνει, σε κάποιες όχι. Θα περιμένουμε την άποψή σου και για τα άλλα 2 περιοδικά!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο review!!! Να κάνεις και άλλα τέτοια!! Αγόρασα το elle με το πινέλο της lancome και μου άρεσε πολύ!!! Οπως λες και εσύ ταιρίαζει πολύ να χρησιμοποιείται και με concealer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Jenny! Χαίρομαι που αρέσει το review. Σ ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα κορίτσια το Elle έχει κυκλοφορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα!! κανεις πολυ καλη δουλεια και ευχαριστουμε για τις χρησιμες αυτες πληροφοριες!!! εγω θελω να μας πεις και την αποψη σου για τα προιοντα που θα εχει το instyle !!! ειδικα το κραγιον και την μασκαρα απο θεμα ποιοτητας αλλα και ποσοτητας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Έλενα! Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εννοείται, μόλις τα δοκιμάσω θα προσθέσω τα σχόλιά μου σε αυτό το άρθρο!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. το celebrity που εχει δωρο ενα κραγιον fabb λεει τιποτα?? δεν την ξερω καν αυτη την εταιρια...εχεις δοκιμασει κατι αντιστοιχο παλιοτερα??

      Διαγραφή
    4. Μόλις έγραψα λίγα λόγια. Δεν μου αρέσει και πολύ.. Ειχα δοκιμάσει κάποια άλλα προϊόντα πιο παλιά και ούτε αυτά μου έκαναν..

      Διαγραφή
    5. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

      Διαγραφή
  10. Απίστευτη δουλειά! Μπραβο...γιατί δεν αξίζουν όλα..... επίσης προιόντα εταιρειών όπως Golden Rose ίσως είναι και πιο φτηνά σε κατάστημα απ' ότι η αξία του περιοδικου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ! Όντως, αυτή η στήλη νομίζω θα μας βοηθήσει όλες εαν γράφουμε τα σχόλιά μας. Επρεπε να χε γίνει απο καιρό!

      Διαγραφή
  11. Το cosmopolitan ποτε θα κυκλοφωρησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κοριτσια εχω λιπαρη επιδερμιδα και η bb δεν με ξετρελανε αλλα μου αρεσε. Με μια πουδρα απο πανω ηταν οκ. Δεν εχει πολυ καλυψη οποτε ειναι για επιδερμιδα χωρις πολλες ατελειες. Και εχει και μια ευχαριστη μυρωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. REVIEW και απο μενα!

    Δωρα InStyle:
    Σετ μακιγιάζ YvesSaintLaurent Top Secrets Pro Removers & Mascara Volume Effet Faux Cils: Το ντεμακιγιαζ δεν μου αρεσε καθολου! Δεν αναμιγνυονται ευκολα οι δυο φασεις του και ειναι πααααρα πολυ λιπαρο. Μου ετσουξε τα ματια :/ Το μονο καλο ειναι οτι αφηνει απαλη την περιοχη γυρω απο τα ματια.

    Δωρα Glitter:
    1) Ρουζ Beauty line Νο 019: Θελει πολυ ελαφρυ χερι γιατι ειναι πολυ ροζ και εχει ΠΟΛΥ καλη αποδοση. Διαρκεια εως 9 ωρες στο δικο μου προσωπο!
    2) Διπλες σκιες Beauty line (Αποχρωσεις No 471 και No 498): Μου αρεσαν πολυ! Πολυ καλη αποδοση. Διαρκεια 5-6 ωριτσες! Πολυ καλες!

    Δωρο Celebrity:
    1) 2πλο κραγιον Fabb: Μου αρεσαν τα κραγιον ειναι οκ. Ενυδατικα και καλη αποδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα σ ευχαριστούμε πολύ πολύ για το αναλυτικότατο review σου!

      Διαγραφή
    2. Να 'σαι καλα Μαρια! Και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σου!
      Φοβερη ιδεα αυτο το ποστ! Να ξερουμε αν πρεπει να δωσουμε τα λεφτα μας ή οχι! Πολυ χρησιμο!

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς! Χαίρομαι που βοηθάει η στήλη. Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα Κατερίνα! Που το βρήκες το Ρούζ από το glitter? Mηπως ήταν στο προηγούμενο τεύχος?δεν μπορώ να το βρω πουθενά και μάλιστα ΚΑΙ σε κατάστημα πήγα ούτε εκεί το είχαν!

      Διαγραφή
    6. Κατερίνα τα κραγιόν faab έχουν πολύ καλή απόδοση η απλά καλή?έμεινες ευχάριστημενη η ήθελες κάτι παραπάνω?

      Διαγραφή
    7. Βούλα Καλημέρα! Το ρουζ το βρηκα με το τευχος του Δεκεμβριου στο περιπτερο της γειτονιας! Ολα τα προιόντα της Beauty Line υπαρχουν σε καθε τευχος. Ψαξε να το βρεις εστω και με προηγουμενη εκδοση! Θα το ευχαριστηθεις!



      Τα κραγιον fabb εχουν πολυ καλη αποδοση! Εμεινα ευχαριστημενη! Μου αρεσαν πολυ!

      Διαγραφή
    8. Καλησπέρα Κατερίνα! Βρήκα το προηγούμενο τεύχος του Νοεμβρίου! Λες να το έχει το συγκεκριμένο ε ?

      Διαγραφή
  14. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυ ωραια και η στηλη για reviews προιοντων! Μου αρεσει πολυ το blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οποτε το πινέλο αξίζει να το παρεις για να απλώνεις το make up σ ολο το προσωπο η δεν αξίζει; Κ αξίζει μονο για το κονσιλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vasia, το πινέλο είναι κατάλληλο για make up, οπότε,ναι αξίζει.

      Διαγραφή
  17. κανει να βαλω την κρεμα bb της garnier (αυτη που δινει το cosmopolitan) σε προσωπο με ακμη? επισης δεν εχω καταλαβει ειναι ενυδατικη, ειναι makeup, τι ειναι ακριβως? :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Βικτώρια. Μπορείς να την βάλεις σε πρόσωπο με ακμή- εκτός αν παίρνεις ειδική αγωγή- αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει γιατί δεν είναι πολύ καλυπτική. Αν έχεις και λιπαρή επιδερμίδα θα σου κάνει γυαλάδες. Η κρέμα είναι ενυδατική προσώπου με χρώμα που μπορείς να την φοράς σαν make up και παράλληλα να έχεις τα οφέλη της κρέμας. Διάβασε και τα σχόλια των κοριτσιών πιο πάνω να πάρεις μια ιδέα.

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα Μαρία!όντως τέλειο το review...να το καθιερωσεις.τώρα όσο για το celebrity δεν αξίζει λες το κραγιόν faab ε?να μην το αγοράσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Σ ευχαριστώ πολύ! Κοίτα το κραγιόν δεν είναι τόσο άσχημο, απλά δεν ξέρω πολλά για την μάρκα και δεν το εμπιστεύομαι επειδή προηγούμενα προϊόντα της ίδιας εταιρίας δεν μου έκαναν. Τώρα, 3,90€ κάνει το περιοδικό, δεν είναι άσχημα για να πάρεις και ένα διπλό κραγιόν, απλά μην περιμένεις πολλά. Είναι στην προσωπική γνώμη του καθενός το αν θα το αγοράσει ή όχι. Εμένα μπορεί να μην μου άρεσε τόσο πολύ, σε κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να της πηγαίνει φοβερά.

      Διαγραφή
  19. Πολύ χρήσιμα τα review!! Εγώ ήθελα να ρωτήσω για το κολάν είναι εφαρμοστό ή όχι κι τόσο επειδή είναι one size?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Αν είσαι πολύ αδύνατη, δεν θα σου είναι πολύ εφαρμοστό. Πιστεύω εαν φοράς Small θα είναι λίγο φαρδύ.

      Διαγραφή
    2. Κοριτσια αγορασα το περιοδικο με την bb δεν μου αρεσε αν και light ειναι σκουροχρωμη και ενω ειναι αρκετα βαρη δεν εχει καλυψη το μονο που μου αρεσε ειναι η μυρωδια του.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή