Σελίδες

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

In Style Δεκεμβρίου 2015

Το νέο In Style Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. 
Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο το Blue Therapy Serum της Biotherm στα 10ml και μια pencil φούστα Miro (one size) ή ένα σετ Oriflame μολύβι ματιών και σκιά που είχε δώσει στο προηγούμενο τεύχος. 
Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,80€ και έχει ένα απο τα παρακάτω δώρα για να διαλέξετε: ένα κραγιόν Lancome σε φούξια απόχρωση No368 (ήταν δώρο με την έκδοση Απριλίου) ή μια μάσκαρα Giorgio Armani Black Ecstasy (ήταν δώρο με την έκδοση Ιανουαρίου) ή ένα σετ μακιγιάζ YvesSaintLaurent Top Secrets Pro Removers στα 30ml & Mascara Volume Effet Faux Cils στα 2ml (ήταν δώρο με την έκδοση Μαϊου). 
Όλα τα δώρα είναι σε ειδικό μέγεθος/δείγμα.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα εκπτωτικό κουπόνι Koolfly καθώς και ένα δειγματάκι ορού Genifique Lancome 1ml.
Δείτε το review των προϊόντων πατώντας εδώ.
FoxyLady.








9 σχόλια:

  1. Κορίτσια, το αναλυτικό review για όλα τα δώρα του περιοδικού θα το ανεβάσω αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μαρία! Το κραγιόν lancome μήπως ξέρεις ποιο νούμερο είναι; Μήπως είναι το 368 που είχε ξαναδώσει κάποια στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα η μάσκαρα του Giorgio Armani σε τι μέγεθος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μικρό μέγεθος - δείγμα όπως όλα τα δώρα του περιοδικού.

      Διαγραφή
  4. καλημερα κοριτσια! εγώ σε τρια περίπτερα που πήγα (επαρχία) βρήκα τη πρώτη έκδοση και από τη 2η βρήκα μόνο με δώρο μολύβι και σκιά της oriflame..Τι γίνεται?? και ναι, ήταν το τεύχος Δεκεμβρίου. Καμία σχέση δηλαδή με αυτά που διαφημίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολύβι με σκιά? Αυτό ήταν το δώρο του προηγούμενου μήνα. Τι να πω, μάλλον στην πρώτη έκδοση, έχουν βάλει κι άλλους συνδυασμούς δώρων πέρα απο την φούστα. Βρήκες δηλαδή την μάσκαρα/κραγιόν και δεν βρήκες την φούστα ή το ανάποδο?

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Μαράκι! Όσο και αν έψαξα η 2η έκδοση του Δεκεμβρίου είχε τα δώρα του Νοεμβρίου. Έστειλα μήνυμα στο περιοδικό στο fb νομίζοντας πως κάτι έχει γίνει λάθος και μου είπαν πως κάποια τεύχη της 2ης έκδοσης του Δεκεμβρίου έχουν όντως ως δώρο το μολύβι ματιών και τις σκιές της Oriflame και πως αν ενδιαφέρομαι για κάποιο συγκεκριμένο δώρο μπορούν να μου στείλουν εκείνοι το περιοδικό. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως μου απάντησαν άμεσα και ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μου και αυτό το εκτίμησα.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα! Σ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Θα το συμπληρώσω στην ανάρτηση. Ελπίζω να βρεις την έκδοση που ψάχνεις!

      Διαγραφή