Σελίδες

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σαράντης - Estee Lauder Bazaar Νοέμβριος 2015

Σαράντης - Estee Lauder Bazaar Νοέμβριος 2015.
Κορίτσια, είναι επίσημο! Το μπαζάρ θα ξεκινήσει 10 Νοεμβρίου στις 11:00 και θα διαρκέσει εως τις 21 Νοεμβρίου 2015.
Εκεί θα βρείτε προϊόντα των εταιριών Estee Lauder , Clinique, La prairie, MAC , DKNY, Tommy Hilfiger, Darphin, Pupa , STR8, BU , C-Thru , Adidas, Banderas και πολλές ακόμα σε χαμηλές τιμές. 
Η διεύθυνση είναι Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι (στάση μετρό Χολαργός).
Καλά ψώνια!
FoxyLady.

19 σχόλια:

  1. Και θα δίνουν αριθμούς προτεραιότητας από τις 7:30 το πρωί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.. Δίνουν αριθμούς προτεραιότητας απο τις 7 το πρωι ενω οι πόρτες ανοίγουν στις 11... Πρέπει να χεις όλη την μέρα ελεύθερη. Εγώ ποτέ δεν πηγαίνω τις πρώτες ημέρες. Γίνεται ο απόλυτος χαμός.

      Διαγραφή
    2. δίνουν όλες τις μέρες αριθμούς προτεραιότητας ή απλά τις πρώτες? Δεν έχω ξαναπάει στο συγκεκριμένο, κι έλεγα να πάω σήμερα κατά τις 12 αλλά απ' 'ο,τι διαβάζω φοβάμαι μην δε καταφέρω να μπω καν!

      Διαγραφή
    3. Συνήθως δίνουν αριθμούς προτεραιότητας τις πρώτες ημέρες, ανάλογα τον κόσμο.

      Διαγραφή
  2. Θα βρεις ομως τιποτα μετα η θα τα εχουν παρει ολα απ τη πρωτη μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλά καλλυντικά θα έχουν φύγει απ τη πρώτη μέρα. Για να βρεις συγκεκριμένα πράγματα, σωστή απόχρωση, ποικιλία κτλ πρέπει να πας την πρώτη μέρα. Εγώ πηγαίνω (αν παω) συνήθως την 4-5 μέρα. Φυσικά δεν βρίσκω π.χ. μάσκαρα ή καλή πούδρα αλλά βρίσκω άλλα πράγματα. Κρέμες, σκιές, αρώματα κτλ.

      Διαγραφή
    2. Το φανταστηκα αυτο που λες γι αυτο και το ειπα σε μια κοπελα απ τη δουλεια και λεμε οκ παμε μετα τισ 3 που σχολαμε ,φτανουμε στις 4κ μιση κ εκτος απο το χαμο που γινοταν μας ειπαν οτι δεν θα μπει κανενας παρα μονο αυτοι που εχουν αριθμο τους οποιους δινουν μονο απο τις 7κ μιση μεχρι τις 11 τ πρωι.Εμεις δηλαδη που δουλευουμε ,να πεταξουμε?

      Διαγραφή
    3. Πηγα πρωτη μερα χτες 19.30 το βραδυ..Μπηκα και δεν ηταν κανενα ατομο στην ουρα για να μπει μεσα...Νταξει μεσα γινοταν πανικος αλλα απτη στιγμη που 20.00 κλεινουν οι πορτες,οι αλλοι πληρωναν και μεις χαζευαμε ανενοχλητες μεχρι να τελειωσει η ουρα να πληρωσουμε..Ασχετα τι λενε,και απο την πρωτη μερα αν πας κατα τις 19.30 θα μπεις μεσα...Από προιοντα δεν ειχαν εξαντληθει καθολου...Εκτός από κάποια που ειχαν εξαρχης φερει 2-3 κομματια οποτε αυτα θα φυγαν πρωι πρωι..

      Διαγραφή
    4. Κρίμα ρε κορίτσια την ταλαιπωρία...Το χω ξαναγράψει και σε άλλα ποστ - σε αυτό το μπαζάρ γίνεται το αδιαχώρητο. Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Στο μπαζάρ του Νοτος έχει πολύ καλύτερες μάρκες , καλύτερες τιμές και βρίσκεις πάντα προϊόντα χωρίς να φτύσεις αίμα! Στου Σαράντη για κάποιο λόγο γίνεται 100πλάσιος χαμός. Πηγαίντε με την ησυχία σας την επόμενη εβδομάδα ή δοκιμάστε αυτό που γράφει η κοπέλα απο κάτω. Τι να πω, καλή δύναμη!

      Διαγραφή
    5. Μπράβο σου, πολύ έξυπνο. Νόμιζα ότι δεν μοίραζαν νούμερα μετά τις 11, ειδικά την πρώτη μέρα. Να τα χαρείς αυτά που πήρες!

      Διαγραφή
  3. Τι ώρες θα λειτουργεί το bazaar?Απο τις 11 μεχρι τι ώρα?Κάνουν συνέχεια παραλαβές αυτό είναι το καλό,αλλά θέλει να έχεις πολύ χρόνο και υπομονή γιατί γίνεται πανικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποσο χαμηλες τιμες μιλαμε??? Ενα κραγιον μακ ή ενα μεικ απ της εστε λοντερ ποσο μπορει να εχει ξερετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κραγιον της mac περυσι τα ειχανε 4 η 5 ευρω :)

      Διαγραφή
  5. Κορίτσια μέχρι και σήμερα περιμέναμε πάνω από μία ώρα για να μπούμε αλλά άξιζε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το μπαζαρ ειναι πραγματικός θησαυρος...Ασχετα που μπορεις ευκολα να χαλασεις ολο τον οικονομικο προυπολογισμο του μηνα..Οπως ανεφερα και παραπανω σε σχολιο,πηγα την πρωτη μερα απογευμα,δεν ειχε καθολου κοσμο στο να μπεις...το σταντ της estee ηταν να τα παρεις ολα και να φυγεις,,,ειχε ολους τους τυπους ορων,night repair,idealist,clear defence με 25 ευρω,καποια σετ με κρεμες για ηλικια κοντα στα 40,κραγιον,σκιες...Πήρα την συλλεκτική τολεδο από μακ,κασετινα με αποχρώσεις μωβ,ενα γκλος της εστεε απο 23 στα 6 ευρω και ενα νερο ντεμακιγιαζ μακ...Χτες είπα να παω απλά για βόλτα...Και είχε πολύ περισσότερα απο την πρωτη μερα...Εφερε γκλος της εστεε σε ολες τις αποχρώσεις στα υγρα κραγιον pure colour,εφερε σετ στην ασημενια σειρά εστεε που εξω εχει 150 και τα χε 49 ευρω (κυριως για τις "μαμαδες" σας μιας και ειναι για μεγαλες ηλικιες),ειχε κατι τελεια σετακια μασκαρα και κοκκινο κραγιον εστεε.ορους κανεναν αλλα πολλες κρεμες ματιων...Εκεινη την ωρα εφεραν κουτι και στην μακ (ποσο τυχερη) αλλα κυριως ηταν ανεφοδιασμός στα ήδη υπάρχοντα!απο νεα ειχε κατι πινελα για eyliner που εφυγαν αμεσως καθως και κοκκινα κραγιον από τη σειρα τολεδο (εκει ήμουν πραγματικα πολύ τυχερη!!)..Είχε πολλες κολωνιες cartier 35 ευρω με αυτοκολλητο χοντος στα 92,και γενικα χτες ειχε φερει μπολικο και καλο εμπορευμα!Καλα ψωνια σε όσες πάνε!!μην παραλείψετε να παρετε την χριστουγεννιατικη σανιτας συσκευασια αλουμινοχαρτο με αναγλυφα χριστουγεννιατικα σχεδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα κορίτσια,
    Θα ήθελα απλά να πω ότι το συγκεκριμένο bazaar τα τελευταία περίπου 3 χρόνια είναι απαράδεκτο και ως προς τον τρόπο διεξαγωγής ,αλλά και όσον αφορά τις τιμές ,σε σχέση πάντα με την ποιότητα τους.
    Επειδή κατοικώ κοντά και το ήξερα πριν αρχίσει να γίνεται τόσο γνωστό, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια!!!χωρίς να φέρνει τις πιο ποιοτικές σειρές της Estee η της mac παρά μόνο το περίσευμα.Το ίδιο κ στα αρώματα ξεπουλάει τα πολύ μέτρια κ χωρίς να είναι ιδιαίτερα προσιτά όπως όταν λέμε bazzar!Συγκεκριμένα επειδή μετά 2 συνεχόμενες φορές που πήγα ,καθότι το κάνει κ προς καλοκαίρι επειδή δεν ήμουν σίγουρη βρήκα αποδείξεις κ είδα οτι είχε ακριβύνει ακόμα και προιοντα σπιτιου ,τις χρωμοπαγίδες και τα set banderas.προιόντα που δεν υποτίθεται ότι είναι low cost .
    Αυτό το παρατήρησαν και οι φίλες μου που μένουμε εδώ κοντά και από τότε ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ το ποδαρακι μας!επιτηδες τσεκάραμε όλες τις αγορές μας κ χάσαμε πάση ιδέα!Είπαμε οκ αλλο bazaar και άλλο πουλάω και κοροιδεύομαστε!!!
    Τέλος ο τρόπος με τα χαρτάκια την πρώτη μέρα ,τις τελευταίες 2 φορές ήταν απλά εξευτελιστικός,αφού κάποιοι έδιναν 3 κ 4 χαρτάκια σε 1 άτομο,όταν δε έφτανε η ώρα της πόρτας ήταν κ άτομα από τους ίδιους που έβαζαν πλάγια άτομα κ τα χαρτάκια δεν σκιζονταν ποτέ,παρά μόνο ανακυκλώνονταν!!!Και εμέις οι έξυπνες...περιμέναμε....(καθότι παρέα).
    Το μόνο που μπορω να πω κ ευχαριστω για τον χρόνο σας είναι,οτι πλέον ως καταναλωτες οφείλουμε να είμαστε πια υποψιασμένοι και στα υποτιθέμενα bazaar,και πρωτού με λιθοβολήσετε σας τονίζω ότι πάντα ήμουν απο τις πρώτες που πήγαινα κ πραγματικά τέτοια κοροιδία τιμών δεν περίμεναμε!Συμφωνω με την κοπέλα του blog ,που κάπου γράφει πολυς χαμός για το μέτριο και θα προσπαθησω την επόμενη φορά να πάω στου notos μπας και θυμηθούμε τη σημαινει bazaar ξανα!Λια Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Λία! Καταρχήν σε ευχαριστούμε που διέθεσες τον χρόνο σου και έγραψες την άποψή σου. Ομολογώ οτι συμφωνώ μαζί σου , αυτό που λες για τις τιμές το πρόσεξα κι εγώ αλλά νόμιζα ήταν η ιδέα μου. Ενας απ τους λόγους που δεν πάω ειδικά τις πρώτες ημέρες είναι ο χαμός με τα χαρτάκια. Το χω πει κι άλλες φορές το μπαζάρ του Νοτος είναι μακράν το καλύτερο. Σ ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή