Σελίδες

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Mirror Οκτωβρίου 2015

Το νέο Mirror Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο 1 καλλυντικό προϊόν (μάσκαρα,πούδρα,ρουζ,makeup κ.α.) διάφορων μαρκών (Rilken, mdprofessionnel, LA Angel, crazy κ.α.) και κοστίζει 2,90€.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι σερβιέτας Libresse.
FoxyLady.




8 σχόλια:

  1. exetai dokimasei ta proionta pes ste mas tis apoceis sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIS MASKARES TIS DOKIMASES AN NAI PVS HTAN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GINETAI NA AMOU EJHGHSEI KAPOIOS PVS GINETAI NA DINOUN PERIODIKA ME 2.90 , 3, 5 , 6 EURO PROIONTA POU STHN AGORA EINAI MEGALYTERHS AJIAS? MHPVS EINAI CEYTIKA? TO AGORAZOUME GIA KATI KALO KAI STH TELIKH EINAI XEIROTERO KAI APO TA PROIONTA TOU ENOS EYRV? KAPOIOS AS APANTHSEI KAI AN GINETAI KAI ME PARADEIGMATA EYXARISTV .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δώρα των περιοδικών έρχονται μετά απο συμφωνία των εκδόσεων και των εταιριών που συνεργάζονται με αυτές.Δίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς και σε καμμία περίπτωση δεν είναι ''ψεύτικα''. Είναι οι αυθεντικές μάρκες γι'αυτό και τα περισσότερα δώρα είναι μικρού περιεχομένου, δειγματάκια δηλαδή, για να τα δοκιμάσεις και αν σου αρέσουν, να πας να τα αγοράσεις.

      Διαγραφή
  4. nai alla kapoia einai megalou megethous ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάποια είναι κανονικού μεγέθους αλλά και πάλι, δεν σημαίνει οτι είναι ''ψεύτικα''.

      Διαγραφή