Σελίδες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδικά Οκτωβρίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Οκτωβρίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!



  • ELLE

Το νέο ELLE Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση είναι χωρίς δώρο και με τιμή 3,50€. Η δεύτερη έκδοση είναι με δώρο το super ενυδατικό body butter I LOVE με λαχταριστές ευωδιές φρούτων, σε κανονικό μέγεθος 200ml και 4 διαφορετικά αρώματα: Strawberries & Cream, Raspberry & Blackberry, Coconut & Cream, Mango & Papaya, με τιμή 5,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv Supreme.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού απο εδώ.




  • MARIE CLAIRE
Το νέο Marie Claire Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. 
Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα βερνίκι νυχιών Oriflame The One σε διάφορα χρώματα. 
Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,50€ και έχει δώρο ένα δείγμα μάσκαρας Benefit they're real! στα 4g.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv supreme καθώς και ένα δειγματάκι - χαρτάκι αρώματος Lancome La nuit Tresor.








  • MIRROR
Το νέο Mirror Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο 1 καλλυντικό προϊόν (μάσκαρα,πούδρα,ρουζ,makeup κ.α.) διάφορων μαρκών (Rilken, mdprofessionnel, LA Angel, crazy κ.α.) και κοστίζει 2,90€.
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι σερβιέτας Libresse.




  • MADAME FIGARO
Το νέο Madame Figaro Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. 
Το περιοδικό κοστίζει 5,40€ και έχει δώρο μια μίνι μάσκαρα με κανονικό βουρτσάκι Lancome Hypnose volume-a-porter, για όγκο στα 2ml σε μαύρο χρώμα. 
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv supreme, μια σερβιέτα Libresse και ένα δειγματάκι-χαρτάκι του αρώματος Lancome La vie est belle.


  • COSMOPOLITAN
Το νέο Cosmopolitan Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα προϊόν Essence και κοστίζει 3,20€. Τα δώρα είναι μια μάσκαρα multi action waterproof ή ένα lip gloss stay matt σε ροζ χρώμα ή μια μπεζ σκιά και ένα καφέ μολύβι ματιών. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι σερβιέτα Libresse.





  • INSTYLE
Το νέο In Style Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση έχει δώρο ένα κολάν σε 2 μεγέθη και 2 σχέδια (βλ.φωτο) και κοστίζει 4,40€. Η δεύτερη έκδοση έχει δωρο ένα σετ απο 3 δειγματάκια Yves Rocher για περιποίηση προσώπου καθώς και έναν κατάλογο ρούχων/περιοδικό Attrattivo και κοστίζει 5,90€. Τo σετ είναι ένα 7ημερο πρόγραμμα ενυδάτωσης προσώπου και περιλαμβάνει: Hydrating cleansing milk 50ml, Hydrating toner 50ml και 24hr intense hydrating gel cream 15ml.






  • CELEBRITY
Το νέο Celebrity Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 3,90€ και δώρο ένα κολάν σε 3 σχέδια.


  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα σετ Olivia Papoutsanis (δες φωτο) ή μια gel ενυδατική κρέμα προσώπου Yves Rocher 50ml. 




  • FORMA
Το νέο Forma Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με διάφορους συνδυασμούς δώρων και τιμή στα 5,90€. 
Οι συνδυασμοί φαίνονται πιο κάτω στην εικόνα καθώς και ακόμα ένας (βλ.δικιά μου φωτογραφία), με δώρο κολάν Pink Woman σε 2 μεγέθη και ένα lip gloss Revoc σε διάφορες γεύσεις.
Επίσης, το περιοδικό δίνει ένα κουπόνι για ψηφιακή μαστογραφία & τεστ παπ ή υπερηχογράφημα μαστών & τεστ παπ στον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών για 50€.




  • SHAPE
Το νέο Shape Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρο φόρμα σε 2 χρώματα (μαύρο/lime ή μαύρο/σομόν) και κοστίζει 7,50€.




  • VITA
Το νέο Vita Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο μια κρέμα σώματος Cera di Cupra σε κανονικό μέγεθος 300ml ή ένα πορτοφόλι σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,50€ και έχει δώρο μια τσάντα σε 3 χρώματα.




  • GLITTER
Το νέο Miss Glitter Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση κοστίζει 1,50€ και έχει δώρο βερνίκι νυχιών.
Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο διάφορους συνδυασμούς δώρων (βλ.φωτο) όπως 2 σκιές και eyeliner ή 2 σκιές και κραγιόν ή σκιές και μάσκαρα κ.τλ. όλα Beauty Line ή Golden Rose ή Md Professionnel etc.






  • VIMADONNA

Το νέο VimaDonna Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 27/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Το Βήμα της Κυριακής'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.



  • VOTRE BEAUTE
Το νέο Votre Beaute Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 27/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Το Θέμα της Κυριακής'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.

  • ΑΡΜΟΝΙΑ
Το νέο Αρμονία Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 26/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Το Έθνος του Σαββάτου'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.


  • HARPER'S BAZAAR
Το νέο Harper's Bazaar Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 27/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Real News''.



  • ΓΥΝΑΙΚΑ
Το νέο Γυναίκα Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 27/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Καθημερινή της Κυριακής''.



  • BODY
Το νέο Body Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 2€.
  • ASTROLOGOS
Το νέο περιοδικό Αστρολόγος Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,90€ και έχει 2 δώρα (βίντεο).



  • ASTRA&ORAMA
Το νέο Astra & Orama Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρο 2 απο τα παρακάτω δώρα της φωτογραφίας και με τιμή 4,90€.


  • ESQUIRE
Το νέο Esquire Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 26/09/15 μαζί με την εφημερίδα ''Το Κεφάλαιο'' με 2,50€ και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 4,90€.


  • MEN'S HEALTH

Το νέο Men's Health Οκτωβρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με διάφορα δώρα (οργανο γυμναστικής, μικρός σουγιάς κτλ) και κοστίζει 3,00€.





FoxyLady.

33 σχόλια:

  1. Η mascara από το cosmopolitan είναι καλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλούτσικη είναι, εμένα μου έδωσε μήκος. Το πρόβλημα που είχα είναι οτι δεν έφευγε με τίποτα!! Είναι αδιάβροχη και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να την ξεβάψεις αλλά και πάλι, 2 μέρες παλεύω να την βγάλω εντελώς! Αφήνει πολύ μαυρίλα.

      Διαγραφή
    2. Ειναι πολυ καλη! Εγω την αφαιρεσα ευκολα. Δεν ειχα προβλημα

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα. Εχει δοκιμασει καποια το butter που εχει το Εlle? Ποια μυρωδια ειναι πιο εντονη? Δυστυχως δεν μπορω να τις αγορασεω ολες..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πήρα κρέμα με την μυρωδιά φράουλα. Μυρίζει ωραία. Δυστυχώς δεν τις έχω όλες για να σου πω. Κορίτσια, για πείτε μας αν έχετε πάρει κάποιο άλλο άρωμα!

      Διαγραφή
    2. εγω θα επαιρνα ή το κοκονατ ή το ραζμπερι.
      βασικα το ραζμπερι αλλα για χειμωνα το κοκονατ.

      Διαγραφή
  3. το forma (περιοδικο) ποτε κυκλοφορει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας κορίτσια!!Πήρα το maria claire με την μασκαρα they're real.Λοιπόν την δομκίμασα και δεν ήτα τίποτα σπουδαίο, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο με αυτή την μάσκαρα.Θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις, δεν κάνει δηλαδή αν βιάζεσαι.Το βουρτσάκι είναι πλαστικό με κάπως μυτερά δοντάκια και με πόνεσε το μάτι όσο αργά και αν το έκανα.Το αποτέλεσμα μέτριο για μένα( αν και έχω τεράστιες βλεφαρίδες).Δεν δίνει όγκο, αλλά ούτε και μήκος,Δεν αξίζει τα λεφτά της γία μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα κοριτσια, εγω αγορασα το body butter με αρωμα mango & papaya!! καταπληκτικο!! φοβερη μυρωδια!! εγω δεν ειμαι των πολυ εντονων αρωματων κ το βρισκω μια χαρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώτα συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες για τη μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πήρες και εσυ;Πραγματικά κρίμα!Είχα ακούσει τόσα που περίμενα κάτι φοβερό.Και φαντάσου έχω μεγάλες βλεφαρίδες, σε μιά κοπέλα που δεν έχει θα είναι ακόμα χειρότερα!!Θα την φορέσω σε συνδιασμό με κάποια άλλη μόνο και μόνο για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά που έδωσα!Τραγική μάσκαρα, στεναχωρήθηκα!!

      Διαγραφή
    2. Γιώτα -Μαρία ευχαριστούμε που είπατε την άποψή σας! Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας κορίτσια. Είναι καλή η μάσκαρα αλλά σε σχέση με τον ντόρο που γίνεται για αυτήν , δεν έχει καμία σχέση.

      Διαγραφή
    3. Ναι Γιώτα, τα ίδια κι εγώ! Απογοητεύτηκα πολύ! Δίνει μόνο λίγο μήκος, δεν ξέρω βέβαια αν τη δουλέψω πολύ μήπως βγει κάτι καλύτερο, τη χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Θα τη φορέσω σίγουρα κι εγώ με συνδυασμό γιατί μόνη της ΔΕΝ! Δεν θα σκάσω για τα 5,5 ευρώ, όσο θα απορήσω για τον ντόρο που γίνεται!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα! ειναι καλης ποιότητας το κολαν που δινει το forma; ειναι χοντρο;
    ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι καλό, 95% βαμβάκι και 5% ελαστίνη. Δεν είναι ούτε πολύ χοντρό, ούτε πολύ λεπτό (δεν είναι διάφανο).

      Διαγραφή
  9. Πηρα το vita με δώρο παχύρευστο body butter aloe plus μήλο-κανέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορω να παραγγειλω το forma οκτωβριου με δωρο το κολαν της pink woman και το λιπ γκλος επειδη δεν το βρισκω στην πολη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να το ζητήσεις απ τον περιπτερά σου να στο παραγγείλει αν μπορεί.

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα..ξερετε αν μπορω να βρω τωρα κ που το mirror του Οκτωμβριου που ειχε δωρο τη μασκαρα της md;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ.. δύσκολα. Μπορεί όμως σε κάποια περίπτερα να μην έχουν γυρίσει πίσω στο πρακτορείο το προηγούμενο τεύχος και να το έχουν ακόμα να το πουλάνε. Πρέπει να σαι τυχερή όμως και να το ψάξεις λίγο.

      Διαγραφή