Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παζάρι Βιβλίου Κοτζιά 2015

Παζάρι Βιβλίου Κοτζιά 2015.
''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8 ΕΩΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2015
Το πιο οργανωμένο μεγάλο παζάρι βιβλίου των εκδοτών στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ με συμμετοχή του βιβλιοπωλείου του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ(ΟΠΑΝΔΑ).
Σ’ ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο, ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται 400.000 βιβλία Ελλήνων εκδοτών και του βιβλιοπωλείου του ΟΠΑΝΔΑ, εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες. 
Τα βιβλία που εκτίθενται στο παζάρι έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον 2 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ και γίνεται έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης που πρέπει να είναι τουλάχιστον το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. 
Έτσι οι ευκαιρίες για τους φίλους του βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών, οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φθηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία με τιμές που θα σας εκπλήξουν! Θα βρείτε βιβλία που αρχίζουν από 0,50λεπτά!
Καλούμε όλους τους φίλους του βιβλίου να έρθουν κοντά μας και με ελάχιστα χρήματα – χωρίς κανένα περιορισμό στο ύψος των αγορών – να προμηθευτούν βιβλία που η οικονομική κρίση έχει στερήσει την δυνατότητα αγοράς τους.
Το Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών στην Πλατεία Κοτζιά, από 8 έως 20 Μαΐου, θα λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. 
Την Κυριακή 10 Μαΐου θα γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας με πολλές εκπλήξεις και ΔΩΡΑ. Για τις εκδηλώσεις αυτές θα σταλεί ειδικό δελτίο με το πρόγραμμα και τα δώρα που θα δώσουμε στα παιδιά.
Η κεντρική είσοδος είναι από την οδό Αθηνάς (μπροστά στο Δημαρχείο)
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)''
FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου