Σελίδες

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Περιοδικά Μαϊου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Μαϊου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!

  • ELLE

Το νέο ELLE Μαΐου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση με τιμή 3,90€ έχει δώρο ένα υπέροχο νεσεσέρ από την κολεξιόν του ELLE (δείτε φωτογραφίες πιο κάτω). Η δεύτερη έκδοση με τιμή 6,40€ έχει δώρο 2 προϊόντα περιποίησης Biotherm για maximum ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα – το Aquasource gel 15ml και το Lait corporel (body milk) 30ml. Το περιοδικό έχει αφιέρωμα ELLE BODY για σούπερ σώμα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι Liftactiv serum 10 Vichy, ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου cellular radiance Nivea καθώς και ένα δειγματάκι από την νέα κρέμα μαλλιών Loreal extraordinary oil. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.









  • MIRROR
Το νέο Mirror Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια πάνινη τσάντα με την υπογραφή των Miro σε 2 χρώματα, μπεζ ή γκρι και κοστίζει 3,90€.




  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,10€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια ψάθινη τσάντα και κοστίζει 6,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι της νέας κρέμας προσώπου Nivea Cellular Radiance καθώς και ένα δειγματάκι της νέας μάσκας μαλλιών L'oreal Extraordinary oil.







  • IN STYLE
Το νέο In Style Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα δείγμα μάσκαρα Volume Effet Faux cils 2ml και ένα δείγμα eye makeup remover top secrets 30ml και τα δύο YvesSaintLaurent.



  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Μαϊου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό με τιμή 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα κραγιόν Pure Color Oriflame σε 6 αποχρώσεις για να διαλέξετε και κοστίζει 3,50€. Η απόχρωση που φαίνεται στην φωτογραφία είναι το Soft Caramel. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Biotherm aquasource καθώς και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten Skin energy refresh it.







  • GLITTER
Το νέο Miss Glitter Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 1,50€ και έχει δώρο ένα λιπ γκλος Beauty Line cosmetics No104. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο μια πούδρα Beauty Line cosmetics σε ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση καθώς και ένα eyeliner ή μια μάσκαρα Golden Rose. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 6,90€ και έχει δώρο μια κρέμα αδυνατίσματος Cosmelia.





  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Το νέο περιοδικό Αστρολόγος Μαϊου 2015 κυκλοφορεί τα περίπτερα με 4,90€ και δώρο 1 αντικείμενο feng shui (έχει διάφορα σχέδια). Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού με το δώρο από εδώ.



  • ΑΣΤΡΑ & ΟΡΑΜΑ

Το νέο Αστρα & Όραμα Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€ και δώρο μια πυξίδα feng shui.



  • ΑΡΜΟΝΙΑ

Το νέο Αρμονία Μαϊου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 25/04/2015 μαζί με την εφημερίδα το 'Έθνος΄.


  • HARPER'S BAZAAR

Το νέο Harper's Bazaar Μαϊου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 26/04/2015 μαζί με την εφημερίδα Real News.




  • ΓΥΝΑΙΚΑ 

Το νέο περιοδικό Γυναίκα Μαϊου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 26/04/15 μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.




  • VIMADONNA

Το νέο Vimadonna Μαϊου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 26/04/15 μαζί με το Βήμα της Κυριακής.


  • VOTRE BEAUTE

Το νέο Votre Beaute Μαϊου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 03/05/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Το Θέμα''.




  • VITA

Το νέο Vita Μαΐου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει ένα από τα παρακάτω δώρα και κοστίζει 4,90€. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γαλάκτωμα σώματος Cera di Cupra, σε ένα σίδερο μαλλιών ή σε ένα ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες.



  • FORMA

To νέο Forma Μαΐου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το  περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα μανό σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,40€ και έχει δώρο μια συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο ένα αμάνικο τζάκετ σε 3 χρώματα και 2 μεγέθη. 





  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Μαΐου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση έχει δώρο μια μεγάλη ψάθινη τσάντα ταξιδίου σε 3 χρώματα (ροζ, τιρκουάζ και κίτρινο)  και κοστίζει 4,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια κρέμα προσώπου Lancôme multi lift 15ml και κοστίζει 5,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Nivea cellular radiance καθώς και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας προσώπου με χρώμα, Korres 50 spf




  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Μαΐου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο μια τετραπλή σκιά ματιών και ένα διπλό μολύβι FABB σε διάφορα χρώματα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι  αντηλιακής κρέμας προσώπου Carroten 30 spf και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten skin energy refresh it




  • THE BODY

Το νέο περιοδικό Body Μαΐου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό με ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας στα 3€. Η δεύτερη έκδοση έχει αδυνατιστικό τζελ κρύας δράσης από την Cosmelia και ένα δειγματάκι Palmolive shower gel και κοστίζει 6,90€.





  • ESQUIRE

Το νέο Esquire Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€ και δώρο μια μουσική συλλογή Dance Factory.


  • SHAPE

Το νέο Shape Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο ένα λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους Mastic Spa 150ml. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας BB Vichy spf καθώς και ένα δειγματάκι αποσμητικού Rexona linen dry.





  • MEN'S HEALTH

Το νέο Men's Health Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 3,00€.


  • WOMEN'S HEALTH

Το Women's Health Μαϊου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο σαγιονάρες και κοστίζει 5,90€. Και στις 2 εκδόσεις έχει δώρο ένα δειγματάκι αντηλιακό Avene spf 50 στα 5ml.



FoxyLady.

35 σχόλια:

  1. Κοριτσια Χρονια πολλα!Ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποια τι δωρο θα εχει το elle μαιου και ποτε θα κυκλοφορησει;Μαιρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Biotherm aquasource + Biotherm lait corporel

      Διαγραφή
    2. Ok σ'ευχαριστω!Μαιρη.

      Διαγραφή
    3. deigmatakia ennoeis ? auta sta mikra alouminenia sakoulakia (den kserw pws alliws na to pw :P)

      Διαγραφή
    4. Γιάννα έννοιες για τα δώρα του Elle? Θα είναι σε μεγαλύτερη συσκευασία απο τα σακουλάκια αλλά όχι σε κανονικό μέγεθος.

      Διαγραφή
    5. σε ειδικό μέγεθος

      Διαγραφή
    6. sobara? teleia!!!! h biotherm aquasource einai h kaluterh krema pou exw dokimasei pote... kseroume pote tha kukloforisei?

      Διαγραφή
  2. Γεια σας κ χρονιά πολλά ! Μήπως ξέρεις τι δωρο θα έχει το Marie Claire ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά! Το Marie Claire θα έχει δώρο μια ψάθινη καθημερινή τσάντα με ωραίο σχέδιο!

      Διαγραφή
  3. γεια σας κοριτσια!! μηπως γνωριζει καποια με τι δωρο θα κυκλοφορησει το madame figaro?? κ ποτε?? ευχαριστω πολυ, φιλια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το MADAME FIGARO θα έχει δώρο ένα String και θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου!!!!

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Αργυρώ! Δεν γνωρίζω ούτε πότε θα βγει ούτε τι δώρο θα έχει!

      Διαγραφή
  4. Γεια σας κορίτσια ! Τι δώρο θα έχει το celebrity ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Εχει κυκλοφορησει και μπορείς να το δεις απο εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2015/04/celebrity-2015_30.html

      Διαγραφή
  5. Μακριά κορίτσια από τα προιόντα fabb, είναι ό,τι χειρότερο έχω δοκιμάσει.Μυρίζουν πλαστικό.Το είχα προσεξει σε ενα λιπ γκλος και η αδερφή μου σε ένα κονσίλερ νομίζω.Το λέω γιατί πραγματικά αν τα πάρετε θα τα πετάξετε όπως εγω.Καλημέρα σας είπα;Καλημέρααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κρέμα που έχει το vitabειναι καλή? Κ σε τι μέγεθος βγαίνει? Κ τι άρωμα? Αν το έχει πάρει καμία ας μας πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Είναι σε κανονικό μέγεθος, δεν είναι δειγματάκι δηλαδή. Εγώ προσωπικά δεν την εχω πάρει αλλά έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη κρέμα χεριών η οποία είναι πολύ ενυδατική. Αν την πάρει κάποιο κορίτσι, ας σου απαντήσει εδώ!

      Διαγραφή
  7. Μήπως ξέρετε γιατί στο elle του Απριλίου δεν είχε όλα τα δειγματακια? Πήρα την έκδοση με την κρέμα 5,90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Δεν είχε κανένα απο τα δειγματάκια που έχω ανεβάσει στην φωτογραφία? Κοίταξες καλά μέσα στο περιοδικό? Θα τα βρεις ανάμεσα στις σελίδες. Περίεργο να μην έχει στο δικό σου..Συνήθως όλες οι εκδόσεις είναι ίδιες. Κι εγώ αυτό με την κρέμα πήρα και τα είχε κανονικά.

      Διαγραφή
  8. η τσαντα του Μαρι Κλαιρ, ειναι απο λινατσα και οχι απο ψαθα.Μαλιστα χρωματισα το σχεδιο με μαρκαδορο για υφασμα και εδειξε πολυ πιο ωραια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα,γνωρίζετε ποτε βγαινει το shape κ τι δωράκι θα εχει,ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρύσα βγαίνει αύριο και μπορείς να το δεις από εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2015/05/shape-2015.html

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα σας είναι καλό το λαδακι που έχει το shape?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ καλό είναι να πάρω κ την κρέμα του Απριλίου? Πήγα σήμερα κ κοίταξα κ το έχουν ακόμα? Είναι καλά ή θα τα τα πάρω τζάμπα? Εννοώ κανουν δουλεια? Κ ποια είναι η συμβουλή σας να πάρω κ τα δυο να τα έχω σετ?

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα! Θα σου λεγα να πάρεις ένα απο τα 2 και όχι και τα 2 μαζί γιατί κάνουν την ίδια δουλειά.Το λαδάκι καλό είναι στεγνώνει σχετικά γρήγορα και έχει ευχάριστη μυρωδιά. Δεν μπορώ να σου πω για αποτελέσματα γιατί είναι νωρίς ακόμα..

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα εχει παρει καμια το ισιωτικο η το ψαλιδι για μπουκλες που δινει το vita? Αξιζουν καθολου η θα μας χτυπησει και το ρευμα..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το χω πάρει αλλά μην περιμένεις κάτι σούπερ! Αν χρειάζεσαι ένα καλό, καλύτερα να αγοράσεις απο κατάστημα με ηλεκτρικά είδη.

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι! Κάτι κάνει!

      Διαγραφή