Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Περιοδικά Μαρτίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Μαρτίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!


  • ELLE

Το νέο ELLE Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι χωρίς δώρο με τιμή 3,50€. Η δεύτερη έκδοση είναι με δώρο ένα μάυρο καπιτονέ σακίδιο για καθημερινές εμφανίσεις , με τιμή 7,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv Supreme καθώς και ένα δειγματάκι serum προσώπου Nuxe. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.






  • MIRROR

Το νέο Mirror Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 1,50€.


  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό με τιμή 3,10€. Η δεύτερη έκδοση είναι με δώρο ένα Lip Balm της Oriflame σε 3 χρώματα και με τιμή 5€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Bioten Recaptiv καθώς και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv.







  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 4,40€ και έχει δώρο μια μάσκαρα Oriflame Master Curl σε κανονικό μέγεθος ή ένα κραγιόν Clinique επίσης σε κανονικό μέγεθος. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 7,90€ και έχει δώρο ένα μεγάλο σάκο ταξιδίου σε 2 χρώματα (δες φωτο). Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv Supreme.





  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 2,90€ και έχει ένα απο τα παρακάτω δώρα Fabb (που έχει ξαναδώσει και σε παλαιότερα τεύχη) : concealer, lip gloss, 4πλή σκιά ματιών με μολύβι, μάσκαρα.




  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 1,90€ και έξτρα τεύχος ''Νύφη''.





  • IN STYLE

Το νέο In Style Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δέυτερη έκδοση είναι με δώρο ένα κολάν σε 2 σχέδια για να διαλέξετε και κοστίζει 5,90€.






  • ARMONIA

Το περιοδικό Armonia Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 28/02/2015 μαζί με την εφημερίδα ''Το Έθνος''.


  • ΓΥΝΑΙΚΑ
Το νέο Περιοδικό Γυναίκα Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 21/02/2015 μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.
  • VIMADONNA

Το νέο BHMAdonna Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 22/02/2015 μαζί με την εφημερίδα το ''Βήμα της Κυριακής'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,50€.


  • VOTRE BEAUTE
Το νέο Votre Beaute Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 15/02/15 μαζί με την εφημερίδα ''το Θέμα της Κυριακής'' και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€. Μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι της νέας κρέμας προδώπου L'oreal Revitalift Filler καθώς και μια πρόσκληση για δωρεάν δοκιμή 7 ημερών της κρέμας Visionnaire Lancome.

  • GLITTER
Το νέο Glitter Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 2,50€ και έχει δώρο ένα ρουζ Beauty Line σε 2 αποχρώσεις καθώς και ακόμα ένα δωράκι. Μέχρι στιγμής εχω δει ένα μανό σε διάφορα χρώματα και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (μαζί με το ρουζ σαν δεύτερο δώρο). Κορίτσια αν δείτε κι αλλους συνδυασμούς ενημερώστε στα σχόλια!




  • ASTRA & ORAMA
Το νέο Astra & Όραμα Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρο το Βιβλίο της Σελήνης, για έρωτα, γάμο, οικογένεια και γονιμότητα + Έξτρα αφίσα με τα 365 φεγγάρια της χρονιάς και κοστίζει 4,90€.



  • ASTROLOGOS
Το νέο περιοδικό Αστρολόγος Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρα Feng Shui και τιμή 4,90€.



  • THE BODY 

Το νέο The Body Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 2€ και έχει δώρο ένα μανό Glamour σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,90€ και έχει δώρο μια αδυνατιστική κρέμα σώματος Cosmelia.





  • VITA

Το νέο Vita Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ χωρίς δώρο και η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,90€ με ένα απο τα παρακάτω δώρα της φωτογραφίας.




  • FORMA
Το νέο Forma Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα δειγματάκι αποσμητικού Rexona καθώς και ένα μολύβι χειλιών ή ένα κραγιόν Toyoko. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,40€ και έχει δώρο ένα σάκο γυμναστηρίου. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο μια πετσετέ φόρμα σε 2 χρώματα και 2 μεγέθη. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού με τα δώρα από εδώ.




  • SHAPE 

Το νέο Shape Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο μια ζώνη αδυνατίσματος.





  • ESQUIRE

Το νέο Esquire Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σκέτο με 3,90€ και μαζί με το Cd Soundtrack της ταινίας ''50 αποχρώσεις του γκρι'' με 13,80€.



  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Μαρτίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα, Το περιοδικό βγαίνει σκέτο με 3,90€ αλλά και με δώρο μια ενυδατική κρέμα Yves Rocher με 5,90€. 



FoxyLady.

32 σχόλια:

  1. επειδη ο υπολογιστης μου με τα χρωματα δν τα παει καλα..ποιες ειναι οι δυο αποχρωσεις του ρουζ που εχει το glitter..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή η μια είναι προς το ροδακινί και η άλλη προς τη φράουλα κάπως.. Αλλά αν δεν πας να τα δεις δεν μπορείς να καταλάβεις!

      Διαγραφή
  2. Eγω το αγορασα πριν απο λιγο και ειχε και τα δυο δωρακια , ενα ρουζ και ενα βερνικι μαζι(το βερνικι ηταν απο τα περσυνα δωρα του περιοδικου)...Δεν ειχε αλλους αντιστοιχους συνδυασμους δωρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σακιδιο απο τα ELLE πως ειναι; μυριζει πλαστικουρα, φαινεται πολυ ψευτικο; ειναι μεγαλο; εχει χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σακιδιο ειναι πολυ καλο εχει αρκετο χωρο για να βαλεις πραγματα μεσα, το υλικο του ειναι ωραιο εχει απαλη υφη και δεν μυριζει πλαστικουρα..για τα λεφτα του αξιζει

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ θα συμφωνήσω. Δεν μυρίζει καθόλου και είναι απαλό με αρκετό χώρο (χωρίς εσωτερικές θήκες).

      Διαγραφή
  4. Koritsia geia sas k pali...to marie claire exei to lip balm se ena ap ta tria xrwmata...alla pws kseroume poio xrwma einai sto periodiko...phga na to dw k oles oi suskeuasies htan idies...kserei kamia sas tipota h apla to pairnoume k oti tuxei..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου οντως πανω στο κουτι δεν γραφει καποιο νουμερο.Νομιζω στην τυχη αν και τα χρωματα ειναι κοντα σε αποχρωση. Μαρια Π.

      Διαγραφή
  5. Κορίτσια, αν παρατηρήσετε την βάση της συσκευασίας (φαίνεται καθαρά), γράφει τον κωδικό (μόνο το νούμερο). Παρακάτω σας γράφω και το χρώμα βάσει του site της Oriflame, μπορείτε να μπείτε εκέι η στο Google Images και να τα δείτε.

    31442 Transparent
    31443 Natural Pink
    31444 Nude

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κορίτσι! Τι παρατηρητικότητα είναι αυτή! Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
    2. Παρατηρητική εξ ανάγκης! Την έχω πατήσει αρκετές φορές στο παρελθόν παίρνοντας χρώματα κι ελπίζοντας στην καλή τύχη και μετά δεν τα χρησιμοποιούσα επειδή δεν μου άρεσαν και τσάμπα τα λεφτουδάκια που δίναμε! Τώρα όμως δεν περισσεύουν οπότε το ψειρίζω περισσότερο! Πένυ

      Διαγραφή
    3. Πένυ πολύ καλά κάνεις.Δεν είχα προσέξει καν τον αριθμό και το κοίταξα πολλές φορές το κουτάκι φαντάσου. :) Σ ευχαριστούμε πάαααρα πολύ!

      Διαγραφή
  6. το μανταμ φιγγαρο τι δωρακι εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να το δεις εδώ
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2015/03/madame-figaro-2015.html

      Διαγραφή
  7. Σε τι χρωματα βγαίνει το κραγιον της Clinique ? Ξέρεις μήπως τι δώρο θα έχει το celebrity ? Ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κραγιόν είναι σε κόκκινη απόχρωση και το Celebrity βγαίνει αύριο, οπότε θα ξέρουμε τότε.

      Διαγραφή
  8. Κοριτσια ο σακος του figaro αξιζει ποιοτικα? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω προσωπικά δεν ξέρω, δεν πήρα την έκδοση με τον σάκο, αλλά αν ξέρει κάποια κοπέλα ας σου απαντήσει εδώ. Πάντως φαίνεται ο κλασικός σάκος που δίνουν τα περιοδικά. Για κανα τριήμερο είναι καλοί.

      Διαγραφή
  9. Μαρια το πηρα σημερα τελικα..και γω για κανα τριημερο το ηθελα...ειναι πολυ πιο μεγαλος απ'οτι φαινεται στη φωτο...κ επισης εσωτερικα μυριζει λιγο...:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια αρα θα σε βολέψει! Αστον στην βεράντα για κανα 2 μέρες να ξεμυρίσει!

      Διαγραφή
  10. Η κρεμα του περιοδικου Womens Health τι αρωμα εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kalhspera...to glitter apriliou pws fainetai se ti xrwma einai to kragion?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστίνα! Είναι είτε κόκκινο είτε βιολετί. Το έχει ξαναβάλει σε παλαιότερα τεύχη. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα το κόκκινο. Το βιολετί είναι λίγο ''επικίνδυνο'' χρώμα, δεν πάει σε όλες.

      Διαγραφή
  12. Καλήμερα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω για το περιοδικό mirror πως θα ξέρω το χρώμα από το ρουζ όταν θα πάω να το αγοράσω το γράφει στη συσκευασία; Γιατί εγώ θα ήθελα το ροζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Το γράφει πάνω στο χαρτάκι δίπλα απο την συσκευασία. Αν δεις εκεί που λέει δώρο δίπλα απο το ρουζ, κάτω αριστερά λέει ποιο χρώμα είναι.

      Διαγραφή