Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Περιοδικά Φεβρουαρίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Φεβρουαρίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!


  • ELLE

Το νέο ELLE Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί  στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι χωρίς δώρο και με τιμή 3,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα μεγάλο νεσεσέρ καλλυντικών και με τιμή 7,40€. Το νεσεσέρ είναι καρώ, έχει υπέροχη υφή και μεγάλο & βολικό σχήμα για να χωράει τα πάντα! Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα φακελάκι ρόφημα Κρόκος Κοζάνης. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.




  • MIRROR 
Το νέο Mirror Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό με τιμή στα 1,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια μάσκαρα L.A.Angel σε μαύρο χρώμα και σε κανονικό μέγεθος και κοστίζει 3,50€.






  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,40€ και έχει δώρο ένα δείγμα shower gel ή body lotion La Vie Est Belle της Lancome ή 2 δειγματα ενυδατικών κρεμών Clinique dramatically different σε gel και lotion. . Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6€ και έχει δώρο ένα σετ μακιγιάζ (ένα λιπ γκλος, ένα μανό και μια σκιά ματιών) σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων της εταιρίας Beauty Glow. 





  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό έχει δώρο ένα κραγιόν Chubby Stick της Clinique σε απόχρωση 07 super strawberry και κοστίζει 5,90€.




  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο αξεσουάρ για το κρύο (αυτάκια) σε 6 χρώματα: μαύρο, γκρι, ροζ κ.ά. και κοστίζει 3,50€.




  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα, Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο μια πούδρα Md Professionnel σε Medium απόχρωση.





  • GLITTER

Το νεο Glitter Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 1,50€ και έχει δώρο 5 μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και μια οδοντόκρεμα δείγμα ή ένα μανό. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα eyeliner Golden Rose σε μαύρο χρώμα.




  • ASTRA & ORAMA
Το νέο Astra & Orama Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο ένα απο τα παρακάτω κολιέ της φωτογραφίας.


  • ASTROLOGOS

Το νέο περιοδικό Αστρολόγος Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρο το βραχιολάκι της φωτογραφίας και με τιμή 4,90€.



  • L'OFFICIEL 

Το νέο L'Officiel Hellas Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 24/1 με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής και στη συνέχεια αυτόνομο στα περίπτερα.


  • THE BODY

Το νέο The Body Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις, σκέτο με 2€ ή μαζί με μια κρέμα αδυνατίσματος με 6,90€.


  • VITA

Το νέο Vita Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό με 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα πλεκτό κασκόλ σε 3 χρώματα (βλέπε φωτο) με 6,90€.



  • FORMA

Το νέο Forma Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο μια κρέμα χεριών σε κανονικό μέγεθος. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο ένα λάστιχο γυμναστικής μαζί με ένα dvd με ασκήσεις. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.


  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα και κοστίζει 3,90€.



  • SHAPE

Το νέο Shape Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 4€ και έχει δώρο ένα βιβλίο ''Νικήστε το αγχος΄΄. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,90€ και έχει δώρο ένα λαστέξ τοπ σε μαύρο ή μπεζ και μεγέθη Medium ή Large.




  • ESQUIRE 

Το νέο Esquire Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με δώρο ένα Cd και με τιμή 4,90€.


  • MEN'S HEALTH

Το νέο Men's Health Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,00€ σκέτο και 5,90€ μαζί με δώρο το βιβλίο ''Personal Trainer''.






FoxyLady.

35 σχόλια:

  1. Η μασκαρα του mirror ειναι καλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασε δεξια τα σχολια για τη μασκαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε θα κυκλοφορησει το instyle;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει απ την Παρασκευή αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στα περίπτερα. Υπομονή!

      Διαγραφή
  4. Γεια σου, ξερεις ποτε θα κυκλοφορησει το Madame Figaro Φεβρουαριου ? Ειδα πως εχει ενα υπεροχο κραγιον απο την clinique και θελω να το προμηθευτω αμεσως.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο κραγιόν δίνει; Μήπως θυμάσαι; Το long lasting?

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ερθει αυριο τοτε απο Τριτη-Τεταρτη. Το κραγιον ειναι το chubby stick της clinique σε χρωμα super strawberry. Μαρια Π.

      Διαγραφή
  5. Τα καλλυντικά beautyglow είναι κάποιας εταιρείας; Δε βρίσκω κάτι στο ίντερνετ. Είναι καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αυτα των περιοδικων νομιζω. Τιποτα ιδιαιτερο. Μαρια Π.

      Διαγραφή
    2. Thank you! Πήγα να πάρω το Marie Claire πριν από λίγο και είχε δύο μικρές συσκευασίες ενυδατικες κρέμες clinique, τις dramatically different σε gel και lotion (λιπαρές και ξηρές). Από 15 ml. Δεν είχε τη la vie est belle lotion που περίμενα, αλλά δεν πειράζει! Καλό δωράκι!

      Διαγραφή
    3. Α ναι? Θα χουν βαλει τοτε κι αλλα δειγματακια απο παλιες εκδοσεις του περιοδικου. Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Μαρια Π.

      Διαγραφή
  6. ΤΟ Μadame figaro kυκλοφορησε σημερα στα περιπτερα με το κραγιον της clinique kαι κοστιζει 5,90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως ξέρετε πότε βγαίνει το instyle;Έχω την εντύπωση πως έχει αργήσει εκτός και αν είναι η ιδέα μου.Για όσες ενιδιαφέρονται αύριο βγαίνει το celebrity με δώρο μιά πούδρα MD Professionnel σε medium απόχρωση.(Γιώτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλη Γιώτα το instyle βγαίνει γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου κ όντως αργοπωρημενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σαι καλά Χρύσα, σε ευχαριστώ:) Όντως άργησε δεν ήταν ιδέα μου τελικά! (Γιώτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα...να σας ρωτησω το κραγιον της clinique δεν ειναι στο κανονικο μεγεθος ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου αν και δεν είμαι σίγουρη, νομίζω είναι πιο μικρό απο το κανονικό μέγεθος. Πάντως είναι ικανοποιητικό μέγεθος αν θες να το δοκιμάσεις. Αν πάω σε μαγαζί με καλλυντικά θα το κοιτάξω και θα σου πω, δεν θα σε ξεχάσω!

      Διαγραφή
  11. το κραγιον της clinique ειναι στο κανονικο μεγεθος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Telika to phra to madame k to kragion den einai sto kanoniko megethos einai mikrh posothta.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωστε ετσι ε? Το κανονικό ξέρεις πόσο μεγαλύτερο είναι? Για να ενημερώσουμε και τις φίλες μας, δεν έχω προλάβει να πάω σε κατάστημα ακόμα.

      Διαγραφή
  13. δεν ξερω γιατι ουτε κ εγω το εχω δει το κανονικο μεγεθος αλλα φανταζομαι πως αφου η αρχικη τιμη του ειναι 20 ευρω περιπου θα ειναι το διπλασιο...μπορω να το συγκρινω με τα κραγιον της loreal που εχουν το ιδιο σχημα (σαν μολυβι) κ αυτο της clinique ειναι το μισο απο αυτο κ λιγο λιγοτερο.....κ εγω χαλαστηκα λιγο γιατι αλλιως το περιμενα...μπορει κ εγω να παω μια απο αυτες τις μερες στα καλλυντικα κ θα το εχω υποψιν μου να το τσεκαρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγα και το είδα. Δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο το κανονικό μέγεθος. Πιστεύω αξίζει να πάρει κάποιος το περιοδικό αν θέλει να το δοκιμάσει.

      Διαγραφή
  14. σαν χρωμα ομως ειναι πολυ ωραιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα κοριτσια... Εγω θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη πουδρα του περιοδικου celebrity.. Ειναι καλη? Εγω π ειμαι μελαχρινη θα μ ταιριαζει το χρωμα? η θα ειμαι σαν φαντασμα? Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν ξέρω να στο απαντήσω. Πρέπει να την δοκιμάσεις για να δεις. Εγώ πάντως που έχω αρκετά ανοιχτό τόνο μου είναι σκούρα.

      Διαγραφή
  16. Κορίτσια το InStyle το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει στις 18 Φλεβάρη με δώρο 1 κολάν σε 2 σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Για την πουδρίτσα λες Δήμητρα? Την έχω δώσει σε μια φίλη και μου είπε είναι μέτρια κάλυψη.

      Διαγραφή
  18. Το κραγιόν της Clinique διαρκεί; η υφή του στη φωτογραφία μοιαζει με λιποσαν λίγο, είναι όντως έτσι ή είναι κραγιόν κραγιόν; αν το αγορασω θα μου κρατήσει ένα χρονικό διάστημα-αν το χρησιμοποιώ το πολύ 4 φορές την εβδομάδα ας πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, εγω το φοράω κάθε πρωί απο την ημέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό και δεν έχει μικρύνει σχεδόν καθόλου. Η υφή του είναι κάπου ενδιάμεσα στο λιποσάν και σε ένα κραγιόν. Είναι απαλό δηλαδή αλλά δεν το λες και κλασικό κραγιόν. Είναι πολύ ωραίο και το χρώμα, και το μέγεθος αξίζει, και η τιμή, θα το πρότεινα δηλαδή.Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν μου κρατάει πολύ στα χείλη, Δηλαδή στις 1-2 ώρες έχει φύγει.

      Διαγραφή