Σελίδες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Περιοδικά Ιανουαρίου 2015

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Ιανουαρίου 2015 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!


  • ELLE
Το νέο ELLE Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι χωρίς δώρο, με τιμή 3,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια μάσκαρα (ειδικό μέγεθος-δείγμα) Hypnose Drama της Lancome σε χρωμα excessive black για xxl βλεφαρίδες και ένα λιπ γκλος (ειδικό μέγεθος-δείγμα) Gloss in Love της Lancome σε ανοιχτό ροζ χρώμα Νο144, με τιμή 6,40€.
Και οι 2 εκδόσεις έχουν αφιέρωμα Κόσμημα καθώς και ένα δειγματάκι αντιοξειδωτικού ορού προσώπου Eva Belle. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.





  • MIRROR

Το νέο Mirror Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 1,50€.

  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 4,40€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα μεγάλο σάκο ταξιδίου και κοστίζει 7,90€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι serum Frezyderm instant lifting καθώς και μια correcting cream Nuxe.



  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα κραγιόν Volume up Md professionnel σε κανονικό μέγεθος και 2 αποχρώσεις να διαλέξετε, nude ή κόκκινο.




  • MARIE CLAIRE
Το νέο Marie Claire Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 5,70€ και έχει δώρο τη μάσκαρα The one double effect της Oriflame σε κανονικό μέγεθος.




  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο το eyeliner wonder της Oriflame, σε μαύρο χρώμα και κοστίζει 3,90€.




  • INSTYLE

Το νέο In Style Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.Η πρώτη έκδοση είναι χωρίς δώρο και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,90€ και έχει δώρο μια μάσκαρα (ειδικό μέγεθος-δείγμα) Giorgio Armani Black Ecstasy για όγκο και μήκος.





  • ΒΗΜΑDONNA

Το νέο ΒημαDonna Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί την Κυριακή 21/12/2014 μαζί με την εφημερίδα ''Το Βήμα της Κυριακής''.


  • ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΑ
Το νέο Περιοδικό Γυναίκα Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ''Καθημερινή της Κυριακής'' την Κυριακή 21/12/2014 και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 4€.


  • L'OFFICIEL
Το νέο L'Officiel Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ''Ελεύθερος Τύπος'' την Κυριακή 21/12/2014 και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,50€.

  • HARPER'S BAZAAR
Το νέο Harper's Bazaar Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ''Real News'' την Κυριακή 21/12/2014 και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.


  • VOTRE BEAUTE

Το νέο Votre Beaute Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ''Το Θέμα'' , την Κυριακή 21/12/2014 και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.

  • THE BODY

Το νέο περιοδικό The Body Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το τεύχος κοστίζει 2€ και έχει ένα δειγματάκι λοσιόν σώματος Nivea Firming. Είναι νέο περιοδικό fitness με διευθύντρια έκδοσης την Βίκυ Χατζηβασιλείου.


  • GLITTER
Το νέο Glitter Ιανουαρίου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση έχει δώρο μια μάσκαρα Golden Rose σε μαύρο ή μπλε χρώμα, σε κανονικό μέγεθος και 5 μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Septona και κοστίζει 2,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια πούδρα και μια σκιά ,όλα Beauty Line cosmetics και κοστίζει 3,50€. Η πούδρα είναι ανοιχτό ή πιο σκούρο χρώμα και η σκιά είναι ασημί ή μπεζ. Και στις 2 εκδόσεις θα βρείτε κουπόνια με εκπτώσεις για διάφορα καταστήματα.





  • ΑΡΜΟΝΙΑ

Το νέο Αρμονία Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί το Σάββατο 27/12/2014 μαζί με την εφημερίδα το ''Έθνος''.



  • FORMA

Το νέο Forma Ιανουαρίου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ενα dvd express πρόγραμμα γυμναστικής και μια οδοντόκρεμα Colgate. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,40€ και έχει δώρο 2 κραγιόν Beauty Line Cosmetics σε διάφορες αποχρώσεις. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο ένα μαύρο κολάν Pink Woman σε μαγέθη S/M , M/L και ενα dvd express πρόγραμμα γυμναστικής . Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού απο εδώ.



  • VITA

Το νέο Vita Ιανουαρίου 2015 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτη και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο 2 μανό One Oriflame  σε διάφορες αποχρώσεις και κοστίζει 6,90€.




  • ASTRA&ORAMA
Το νέο Astra & Οραμα Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4,90€.


  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα.Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα δειγματάκι Olivia (σαμπουάν ή κρέμα ή lotion). Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο ένα σκοινάκι γυμναστικής ή ένα παγούρι.



  • SHAPE

Το νέο Shape Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο το νέο Dvd γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη καθώς και ένα απο τα παρακάτω δώρα απο παλαιότερα τεύχη για να διαλέξετε : αδυνατιστικό προϊόν (βερμούδα, ζώνη ή φόρμα αδυνατίσματος) ή βιβλίο δίαιτας του γνωστού διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου).




FoxyLady.

28 σχόλια:

  1. Καλησπερα Μαρια.. θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι καλη η μασκαρα του περιοδικου ELLE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα! Η μάσκαρα Hypnose είναι απο τις καλύτερες μάσκαρες που κυκλοφορούν στην αγορά!

      Διαγραφή
  2. Δινει ογκο μηκος? Το λιπ γκλος τι χρωμα ακριβως ειναι? σαν πορτοκαλι μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λιπ γκλοζ είναι σούπερ ενυδατικό, αφήνει μία απαλή ημιδιάφανη στρώση ροζ-κοραλί και προσωπικά μας αρέσει πάρα πολύ. Έχει και γλυκιά γεύση! Φωτεινή + Μαρία

      Διαγραφή
    2. Δήμητρα, η μάσκαρα δίνει και όγκο και μήκος, είναι πολύ καλή. Το λιπ γκλος είναι αυτό που σου είπαν και τα κορίτσια , ημιδιάφανη απόχρωση που γυαλίζει.

      Διαγραφή
    3. Φωτεινή + Μαρία ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση!

      Διαγραφή
    4. Καλημερααααααα κοριτσια! Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!

      Διαγραφή
  3. απο ολες τις μασκαρες που εχουν ολα τα περιοδικα ιανουαριου ποια θεωρειτε ειναι η καλυτερη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή μου καθαρά προσωπική μου άποψη στα βάζω στη σειρά : 1.Lancome, 2.Armani , 3.Oriflame, 4.Golden Rose

      Διαγραφή
    2. Η επομενη ερωτηση μ αυτη θα ηταν αλλα ειδα την απαντηση. Θελω κι εγω να προσθεσω την αποψη μ για τη μασκαρα του Armani. Την ειχα κ ειναι απλα τελεια! Τουλαχιστον σε εμενα ταιριαξε απολυτα! Περιμενουμε και το Madame Figaro !!!

      Διαγραφή
    3. Α ξεχασα να προσθεσω για τη μασκαρα golden rose και παλι προσωπικα εννοειτε θα πω τη γνωμη μου. Ειναι χαλια μουτζουρωνει τα ματια και μονο αυτο μου εφτασε κ δν προχωρησα στην εφαρμογη του δευτερου οφθαλμου (μου βγηκε το επιστιμονικο δαιμονιο) χεχεχε αντιθετος απ την ιδια εταιρεια μια φουξια μασκαρα απ εξω εννοω ειναι φουξια ηταν πολυ καλυτερη... αυτα κοριτσια!

      Διαγραφή
    4. Κοριτσια λαθοςςςς οσω αφορα του Armani τη μασκαρα εγω ειχα την eyes to kill. Τη συγκεκριμενη που δινει το περιοδικο μολις την ειδα. Οποτε μολις την παρω θα σας πω τη γνωμη μου!

      Διαγραφή
    5. Δήμητρα σ ευχαριστούμε πολύ για τα Reviews σου!

      Διαγραφή
    6. κοριτσιαα ευχαριστω πολυυ για τις πληροφοριεεςς!!

      Διαγραφή
  4. το eyeliner του cosmopolitan πως σας φαινεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το eyeliner αν και κάνει λίγα ''νερά'' , το καλύπτεις, είναι αρκετά μαύρο. Το δοκίμασα, καλούτσικο είναι!

      Διαγραφή
  5. mipws grwrizei kaneis ti dwraki prokeitai na exei to Madame Figaro???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα κραγιον τι λενε βρε κουκλες? αξιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα κραγιόν από το περιοδικό forma πως ειναι? Την προηγουμενη φορα που πηρα το celebrity και είχε δώρο κραγιόν έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αυτή τη φορά το κραγιόν πως είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν το έχω αγοράσει και δεν ξέρω να σου πω αν είναι καλά , ελπίζω να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που το χει πάρει!

      Διαγραφή
  8. Στο περιοδικό Cosmopolitan το δώρο είναι ένα eyeliner wonder της Oriflame, πως είναι; για προϊόν περιοδικού είναι ικανοποιητικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Όπως έχω γράψει και πιο πάνω, το eyeliner κάνει λίγα ''νερά'' αλλά είναι αρκετά σκούρο. Για δώρο περιοδικού καλό είναι.

      Διαγραφή
  9. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το περιοδικό Shape, το Dvd γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη ξέρετε αν έχει περίπλοκες ασκήσεις ή απλές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω γιατί δεν το αγοράζω, αλλά σου παραθέτω μια παράγραφο που βρήκα σχετικά με τις ασκήσεις για να πάρεις μια ιδέα.
      ''Η Ελένη Πετρουλάκη - Ivic και το Shape ετοίμασαν ένα υπερ-εντατικό πρόγραμμα για κάθε γυναίκα που θέλει απώλεια κιλών και σύσφιγξη. Με μόλις 15 λεπτά την ημέρα το Fit Body Workout προσφέρει αερόβια προπόνηση (cardio), ασκήσεις ενδυνάμωσης και stretching σε ένα υπέρ-εντατικό πλάνο Διαλειμματικής Προπόνησης Υψηλής Έντασης (HIIT). Μαζί το πλάνο διατροφής 4 εβδομάδων The Fit Body Diet από τον διατροφολόγο Γιάννη Κωτσή!

      Πώς λειτουργεί το Fit Body Workout
      Στο DVD θα βρεις 4 προγράμματα άσκησης των 15 λεπτών – ένα για κάθε εβδομάδα.
      Ακολούθησε καθημερινά για μία εβδομάδα το πρώτο πρόγραμμα,
      τη δεύτερη εβδομάδα το δεύτερο κ.ο.κ.
      Κάθε πρόγραμμα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με το προηγούμενο για να προχωράς σταδιακά σε πιο απαιτητικό πλάνο άσκησης.
      Καθένα από τα 15λεπτα προγράμματα περιλαμβάνει αερόβια προπόνηση, ασκήσεις ενδυνάμωσης και stretching. ''

      Διαγραφή
  10. re paidia h poydra b.line toy glitter einai mapa gt den to lete na 3eroyme na mhn dinoyme tsampa lefta :( xilies fores essence

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως? Σε διάρκεια ή γενικά? Και την κοίταγα σήμερα αλλά δεν μου γέμισε το μάτι, δεν την είχα πάρει τότε έτσι κι αλλιώς.
      Εχει δίκιο το κορίτσι, όποια αγοράζει τα περιοδικά και έχει χρόνο, ας αφήνει ένα σχόλιο να διαβάζουμε περισσότερες γνώμες!

      Διαγραφή