Σελίδες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Cosmopolitan Νοεμβρίου 2014

Το νέο Cosmopolitan Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις στις οποίες θα βρείτε έξτρα τεύχος Cosmopolitan fashion. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και με νέα τιμή στα 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έρχεται με μια μάσκαρα Avon Colortrend στα 3,90€ σε κανονικό μέγεθος και μαύρο χρώμα. Μπράβο που κατέβηκε η τιμή στα 1,90€ για να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν περισσότεροι, αλλά απ΄την άλλη ,αυτοί που παίρνουν πάντα την έκδοση με το δώρο ξαφνικά πρέπει να πληρώσουν 1€ παραπάνω, αφού η προηγούμενη τιμή ήταν πάντα στα 2,90€. Επομένως, μειώθηκε η τιμή της απλής έκδοσης κατά 1€ αλλά αυξήθηκε η τιμή της έκδοσης με το δώρο κατά 1€.
FoxyLady.




8 σχόλια:

  1. ειναι καλη μασκαρα?κανει ωραιες της βλεφαριδες? και παντως ελεος με τιν τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγουρα είναι μαύρο χρώμα γιατί δεν αναφέρει κάτι στη συκευασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα! Είναι μια η μάσκαρα που δίνουν δώρο και είναι σε μαύρο χρώμα, την έχω ανοίξει και την χρησιμοποιώ γι'αυτό το ξέρω. ;)

      Διαγραφή
  3. βρίσκω μόνο αυτή με το μώβ καπάκι. τί διαφορά έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκαρα που δίνει δώρο το περιοδικό είναι μία μόνο, σε μαύρο χρώμα. Είναι μωβ απ΄έξω γιατί είναι το περιτύλιγμα μωβ. Μόλις την ανοίξεις και βγάλεις το περιτύλιγμα θα είναι άσπρο το καπάκι και μωβ το απο κάτω όπως φαίνεται στην φωτό. ;)

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου & το χρόνο σου...καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή