Σελίδες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Περιοδικά Νοεμβρίου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Νοεμβρίου 2014 που κυκλοφορούν, τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!




  • ELLE

Το νέο ELLE Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη έκδοση κυκλοφορεί με τιμή 5,90€, έξτρα τεύχος Elle Decoration με τα ωραιότερα σπίτια του Φθινοπώρου και δώρο μάσκαρα δείγμα Full Definition Perfect Mascara με κανονικό βουρτσάκι της εταιρίας Shiseido για βλεφαρίδες extra extra large!
Η δεύτερη έκδοση κυκλοφορεί με τιμή 3,90€ και το έξτρα τεύχος Elle Decoration με τα ωραιότερα σπίτια του Φθινοπώρου καθώς και με ένα δειγματάκι αφροντούς Dove.
Και στις 2 εκδόσεις θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Liftactiv Supreme Vichy, ένα δειγματάκι Double Serum Clarins και ένα δειγματάκι αρώματος Thierry Mugler Alien.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο από εδώ.








  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα αδιάβροχο (βλέπε φωτο) και κοστίζει 4,90€.




  • MIRROR

Το νέο Mirror Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,50€ ενώ η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα extra cover make up Rilken σε medium χρώμα στα 33ml και κοστίζει 3,90€. Επίσης, και με τις 2 εκδόσεις θα πάρετε μια πρόσκληση για το δεκαήμερο εκπτώσεων σε τζην και παπούτσια στα συνεργαζόμενα καταστήματα στο The Mall Athens. Πληροφορίες (δες φωτο πιο κάτω). Έχω δοκιμάσει το makeup , πιο κάτω έχει φωτογραφίες. Εχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά, έχει ανοιχτή απόχρωση και δεν κολλάει. Απλώνει λίγο δύσκολα βέβαια αλλά καλύπτει.






 



  • ASTRA & ORAMA
Το νέο Astra & Οραμα Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό έχει δώρο ένα αντικείμενο (βλ.φωτο) Feng Shui και κοστίζει 4,90€.



  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Το περιοδικό Αστρολόγος Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το τεύχος έχει δώρο ένα αντικείμενο Feng Shui και κοστίζει 4,90€. Μπορείτε να δείτε το βίντεο από εδώ.



  • VOTRE BEAUTE

Το Votre Beaute Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί μαζί με το Θέμα την Κυριακή 19/10/14 στην έκδοση των 4,25€ και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€. Μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Liftactiv supreme Vichy.



  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις στις οποίες θα βρείτε έξτρα τεύχος Cosmopolitan fashion. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και με νέα τιμή στα 1,90€. Η δεύτερη έκδοση έρχεται με μια μάσκαρα Avon Colortrend στα 3,90€ σε κανονικό μέγεθος και μαύρο χρώμα. Μπράβο που κατέβηκε η τιμή στα 1,90€ για να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν περισσότεροι, αλλά απ΄την άλλη ,αυτοί που παίρνουν πάντα την έκδοση με το δώρο ξαφνικά πρέπει να πληρώσουν 1€ παραπάνω, αφού η προηγούμενη τιμή ήταν πάντα στα 2,90€. Επομένως, μειώθηκε η τιμή της απλής έκδοσης κατά 1€ αλλά αυξήθηκε η τιμή της έκδοσης με το δώρο κατά 1€.







  • ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Το Περιοδικό Γυναίκα Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 26/10 μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής, στην έκδοση με τις προσφορές με 4€. Στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει μόνο του στα περίπτερα με 4€.



  • HARPER'S BAZAAR

Το περιοδικό Harper's Bazaar Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 26/10 μαζί με την εφημερίδα Real News στην έκδοση με τις προσφορές με 4,25€. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει μόνο του στα περίπτερα με 4€.



  • GLITTER

Το νέο Glitter Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 2€ και έχει δώρο ένα μανό Golden Rose σε διάφορα χρώματα καθώς και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα ματ κραγιόν Golden Rose Velvet Matte σε 2 χρώματα : βιολετί και κόκκινο. Αυτό που δείχνω πιο κάτω στην φωτογραφία είναι το βιολετί.






  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα δείγμα 50ml YvesSaintLaurent  Manifesto σε shower gel ή body lotion, όπως είχε και σε προηγούμενο τεύχος, δες το από εδώ . Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,50€ και έχει δώρο μια βούρτσα μαλλιών Beautiful Combs, που ξεμπλέκει τα μαλλιά χωρίς να σπάει η τρίχα, σε έξι χρώματα. Επίσης, και στις 2 εκδόσεις θα πάρετε το έξτρα τεύχος deco καθώς και ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv supreme.







  • ΑΡΜΟΝΙΑ
Το νέο Αρμονία Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 25/10/14 μαζί με την εφημερίδα το ''Εθνος του Σαββάτου'' και στην συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,50€.



  • BHMADONNA

Το νέο ΒημαDonna Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 26/10/14 μαζί με την εφημερίδα ''Το Βήμα της Κυριακής''.



  • VITA

Το νέο Vita Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και με τιμή 3,90€. Η δεύτερη έκδοση είναι με δώρο ένα βιβλίο (βλ.φωτογραφία) για δίαιτες και κοστίζει 5,90€.




  • IN STYLE

Το νέο InStyle Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι με σκέτο το περιοδικό και με τιμή 3,50€. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα απο τα 7 παρακάτω δώρα της φωτογραφίας και κοστίζει 4,40€. Τα 7 προϊόντα είναι τα εξής :
-Aφρόλουτρο Cotton Blossom απο τη σειρά Aromatics του Papoutsanis, 300ml 
-Kρέμα σώματος Cotton Blossom απο τη σειρά Aromatics του Papoutsanis, 300ml 
-Κρέμα σώματος Perlier Caribbean Vanilla 
σε κανονικό μέγεθος 250ml

-Aφρόλουτρο Perlier White Musk σε κανονικό μέγεθος 250ml
-Aφρόλουτρο Perlier Blue Iris σε κανονικό μέγεθος 250ml
-Aφρόλουτρο Perlier Sandalwood σε κανονικό μέγεθος 250ml

-Aντικυτταριτιδική κρέμα Oriflame σε κανονικό μέγεθος 200 ml 
Τη σειρά Perlier αξίζει να την πάρετε, ειδικά το body lotion Caribbean Vanilla ή το shower gel White Musk. Είναι φοβερά προϊόντα και με 4,40€ που κάνει με το περιοδικό είναι πολύ καλή ευκαιρία να τα δοκιμάσετε.




  • FORMA

Το νέο Forma Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ένα επώνυμο βερνίκι νυχιών Paris σε 4 αποχρώσεις και ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρο μια ειδική φόρμα εφίδρωσης γαι απώλεια κιλών (παντελόνι και μπλούζα αδυνατίσματος).
Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ ή να πατήσετε το βίντεο πιο κάτω.



  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα concealer ματιών Fabb. σε ανοιχτό χρώμα.




  • MADAME FIGARO 

Το νέο Madame Figaro Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό με τιμή 3,90€. Η δέυτερη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δώρα ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών σε μαύρο χρώμα YvesSaintLaurent, σε ειδικό μέγεθος (είναι μαλακό και γράφει ωραία) και μια μάσκαρα baby doll YvesSaintLaurent, επίσης σε ειδικό μέγεθος-δείγμα σε μαύρο χρώμα καθώς και ένα δείγμα double serum Clarins, ένα δείγμα κρέμας προσώπου Vichy Liftactiv Supreme και ένα δειγματάκι αρώματος Alien Thierry Mugler.





  • ESQUIRE

Το νέο Esquire Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 4,40€ και έχει δώρο ένα Cd ''La Suite Best Of''.



  • MEN'S HEALTH

Το νέο Men's Health Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό στα 3,00€. Η δεύτερη έκδοση έρχεται μαζί με ένα βιβλίο ή θήκες κινητού (βλέπε φωτο) στα 4,90€.




  • SHAPE
Το νέο Shape Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα με δώρο ένα καλσόν στα 5,90€. Το καλσόν έρχεται σε 2 μεγέθη M ή L και είναι οπάκ (70den) , μαύρο χρώμα το οποίο δεν σκίζεται και σμιλεύει το σώμα.





FoxyLady.

28 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!Το βιολετί κραγιόν της golden rose απο το Glitter, ποιό νούμερο είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, μια μάσκαρα από τις παραπάνω προτείνεις?
    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα κ καλο μηνα σας ευχομαι κοριτσια.. Την ιδια ερωτηση θα κανω κι εγω με την προηγουμενη κοπελα σχετικα για τις μασκαρες κ συγκεκριμενα, αξιζει να παρουμε τη μασκαρα τ περιοδικου MADAMΕ FIGARO διοτι ειδα μονο σχολιο για το μολυβακι... Ευχαριστω!
    Α! κ κατι ακομη συνεχισε να μας ενημερωνεις... το κανεις καλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εχω δοκιμάσει και τις δυο μάσκαρες και είναι ελάχιστες οι διαφορές. Είναι το ίδιο μέγεθος και πάνω κάτω προσφέρουν τα ίδια πράγματα. Όγκο, μήκος και διαχωρισμό βλεφαρίδων. Παίζει ρόλο βέβαια και τι θέλετε απο μια μάσκαρα. Για παράδειγμα, για τις δικές μου βλεφαρίδες πιο έντονο αποτέλεσμα δίνει η Baby doll ενώ η Full definition είναι πιο απαλή και ξεχωρίζει καλύτερα τις βλεφαρίδες. Ψάξτε στο ιντερνετ για κριτικές και για τις δύο για να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Ελπίζω να βοήθησα και ευχαριστώ για τα καλά λόγια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα κ παλι κοριτσια, αγορασα τη μασκαρα τ MADAME FIGARO κ ειναι μπορω να πω αρκετα καλη με δυο κ με τρια περασματα ομως αλλωστε ετσι κανουμε κ με ολες τις αλλες! Το μολυβακι δε το χρησιμοποιησα μολις το κανω θα σας ενημερωσω! Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δήμητρα! Ευχαριστούμε πολύ για το review! Περιμένουμε και την άποψή σου για το μολυβάκι μόλις το δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  6. geia sas koritsia egw pira to konsiler apo to periodiko celebrity kai moy arese para polu wraia h ufy toy katholoy neroyli polu stathero metria kalyptiko tha elega alla ok gia kopeles poy den exoyn problima me mayroys kuklous. kai poly wraio pinelaki boliko to foresa 10 to prwi kai to mesimeri 3 poy gyrisa sto spiti itan opos to eixa balei to prwi xwris na exei kanei grames tipota poly kalo einai kai poly foteino fovero gia dwro periodikoy oses kopeles tairiazei i apoxrosi tha to latrepsoyn ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σ ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό Review σου για το κονσίλερ του περιοδικού! Να μας γράψεις κι άλλα στο μέλλον :)

      Διαγραφή
    2. Μαρια καλησπερα, εσυ τι χρωμα επιδερμιδας εχεις? Ανοιχτοχρωμη η σκουροχρωμη? Εγω ειμαι σκουροχρωμη μελαχρινη δηλ δν εχω μαυρους κυκλους αλλα κονσιλερ βαζω για φως. Το συγκεκριμενο θα ταιριαζει στην επιδερμιδα μ η οχι? Ειναι δηλ πολυ ανοιχτο? Περιμενω τη γνωμη σου.

      Διαγραφή
    3. Δήμητρα εγώ έχω αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Τώρα για την δικιά σου που είναι σκουρόχρωμη προβληματίζομαι αν θα σου είναι πολύ ανοιχτό το κονσίλερ. Νομίζω πως αν βάλεις λίγη ποσότητα και το απλώσεις καλά θα σου είναι εντάξει. Δεν είναι τόσο ανοιχτό όσο είναι φωτεινό. Ελπίζω να σου κάνει και να μην το πάρεις τσάμπα!

      Διαγραφή
    4. Καλησπερα Μαρια δε θα το παρω καλυτερα, make up πουδρα κ concealer ειναι πιστευω το πιο ασφαλες να τα δοκιμαζεις πριν τα παρεις ! Διοτι δν ξερεις τι αποχρωση θα σ βγει! Ευχαριστω παντως για την απαντηση!!!

      Διαγραφή
    5. Αν θα το έπαιρνες μόνο για το δώρο τότε ναι, καλύτερα μην το ρισκάρεις.
      Τίποτα να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    6. καλησπερα κοριτσια, να ρωτησω κατι?
      για ανοιχτες επιδερμιδες ειναι καλο το concealer?

      Διαγραφή
    7. καλησπερα κοριτσια, να ρωτησω κατι?
      για ανοιχτες επιδερμιδες ειναι καλο το concealer?
      Φωτεινη

      Διαγραφή
    8. Φωτεινή μου εγώ έχω ανοιχτή επιδερμίδα και μου κάνει μια χαρά το concealer!

      Διαγραφή
  7. κορίτσια η fabb είναι γνωστή? και πού βρίσκεις τα προιόντα της;Λέω μηπως δοκιμάσω το concealer αλλά δεν την γνωρίζω καθόλου

    ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή συνήθως βρίσκουμε τα προϊόντα σαν δώρα περιοδικών. Καλό είναι το κονσίλερ πάντως.

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστω! Λεω να το παρω και θα σας πω!

      Διαγραφή
  8. Καλησπερα κοριτσια, δοκιμασα το μολυβακι τ MADAME FIGARO κ δν απογοητευτηκα, ειναι μαυρο μαυρο οπως το ηθελα ειναι κ σταθερο, αλλα ειναι πολυ μαλακο κατι π δν εχω συνηθισει, αν κ με διευκολυνε ομολογω, τραβηξα γραμμη στο πι κ φι, αλλα κ παλι επειδη ειναι μαλακο μ φανηκε καπως κατα τ'αλλα ειναι καλο!!!!! Αυτα απο μενα!!! Καλη συνεχεια κ αναμενουμε τα περιοδικα (τα δωρακια δηλ) τ Δεκεμβριου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι Δήμητρα για τα Review σου! Εμένα ίσα ίσα όταν είναι μαλακό το μολύβι, μου είναι πιο εύκολο να το χρησιμοποιήσω. Αυτό που λες, τραβάς καλύτερα τις γραμμές έτσι.

      Διαγραφή
  9. Α κοριτσια μολις ειδα οτι εχει bazaar η Estee Lauder εχει παει καμια απο εσας? Κι αν ναι αξιζει? Δηλ εχει καλα προιοντα? Καλες τιμες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις εταιρίες τις έχει γραμμένες στο ποστερ πιο κάτω , αν πατήσεις τον σύνδεσμο θα το δεις.
      Εχω πάει 3-4 φορές αλλά ποτέ δεν θα ξαναπάω την πρώτη μέρα γιατί γίνεται χαμός. Πρέπει να είσαι απο τις 7 το πρωί να σου δώσουν χαρτάκι για να ανοίξουν οι πόρτες στις 11 και να περιμένεις τη σειρά σου να μπεις. Αν πας π.χ. την τρίτη μέρα δεν έχει ουρά, μπαίνεις κατ'ευθείαν και όλο και κάτι θα βρεις. Αξίζει να πας γιατί έχει πολύ χαμηλές τιμές σε καλλυντικά όπως Estee Lauder , Mac etc αλλά και καθαριστικά σπιτιού.

      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2014/11/estee-lauder-bazaar.html

      Διαγραφή
  10. geia sas...tha ithla na sas rwtisw to madam figaro exei mono afta ta duo dwra? gt mia fili mou mou eixe pei oti sthn diafimisei elege k gia psetikes vlefarides...na fantastw den akouse kala :-p episeis tha ithela na mathw an iparxei akoma gt to epsaksa sta periptera giro mou k den to vrika... :-/ tha ithela na sou pw k bravo gia thn selida sou dioti mas eksipireths poli!! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κοπελιτσα! Οχι δν εχει ψευτικες βλεφαριδες μονο μασκαρα κ μολυβι!

      Διαγραφή
    2. Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Το περιοδικό δίνει μόνο αυτά τα δώρα σίγουρα. Η φίλη σου μάλλον θα άκουσε οτι η μάσκαρα δίνει εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων και θα μπερδεύτηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν το βρίσκεις. Το έχω δει παντού, κυκλοφορεί ακόμα δηλαδή σε ποσότητες. Ψάξε σε κάποια άλλη περιοχή!

      Διαγραφή
  11. Γεια σου κοπελιτσα! Οχι δν εχει ψευτικες βλεφαριδες μονο μασκαρα κ μολυβι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή