Σελίδες

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Madame Figaro Αυγούστου 2014

Το νέο Madame Figaro Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ενα μανό Erre Due σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 7,90€ και έχει δώρο μια μεγάλη τσάντα παραλίας σε 3 χρώματα (μουσταρδί-ροζ-μπλε). Επίσης, και στις 2 εκδόσεις θα βρείτε μέσα ένα δειγματάκι power serum Vichy Aqualia Thermal.  ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας Carroten magic tan & protect (δεν είναι μέσα σε αυτό το περιοδικό) ,ένα δειγματάκι extraordinary oil L'oreal και (δεν είναι μέσα σε αυτό το περιοδικό) Sorry κορίτσια !!
FoxyLady. 





15 σχόλια:

  1. το μανο ειναι ωραιο?και σε τι αλλες αποχρωσεις βγαινει??? ααα επισης κανεις εξαιρετικη δουλεια που μας ενημερωνεις καθε μηνα για τα περιοδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι είναι καλά αυτά τα μανό γιατί στεγνώνουν σχετικά γρήγορα! Βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις, το καλύτερο είναι να πας στο περίπτερο και να διαλέξεις μόνη σου γιατί μπορεί να μην φαίνεται καλά η απόχρωση στην φωτογραφία. Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα οκ σε ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω το πηρα σε μια πολυ ωραια μωβ αποχρωση αλλα δεν βρηκα μεσα το carroten!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, με έχει χτυπήσει η ζέστη! Χίλια συγνώμη, το δειγματάκι carroten είναι στο περιοδικό Celebrity! Διόρθωσα το λάθος, τα πήρα και τα δύο περιοδικά μαζί και τα μπέρδεψα...! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το είπες!! Τα άλλα 2 δειγματάκια ηταν μέσα ετσι?

      Διαγραφή
    2. don't worry....κανεις πολυ καλη δουλεια!!!

      Διαγραφή
    3. Σ ευχαριστώ πολύ Γεωργία! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  5. η τσαντα ειναι υπεροχη την πηρα σε μπλε χρωμα και ειναι αρκετα μεγαλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μανό το βρήκα σε καφέ, κόκκινο, βαθυκόκκινο, pink, pink bubblegum, μεταλλικό σιέλ ή ασημί (ήταν νύχτα και το περίπτερο είχε υπερβολικά κίτρινο φωτισμό) και αν το χρώμα που απεικονίζεις είναι κοραλί είναι αυτό που πήρα. Όλα υπήρχαν μέχρι και χτες το βράδυ στη Καλλιθέα Αττικής. Πάντως όποιος είχε ενημερωθεί από το υπέρωχο foxyladynews – τι έκανα πριν σε γνωρίσω - το Marie Claire Απριλίου τα είχε ανά δυο όλα εκτός από το μεταλλικό και το κοραλί. 5 Magazines = 10 Colors = April Score! (April right?...) Good Luck Girls!
    Alina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Alina τι ενημέρωση είναι αυτή! Θα πρέπει να σε προσλάβω;))) ! Σ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες αλλά και για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  7. mporw na paraggeilw to periodiko mesw internet?giati den mporw na to vrw pouthena me ton sako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ δεν νομίζω, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στον περιπτερά της γειτονιάς σου και να του ζητήσεις να στο παραγγείλει, αν μπορεί.

      Διαγραφή