Σελίδες

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Celebrity Αυγούστου 2014

Το νέο Celebrity Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι χωρίς δωράκι και κοστίζει 2,50€. Η δεύτερη κοστίζει 2,90€ και έχει δωράκι επιλογή από Summer μακιγιάζ. Μέχρι στιγμής έχω δει ένα μαύρο eyeliner και ένα κραγιόν Erre due σε διάφορες αποχρώσεις. Εαν δείτε και άλλα δωράκια, γράψτε το στα σχόλια πιο κάτω. Επίσης και με τις 2 εκδόσεις θα πάρετε 1 δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate Max one Optic, ένα δειγματάκι extraordinary oil L'oreal και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας Carroten magic tan & protect.
FoxyLady.




6 σχόλια:

  1. μμμμ πολυ ωραιο!!!! το κραγιονακι σε τι αλλες αποχρωσεις βγαινει μηπως ξερεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις, μπορείς να πας στο περίπτερο να τα δεις απο κοντά για να διαλέξεις. Εαν κοιτάξεις την επάνω μεριά του κραγιόν, φαίνεται τι απόχρωση είναι. Πάντως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι απλά κακή. Δεν μου άρεσε καθόλου.

      Διαγραφή
    2. χμμμμ οκ ελπιζω τουλαχιστον οι αλλες αποχρωσεις να ειναι πιο καλες !!!!!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ! Νομίζω απλά έτυχε η απόχρωση να είναι κακή..

      Διαγραφή
  2. εψαξα σε διαφορα περιπτερα για το συγκεκριμενο περιοδικο και το μονο δωρο που βρηκα ηταν ενα τσαντα-νεσεσερ (κατι τετοιο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαντάκι νεσεσερ? Σίγουρα ήταν το Celebrity που είδες? Μήπως μένεις επαρχία? Γιατί μερικές φορές αλλάζουν το δώρο του περιοδικού αν είναι επαρχία. Θα το ψαξω λίγο και αν μάθω κάτι θα σου πω.

      Διαγραφή