Σελίδες

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Περιοδικά Αυγούστου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Αυγούστου 2014 που κυκλοφορούν , τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!





  • ELLE

Το νέο ELLE Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα! Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις.
Η πρώτη είναι χωρίς δωράκι και με τιμή 3,50€. Η δέυτερη έκδοση έχει δώρο ένα αντηλιακό σώματος Soleil des Iles με το αυθεντικό μονόι από την Ταϊτή (μυρίζει τέλειααα), σε κανονικό μέγεθος 150ml και 15 spf για έντονο μαύρισμα, με τιμή 6,50€.  Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε δύο δειγματάκια Vichy Aqualia Thermal , το ένα Power Serum και το άλλο Light Cream για ενυδάτωση. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ.





  • MIRROR

Το νέο Mirror Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή και κοστίζει 1,50€ ενώ η δεύτερη έχει δωράκι ένα ρουζ Rilken, το Trio Rouge 03, για έντονο μάυρισμα και λάμψη και κοστίζει 3,50€. Επίσης και με τις 2 εκδόσεις θα πάρετε ένα δείγμα οδοντόκρεμας Colgate Max White One.







  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε μια έκδοση και κοστίζει 2,90€. Το δωράκι είναι ένα ζευγάρι σαγιονάρες παραλίας σε δύο χρώματα, ροζ και ανοιχτό πράσινο - της μέντας. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε δειγματάκια 4 ταμπόν o.b. , ένα δειγματάκι conditioner σώματος Nivea , ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Aqualia Thermal, ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate Max white one και ένα δειγματάκι-χαρτάκι του αρώματος light blue Dolce & Gabbana.








  • MARIE CLAIRE 

Το νέο Marie Claire Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε μία έκδοση και κοστίζει 4,90€. Δώρο έχει μια μάσκαρα Oriflame για όγκο, σε κανονικό μέγεθος και μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας προσώπου Vichy Aqualia Thermal.






  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο ενα μανό Erre Due σε διάφορα χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 7,90€ και έχει δώρο μια μεγάλη τσάντα παραλίας σε 3 χρώματα (μουσταρδί-ροζ-μπλε). Επίσης, και στις 2 εκδόσεις θα βρείτε μέσα ένα δειγματάκι power serum Vichy Aqualia Thermal.  ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας Carroten magic tan & protect (δεν είναι μέσα σε αυτό το περιοδικό) ,ένα δειγματάκι extraordinary oil L'oreal και (δεν είναι μέσα σε αυτό το περιοδικό) Sorry κορίτσια !!







  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι χωρίς δωράκι και κοστίζει 2,50€. Η δεύτερη κοστίζει 2,90€ και έχει δωράκι επιλογή από Summer μακιγιάζ. Μέχρι στιγμής έχω δει ένα μαύρο eyeliner και ένα κραγιόν Erre due σε διάφορες αποχρώσεις. Εαν δείτε και άλλα δωράκια, γράψτε το στα σχόλια πιο κάτω. Επίσης και με τις 2 εκδόσεις θα πάρετε 1 δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate Max one Optic, ένα δειγματάκι extraordinary oil L'oreal και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας Carroten magic tan & protect.







  • IN STYLE 

Το νέο In Style Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό θα το βρείτε σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη που είναι η απλή, χωρίς δωράκι κοστίζει 3,50€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,90€ και έχει δώρο ένα αφρόλουτρο Perlier σε κανονικό μέγεθος 250ml και μέχρι στιγμής έχω δει το Iris Blu και το White Musk (αυτό θα διάλεγα ασυζητητί)  , λογικά έχει κι άλλα αρώματα. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 5,90€ έχει δώρο μια κρέμα σώματος Perlier Caribbean Vanilla (ωραίο άρωμα) , σε κανονικό μέγεθος στα 250ml.
Επίσης, και με τις 3 εκδόσεις θα πάρετε δώρο ένα δειγματάκι οδοντόκρεμας Colgate White Max optic.






  • GLITTER

Το νέο Glitter Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 2€ και έχει δώρο 1 μανό Golden Rose ή Beauty Line cosmetics σε διάφορα χρώματα (είνα τα ίδια που έδινε και στα προηγούμενα τεύχη). Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δώρο ένα λιπ γκλος Beauty Line cosmetics σε 2 χρώματα , έντονο ροζ και φούξια. Επίσης, και στις 2 εκδόσεις θα πάρετε 5 δειγματάκια Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με ορχιδέα και χαβιάρι καθώς και 1 δείγμα σερβιετάκι Every Day all cotton.





  • ΑΡΜΟΝΙΑ

Το νέο Αρμονία Αυγούστου 2014 θα κυκλοφορήσει στις 26/07/2014 με το Έθνος του Σαββάτου και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 3,90€.



  • WOMEN'S HEALTH

Το νέο Women's Health Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή, χωρίς δωράκι και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,50€ και έρχεται με δώρο ένα Beauty Travel kit Olivia με 6 προϊόντα περιποίησης, σε μικρό μέγεθος. Τα προϊόντα είναι 1 shampoo (60ml), 1 hair conditioner (60ml), 1 shower gel (60ml), 1 body lotion (60ml), 1 φυτικό σαπούνι απολέπισης (43gr) και 1 φυτικό σαπούνι προσώπου με γλυκερίνη (43gr). Πατήστε πάνω στις εικόνες να μεγαλώσουν.






  • HARPER'S BAZAAR

Το περιοδικό Harper's Bazaar Αυγούστου 2014 θα κυκλοφορήσει με την Real News στις 27/07 και στη συνέχεια θα είναι στα περίπτερα με 4€.


  • ΓΥΝΑΙΚΑ
Το περιοδικό Γυναίκα Αυγούστου 2014 θα κυκλοφορήσει μαζί με τη Καθημερινή της Κυριακής στις 27/07 και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα με 4€.



  • FORMA

Το νέο Forma Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δώρο 2 δείγματα σε travel size μέγεθος Olivia α.σαμπουάν και μαλακτική ή β.αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,40€ και έχει δώρο μια ψάθινη τσάντα παραλίας μεσαίου μεγέθους (μπορείς να την δεις στο βίντεο πιο κάτω). Η τρίτη έκδοση έχει δώρο μια πετσέτα-παρεό παραλίας (δες βίντεο) και κοστίζει 6,40€. Μπορείτε να δείτε το βίντεο απο εδώ.


  • VITA

Το νέο Vita Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτη, με δωράκι ενα δειγμα οδοντόκρεμας και κοστίζει 3,90€ ενώ η δεύτερη έχει δωράκι ένα τσαντάκι (δες φωτο) και κοστίζει 6,90€. 



  • SHAPE

Το νέο Shape Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 4,50€ και έχει σαν δώρο ένα μαγιό σε μαύρο ή κοραλλί χρώμα και μεγέθη (s/m , m/l). Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 5,50€ και έχει δώρο ένα λάδι για μαλλιά Mastic Oil, Mastic Spa με μαστίχα, στα 120ml. Θα πρέπει να το δοκιμάσω 2-3 φορές ακόμα για να μπορώ να πω τη γνώμη μου αλλά σαν πρώτη εικόνα, μιας και το δοκίμασα μόλις τώρα σε βρεγμένα μαλλιά, είναι ότι είναι παχύρρευστο και έχει έντονο άρωμα στην αρχή που μετά γίνεται πιο ήπιο. Οποιος το δοκιμάσει, ας μας πει τη γνώμη του. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας Vichy Aqualia Thermal και ένα δειγματάκι αντηλιακής κρέμας Coppertone 30spf.






FoxyLady.

22 σχόλια:

  1. τα υπολοιπα περιοδικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Τα υπόλοιπα περιοδικά δεν έχουν βγει ακόμα. Μόλις κυκλοφορήσουν στα περίπτερα, ανεβαίνουν στο συγκεκριμένο άρθρο. Αυτά που είναι τώρα στα περίπτερα ακόμα είναι τα περιοδικά Ιουλίου.Μπορείς να δεις το σχετικό άρθρο απο εδώ.
      http://foxyladynews1.blogspot.gr/2014/06/2014.html

      Διαγραφή
    2. αααα οκ σε ευχαριστω πολυ!!!

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα, γνωρίζετε αν μπορώ να βρω κάπου το διαφημιστικό σποτ για το Mirror Αυγούστου; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι , ούτε κι εγώ μπόρεσα να το βρω. Αν τυχόν το βρω θα το ανεβάσω εδώ.

      Διαγραφή
  3. καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε εαν γνωρίζεται ποιο περιοδικό είναι αυτό που δίνει δώρο ένα ξηρό λάδι για τα μαλλιά?? ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Απ' ο,τι ξέρω , το νέο Shape θα έχει δωράκι ένα λάδι μαλλιών αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

      Διαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Μόλις ανακάλυψα το blog στην αναζήτηση του google! Το Shape Αυγούστου κυκλοφορεί αύριο και έχει δώρο ένα ξηρό λάδι μαλλιών Mastic Oil από τα Mastic Spa σε μεγάλο μέγεθος! Πρέπει να μυρίζει υπέροχα! Γνωρίζουμε μήπως την τιμή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ. Η τιμή του είναι 5,50€ μαζί με το περιοδικό!

      Διαγραφή
  5. το περιοδικό βίτα δίνει τη μικρή τσάντα δώρο; γιατί στη διαφήμιση δείχνει τη μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τσαντάκι μεσαίου μεγέθους.Λίγο πιο μεγάλο απ το περιοδικό περίπου.

      Διαγραφή
    2. Μας εξαπατησαν

      Διαγραφή
  6. το cosmopolitan εδω λετε οτι εχει δειγματακια ταμπον o b ενω εγω το πηρα και δεν υπηρχαν μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα τα βρεις μέσα στο περιοδικό αλλά φαίνεται απ εξω στη νάυλον συσκευασία αν ειναι. Τι να σου πω, μπορεί να τα έβγαλε κάποιος, να τα έκλεψε δηλαδή. Εκτος εαν μένεις στην επαρχία και δεν τα βάλανε. Δεν ξέρω, πάντως εδώ στην Αθήνα ήταν μαζί με το περιοδικό.

      Διαγραφή
    2. συγνωμη που 'παρεμβενω' αλλα εγω οταν πηρα το cosmopolitan πηρα αυτο με τις ροζ παντοφλες οποτε λεω εγω τωρα ισως το 'χει μονο με τις τιρκουαζ γιατι και η φιλη μου πηρε με τις τιρκουαζ ειχε σ'αυτην ταμπον.οποτε ισως το ΄χουν κανει ετσι.βεβαια εγω απλως λεω μια ιδεα ισως ειναι και βλακεια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Λες?? Ξερεις, δεν το πρόσεξα καθόλου οτι μπορεί να μην το χει το δείγμα με τις αλλες σαγιονάρες κι επειδή δεν μου το πε καμια άλλη κοπέλα, θεώρησα οτι στο δικό σου απλά δεν είχε (για κάποιο λόγο). Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα γιατί το χουν μαζψει το τεύχος επειδή βγήκε το καινούργιο. Αλλά αν το πετύχω κάπου ή μάθω κάτι θα σου απαντήσω εδώ. Καλά έκανες και μου το είπες, ισα ισα χαίρομαι οταν συμμετέχουν και οι φίλες μας γιατί μαζέυουμε περισσότερες πληροφορίες έτσι. όπως τώρα! Ευχαριστώ, να σαι καλά!

      Διαγραφή
    4. Πήγα τώρα στο περίπτερο και είχε ακόμα μια έκδοση με τις ροζ σαγιονάρες και είχε τα δειγματάκια ταμπον που με ρώτησες. Δεν ξέρω γιατί δεν είχε το δικό σου. Ισως έτυχε..

      Διαγραφή
    5. αααα οκ ναι ισως ετυχε!!! ωχχχ βγηκε το καινουργιο cosmopolitan??? ωραια θα τρεξω να το παρω!!!!

      Διαγραφή
  7. kserete pote kukloforise to vita
    me doro tin tsanta??

    ΑπάντησηΔιαγραφή