Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Περιοδικά Ιουλίου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Ιουλίου 2014 που κυκλοφορούν , τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Μπορείτε να πατάτε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!



  • ELLE
Το νέο ELLE Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα! Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. 
Η πρώτη είναι χωρίς δωράκι και με τιμή 3,50€. 
Η δεύτερη έχει δωράκι ένα κραγιόν Clinique, που παίρνει την απόχρωση των χειλιών και έχει το εφέ του λιπ γκλος, σε κανονικό μέγεθος και με τιμή 5,90€. 
Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας BB Vichy 50spf.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού από εδώ .



  • MADAME FIGARO

Το νέο Madame Figaro Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα.Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι στα 4,40€ με δώρο ένα τεύχος αφιέρωμα ''Top Hotels in Greece''. Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο μια μεγάλη τσάντα παραλίας και κοστίζει 7,50€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι αντιοξειδωτικό ορό ανάπλασης προσώπου και λαιμού Eva Belle, ένα δειγματάκι BB Cream Vichy 50 spf και ένα δείγμα σαμπουάν Syoss Keratin Hair Perfection.



  • SHAPE

Το νέο Shape Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει διάφορα δωράκια όπως το μινι σεσουάρ μαλλιών που πήρα εγώ ή μια οδοντόβουρτσα ή ένα μινι αποτριχωτικό προσώπου κτλ. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,90€ και έχει δώρο μια πετσέτα θαλάσσης σε 2 χρώματα. Δεν έχει δειγματάκια μέσα στο περιοδικό.





  • IN STYLE 

Το νέο In Style Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει δωράκι ένα μανό Oriflame σε διάφορα χρώματα όπως είχε σε προηγούμενο τεύχος . Η δεύτερη έκδοση έχει δώρο ένα αντηλιακό Carroten σε κανονικό μέγεθος 200ml και κοστίζει 5,90€. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Carroten botanicals spray 20spf και στο Carroten complete system milk 20spf. Δεν έχει δειγματάκια μέσα στο περιοδικό.  





  • FORMA

Το νέο Forma Ιουλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση κοστίζει 6,40€ και έχει δωράκι ένα πετσετέ ολόσωμο σορτς σε 2 μεγέθη και 2 χρώματα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 4,90€ και έχει δωράκι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου Mastic Spa 15spf , 75ml ή μια αντηλιακή κρέμα σώματος Mastic Spa 15spf , 150ml. Η τρίτη έκδοση κοστίζει 3,90€ και έχει δωράκι ένα μικρό αφρόλουτρο ή μια κρέμα σώματος Mastic Spa. 
Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το περιοδικό από εδώ. 
Δεν έχει δειγματάκια μέσα στο περιοδικό.




  • VITA

Το νέο Vita Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή με δωράκι ένα μινι αποσμητικό- δείγμα Dove (το κλασικό μπλε) και κοστίζει 3,90€. Η δεύτερη έκδοση έχει δωράκι ένα απο τρία αντηλιακά Mastic Spa (βλεπε φωτο) και κοστίζει 6,50€. 



  • CELEBRITY

Το νέο Celebrity Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 3,50€ με το δωράκι, το οποίο είναι ένα κραγιόν Md Professionnel με υαλουρονικό οξύ σε ροζ (αυτό που φαίνεται στην κάτω φωτό) και σε καρπουζί χρώμα. Το είδα λίγο κόκκινο το καρπουζί χρώμα γι'αυτό και διάλεξα το ροζ που είναι πιο απαλό. Δεν έχει δειγματάκια μέσα στο περιοδικό.  



  • MIRROR 

Το νέο Mirror Ιουλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση την οποία αγόρασα, είναι η απλή, χωρίς δωράκι και κοστίζει 1,50€. Η δεύτερη κοστίζει 2,90€ και έχει σαν δωράκι ένα (μεγέθους όσο είναι και το περιοδικό) μιας τσέπης νεσεσέρ σε τρία χρώματα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι Nivea conditioner σώματος με shea butter για ξηρές επιδερμίδες και ένα δειγματάκι Coppertone sunscreen 30spf.


  • COSMOPOLITAN

Το νέο Cosmopolitan Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το τεύχος βγαίνει ταυτόχρονα σε 61 χώρες με το ίδιο εξώφυλλο γι'αυτό και η τιμή του είναι στα 1,90€. Δωράκι δεν έχει αλλά θα βρείτε δείγματα Pom Pon 5 υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και 1 δειγματάκι αντηλιακής κρέμας BB Vichy Capital Soleil 50spf.



  • MARIE CLAIRE

Το νέο Marie Claire Ιουλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό κοστίζει 6,30€ και έρχεται μαζί με 2 δειγματάκια YvesSaintLaurent, το ένα shower gel και το άλλο body lotion των 50ml το καθένα. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε δειγματάκι αντηλιακής κρέμας BB Vichy Capital Soleil 50spf, ένα δειγματάκι αφροντούς Bioten με εκχύλισμα κυδωνιού και ένα δειγματάκι conditioner σώματος Honey & Milk Nivea.




  • WOMEN'S HEALTH 

Το νέο περιοδικό Women's Health Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα και βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 3,90€ ενώ η δεύτερη μαζί με το δωράκι που είναι ένα αθλητικό παγούρι σε 3 χρώματα (βλέπε φωτο) κοστίζει 5,90€.

  • GLITTER 

Το νέο Glitter Ιουλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 2€ και έχει δωράκι ένα μανό σε διάφορα χρώματα όπως στα προηγουμενα τεύχη. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 3,50€ και έχει δωράκι μια μάσκαρα Golden Rose που διαλέγετε ανάμεσα σε 3 βουρτσάκια. Επειδή την δοκίμασα, πρέπει να πω οτι για μάσκαρα απο περιοδικό δεν είναι κι άσχημη(την πορτοκαλί δοκίμασα). Δεν έχει δειγματάκια μέσα στο περιοδικό.





  • ΓΥΝΑΙΚΑ

Το περιοδικό Γυναίκα Ιουλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4€.




  • HARPER'S BAZAAR 

Το περιοδικό Harper's Bazaar Ιουλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα με 4€.



  • ΑΡΜΟΝΙΑ

Το Αρμονία Ιουλίου 2014 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Έθνος του Σαββάτου στις 28/06 και στη συνέχεια στα περίπτερα με 3,50€.



FoxyLady.

5 σχόλια:

  1. Τι κατατοπιστικό άρθρο!!!
    τρέχω στο περίπτερο χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με ένα φωσφοριζέ φόρεμα ποιο κραγιόν από το περιοδικό celebrity θα ταίριαζε περισσότερο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Στρατούλα! Νομίζω το κοκκινάκι θα ταν καλύτερο! Αν και πάλι, εξαρτάται και απ το χρώμα του φορέματος! Πάντως ό,τι κι αν διαλέξεις, *χρυσός κανόνας* κάνε έντονα μόνο τα μάτια ή τα χείλη . Ποτέ και τα 2! Φιλιά

      Διαγραφή