Σελίδες

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Περιοδικά Απριλίου 2014

Στο συγκεκριμένο post σας γράφω αναλυτικά όλα τα περιοδικά Απριλίου 2014 που κυκλοφορούν , τα δώρα και τις τιμές τους , μαζεμένα σε ενα post. Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς , οπότε μόλις βγει κάτι καινούργιο, θα προστεθεί αυτόματα κι εδώ. Enjoy!
  • ELLE
Το καινούργιο ELLE Απριλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το νέο τεύχος βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η απλή έκδοση βγαίνει με έξτρα τεύχος Elle Decoration , με δωράκι μια κρέμα μαλλιών Sunsilk Keratinology για αναδόμηση των 20ml και η τιμή του είναι 3,90€. Η δεύτερη έκδοση βγαίνει με έξτρα τεύχος Elle Decoration και το δώρο είναι ενα extra extra large φουλάρι 1,80 x 1,00 ,σε 2 διαφορετικά prints και μια κρέμα μαλλιών Sunsilk Keratinology για αναδόμηση των 20ml με τιμή 6,90€. Επίσης, μέσα στο τεύχος θα βρείτε ένα δείγμα του καινούργιου σαμπουάν και του νέου booster της σειράς L'oreal Fibralogy, ένα δειγματάκι κρέμας ματιών Vichy Idealia eyes και 2 δείγματα αρωμάτων Viktor & Rolf ,αντρικό και γυναικείο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του περιοδικού απο ΕΔΩ .Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τους τρόπους που μπορεί να φορεθεί το φουλάρι για να πάρετε ιδέες! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει.Επίσης μπορείτε να δείτε και βίντεο με τους τρόπους που μπορεί να φορεθεί το φουλάρι απο ΕΔΩ .

  • MIRROR

Το νέο Mirror Απριλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα! Το περιοδικό βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 1,50€ και είναι το απλό τεύχος που πήρα εγώ. Η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνει δωράκι το οποίο είναι ενα τσαντάκι-νεσσεσερ(σαν πάνινο) μεσαίου μεγέθους σε τρία χρώματα (απ'οτι είδα) και κοστίζει 2,50€. Η δεύτερη έκδοση ξανακυκλοφόρησε(26/03) και έχει σαν δωρο προϊόντα Rilken ρουζ, μανό. Επίσης επανακυκλοφόρησε το προηγούμενο τεύχος Μαρτίου 2014 με δωράκι ενα μινι σεσουάρ μαλλιών(σαν του προηγούμενου τεύχους shape ) και με τιμή 2,90€. Μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ενα δειγματάκι της κρέμας CC Bioten σε light απόχρωση και ένα δειγματάκι της κρέμας ματιών της Vichy Idealia eyes.   • COSMOPOLITAN
Το νέο τεύχος του περιοδικού Cosmopolitan κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το τεύχος κοστίζει 2,90€ και έχει δωράκι ενα Olivia shampoo & ενα Olivia conditioner για κανονικά μαλλιά με εκχύλισμα ελιάς, 60ml το καθένα(βλ.φωτο μπορείτε να κλικάρετε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίγει σε μεγαλύτερο μέγεθος).  • MARIE CLAIRE
Το νέο τεύχος του Marie Claire Απριλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το τεύχος κοστίζει 5,40€ και το δωράκι είναι δυο προϊόντα Clinique απο τη σειρά 3-step, σε ειδικό travel μέγεθος. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ένα δειγματάκι κρέμας ματιών Vichy Idealia eyes καθώς και ένα δειγματάκι Κορρές antispot κρέμα.


  • IN STYLE

Το καινούργιο τεύχος του περιοδικού In Style Απριλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη που είναι η απλή ,χωρίς δωράκι, κοστίζει 3,90€ ενώ η δεύτερη, με δώρο δύο βερνίκια νυχιών Oriflame, κοστίζει 5,90€. Τα βερνίκια είναι 2 , σε κανονικό μέγεθος και σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε κι ενα δειγματάκι αρώματος(χαρτάκι) , το Manifesto YvesSaintLaurent.
  • MADAME FIGARO
Το νέο Madame Figaro Απριλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα.Το τεύχος βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη που είναι η απλή χωρίς δωράκι κοστίζει 3,50€. Η δεύτερη με το δώρο κοστίζει 6,90€. Το δωράκι είναι μια μεγάλη τσάντα σε τρία χρώματα. Επίσης μέσα στο περιοδικό θα βρείτε ενα δειγματάκι αρώματος (χαρτάκι) ,το Manifesto Yves Saint Laurent , ενα δειγματάκι κρέμας CC Bioten light και ενα δείγμα σαμπουάν και booster της σειράς Fibralogy L'oreal. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο απο ΕΔΩ .
  • VITA
Το καινούργιο Vita Απριλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το τεύχος βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έρχεται με δωράκι ενα λιπγκλος ή μια σκια κτλ ,όλα προϊόντα MC Professional. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 7,20€ και τα δώρα είναι μια πούδρα  MC Professional σε σκούρα απόχρωση καθώς και μια ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς.  • FORMA

Το νέο Forma Απριλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη κοστίζει 3,90€ και έχει σαν δώρο προϊόντα μακιγιάζ. Μέχρι στιγμής είδα μολύβι μαύρο της εταιρίας Toyoko αλλά όπως δείχνει και στην φωτό , έχει και άλλα προϊόντα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει 6,40€ και το δώρο είναι μια φυτική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Benostan για αδυνάτισμα και σύσφιξη(βλ. φωτό). Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το περιοδικό απο ΕΔΩ .

  • SHAPE

Το νέο Shape Απριλίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το τεύχος κοστίζει 5,90€ και το δωράκι είναι μια αδυνατιστική κρέμα Mastic Spa. 

  • CELEBRITY
Το νέο τεύχος του Celebrity Απριλίου 2014 κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Το περιοδικό βγαίνει σε δυο εκδόσεις. Η πρώτη είναι η απλή χωρίς το δωράκι και κοστίζει 2,50€. Η δεύτερη είναι με δώρο βραχιολάκι cruciani (σε πολλά σχέδια και χρώματα) και κοστίζει 3,50€. Επίσης, μέσα στο περιοδικό θα βρείτε και ενα δειγματάκι Bioten shower cream, honey&cotton extract, ενώ υπάρχει και έξτρα ένθετο party guide.Εγώ πήρα το βραχιολάκι του Psy ,το bow tie σε χρώμα γαλάζιο.


FoxyLady.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου